İkiz anneleri

:))) gerçekten büyük tesadüf benim dr da o ama ben erken doğum yaptım ikiz di benimde biri kız biri erkek ama kaybettim bebeklerimi.ilgimi çekti girince bursada oturuyo olunca sana sorayım dedim benim tedaviyle olmuştu şimdi yine tedavi oluyorum jale gürlülere gidiyorum bende çarşamba akşamı ordaydım bende sana sağlıklı hamilelik diliyorum çok dikkat et kendine yavrularını al kucağına sağlıkla.. Kaç haftalık oldu bebeklerin? Tedaviyle mi oldu?

teşekkür ederim pelinay. yok yormuyorum kendimi merak etme. hiçbir iş yapmıyorum. senin de bebeklerine bin maşşallah. inşallah sağlıklar versin allahım.
laylay100 sen yolun sonuna gelmişsin allahın izniyle, inşallah doğuma girmeden unutmazsan bizlere de dua et arkadaşım. çok heyecanlısındır eminim.
bazen yaparım ben bu işi diyorum, bazen de nasıl olacak allahım diye düşünüyorum işte nazlımelek. dediğin gibi allahım kolaylığını verir inş. ben de kendimi hep inş. uslu olurlar ve birbirleriyle oyalanırlar bana eziyetleri olmaz diye avutuyorum. allahım sana da kolaylıklar versin, bebeklerine de sağlıklar tabi...

canım ne güzel ya doğumuna ne kadar az kalmış.İnşallah bizim içinde zaman çabucak geçer.Sağlıkla bebeklerini alırsın kucağına inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz.Allahım seninle olsun canım.

ooo kızlr kaynatmışsınız
öncelikle doğuama hazırlananlarr allah sağlıcakla doğurmak nasip etsin
çok özendim yaaa sizlere allahın izni ile bende gelsem o anlara
kızlar 1 hafta sonra 4 ay olacağız benim karnım birden büyüdü
haftaya cuma doktora gideceğiz 15+4 de olacaz inş.cinsiyetlerini öğreniriz..
sonra 20 haftamı doldurduğumda alışveriş yapacaz sizler ne zaman yaptınız çok merak ediyorum
erkenmi davranıyorum diye .........ama daha ileriki zamanda çıkamam heralde
şu zamanlarda bile canım dışarı çıkmak istemiyor kızlar hele kalabalıkda daralıyorum
ateş basıyor hava soğuk eşim kızıyor ince giyenme diye şaşırdık yaww
7 aydada mobilyası gelir diyorum arkadaşım 8 ayada aldı 9 aya geldi hala boya kokusu gitmedi eşyasını koyamadım 7 ayda al koy dedii....tecrübeliler bilgilerinizi bekliyorum...

merhaba pelinay bende senin gibi 24 hafta 3 günlük ikizlerime hamileyim. benimkilerde 1 oğlan 1 kız.inşallah zamanında ve sağlıklı olarak bebeklerimizi kucağımıza alırız

mehlikacım ben 2 hjaftada gidiyorum kontrole ama iki doktora gidiyorum hatta arada bir de tıp fak. bi prof. görüşüyoruz. bazen öyle denk geliyor ki haftada birine gidiyoruz. doğumun nerde olacağını ayarlayamadığımız için ( yenidoğan yoğun bakım ünitesinden dolayı) hiçbirini bırakmak istemiyoruz şimdilik. o yüzden 3 değişik dr.a gidiyorum. çok karışık yaaaa.....

merhaba kızlaaaar,

26 kasım sabahı kızlarım Bahar ve Cemre (36+6 günlük) dünyaya geldiler. sağlıkları çok iyi. küvöze girmeden kucağıma aldım yavrularımı. kızlar çok büyük bir mutluluk. hamile olan tüm arkadaşlara bebeklerini sağlıkla kucağına almalarını diliyorum.

yalnız hazırlıklı olun çok yorucu ama herşeye değer :))))

senağlamasenağlamaçok duygulandım yaaa allah analı babalı büyütmek nasip etsin
çok güsel yaaaaaaa cnm mobilalarını nereden aldın ne zaman eve geldi

Çok sevindim canım.Hayırlı uğurlu olsun bebişlerin.Allah analı babalı büyütsün.Biz de o günleri yaşarız inşallah.kolay gelsin canım.

Canım ben de 2 haftada bir gidicem artık. Benim dr çok iyi.Ama fazla konuşmayı sevmiyo.Soracaksın ki söylicek. Gittiğim hastane özel bi hastane ama inan bilmiyorum yeni doğan yoğun bakım var mı yok mu.biz de eşimle bu kez herşeyi araştırıcaz, doğuma girecek olan çocuk dr uyla da önceden tanışmayı düşünüyoruz.Benim de kendimle ilgili bi kaygım yok, tek düşündüğüm bebişler. Senin durumun daha zor bence 3 dr arasından karar vermen zor olacaktır.hayırlısı olsun canım.

Çok sevindim.Bebeklerin ömürlü olsunlar.Anneli babalı büyüsünler inşallah.Gözünüz aydın.Darısı benim başıma. 24 hafta4 günlük benim daha çok var.

canım allahım analı babalı büyütsün çok sevindim adına inanki .. allahım şimdi sana çok büyük yardımcı olsun ihtiyacın olucak :) gözün aydın canım :)

selam arkadaslar,benımde ikiz oğluslarım var ama bız 3 yasına gırdık..bizde burdayız artık..butun hamıle arkadaslara hayırlı ve agrısız dogumlar dılıyorum...

sevgili zeamays gözün aydın canım. maşşallah bebeklerine. allahım sağlıklar versin inş. sizlere.

mehlikacım dr.lar arasında karar vermek zor gelmicek bana aslında. üçü de iyi, herhangi biri olur ama mesela micromu yapan dr. iyi, devam edebilirim ama özel hastane olmasına rağmen yoğun bakımımız yetersiz kalır dedi. solunumcihazları yokmuş. tıp fak. dr. da üçüz bebek küvez konusunda çok sıkıntı yaratıyor ve boş küvez olur yada olmaz diye garanti veremeyiz diyor. fak. nin yoğun bakımı en azından daha donanımlıdır diye ona da devam ediyoruz. kendisi de prof.dediğin gibi prof. bi çocuk dr.ile de daha önceden görüşürüz onun vasıtasıyla diye düşünüyoruz ve ona da bu yüzden devam ediyoruz. 3 dr. da doçent ve başkent ünv. hastanesi. yoğun bakım ünitelerine çok güveniyorlar. okuldan bi öğretmen arkadaşım da oarada ikiz bebeklerini dünyaya getirdi ve youğn bakım dr.larının çok iyi olduğunu, çok ilgilendiklerini söyledi. sonuçta özel bi ünv. hastanesi de olunca çok fazla yoğunluk olmaz diye düşünüp gidiyoruz ona da. işte dediğin gibi söz konusu sadece ben olsam her yerde yaparım doğumu farketmez ama bebeklerin yoğun bakıma ihtiyacı olacağını düşününce iş karışıyor. biz de üçüyle de görüşelim, doğum zamanı gelince de hangisi uygun olursa oraya gideriz diyip bekliyoruz şimdilik.

tıp. fak. deki dr. geçen görüşmemizde 3 gün önce bi üçüz doğum yaptırdım 36. haftada ve herbiri 2.400 doğdular, küveze girmediler çok da ümitsiz olma diyip güç vermeye çalıştı. bin kere maşşallah o bebeklere de ne güzel. ne rahatlamıştır anneleri diye düşündüm bir an. allahım hepimize nasip etsin inş.

canım hayırlı ugurlu olsun.allahım bol kısmet versin.isimleri de cok güzel.mutluluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…