merhabalar herkese " seherim" bursada oturuyosun sanırım.Doktorun kim ve memnun musun?
canım ne güzel ya doğumuna ne kadar az kalmış.İnşallah bizim içinde zaman çabucak geçer.Sağlıkla bebeklerini alırsın kucağına inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz.Allahım seninle olsun canım.Herkese merhaba. Bende ikiz bebek bekliyorum.35+6 günlük hamileyim. Artık heran doğum yapabilirim. Heyecan ile bekliyorum. Pazartesi kontrole gideceğim. Doktorum bayramdan önce doğumunu planlayacağız diyordu. Herhalde 4-5 gün içinde doğum yaparım. Tam da kriz döneminde çok masrafımız oldu. Allah hepimize kolaylık versin.
ayyyy ikiz anneleri nolur öyle demeyin yaaa...... biz ne yapcaz??????? kendimi çok güçsüz hissediyorum okudukça. yapabilecekmiyim allahım diye umutsuzluğ kapılıyorum..
mehlikacım çok fazla giremiyorum nete o yüzden geç görmüşüm canım kusura bakma. eve ben 2 kez kanama geçirdim 1 ay arayla. inş. bir daha olmaz. test sadece ense kalınlığı ölçüldü.ikili ve üçlü testler yapılmıyor işte zaten bizim durumumuzda. ayrıntılı ultrasona girdik. tek tek organlarına baktı ve hemşireye not ettirdi dr. ayak parmakları haricinde diğer herşeyine uzun uzun baktı. sorun yok dedi ama tabi ekledi kihiçbirşeyin de garantisi yoktur!!!!!!! tabiki yoktur allah kimseye kötü tecrübeler yaşatmasın inş. ankaraya imkanınız varsa hocamdan randevu alayım gidin dedi. hani beyin gelişimleriyle ilgili incelemeler yapılıyormuş orda. randevuyu aldık ama sonradan da vazgeçtik gitmicez. aklımız karışsın istemiyoruz. allahım hakkımızda hayırlısın vermiştir mutlaka.
yatak konusunda eşimle anlaşamıyoruz biz bir türlü. o mobilyacılar sitesine gidip sipariş verelim isteğimize göre kullanışlı bişey olsun ve yaptıralım diyor. üçünün de yatabileceği uzun ama ayrı ayrı bölmeli bi yatak. ben de üç ayrı sepet alalım diyorum bir de gardrop. bakalım hangisine karar verecez. şimdilik yatak meselesi böylece duruyor.ben de 30. haftaya girdiğimde düşünüyorum kısmetse. şimdilik birer hastane çıkışı, üçer battaniye, beşer tane zıbın, çıtçıtlı kıyafetler aldık o kadar. geçende eşim öğretmenler gününde bir paket de bez almış hediyeçanta filan almadık yani. biberon filan da almadık. nasip olursa onları da ocak ayına girdiğimde düşünüyorum. ama fırsat buldukça gezip dolaşmak istiyrum bebek mağazalarını çünkü o zamana kadar iyice ağırlaşıp dolaşamayabilirim. hatta broşür toplamayı düşünüyorum olurda ben hiç çıkamazsan oradan gösteririm eşime de alır artık. sen pek kilo almamışsın maşşallah. ben 50 ile hamile kaldım tam 60 kiloyum şu an. 10 kilo. takma bi göbeğim var gerçi. başka hiçbiryerimde yok ama o da çok komik gözüküyor.
ha bir de pztsi tetenoz iğnesi olmya gideceğim sağlık ocağına. sen de kaydını yaptırmışsındır heralde. gelirler evine yakında zaten çağırmaya. ayyyy işte öyle. daha aklıma geldikçe yazarım. çok şey var paylaşacağımız çoooooooooookkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!![/QUOTE
tuubay canım aynı şekilde bana da test falan yapılmadı,söylemiştim daha önce herhalde.ama benim dr ttenoz aşısıda yaptırtmadı.Ateşin falan çıkarsa onunla uğraşmayalım dedi.Nasıl olsa ben yapıcam ameliyatını dedi.
canım yatak kousunda aynı şeylere takılmışız.bazan bende eşin gibi ayrı bölmeli tek yatak düşünüyorum, bazan ayrı.sepet daha pratik olur gibi geliyo aslında.ama onlarda çok fazla kullanılmıyo.en fazla 1 yaşına kadar.şu hastane çıkışının ne olduğunu bilmiyorum.Biz 3 tane yenidoğan seti aldık.annem saolsun, çıtçıtlı badiler, tulumlar falan almış,bide iç çamaşırları,3 tane battaniyeleri var bide annem terziye verip basma battaniyeler yaptırdı.çok kullanışlı oluyormuş.ben pek almak istemedim.kayınvalidemler bize uzak yaşıyolar, bayramda gelecekler, o da bişeyler almıştır.bebekler çok çabuk büyüyor, o yüzden herşey gerektiği kadar olsun istiyorum.bunları konuşmak bile insana zevk veriyor dimi tuubaycım.şuan hayatta en çok istediğim bebeklerimi sağlıkla dünyaya getirmek.zaman çabuk geçer inşallah.Canım sen de kendine çok dikkat et, kanamaların olmuş. Stresten de uzak dur.koy ellerini karnına bebişlerinle vakit geçir.İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız canım.
canım senin kilon zaten azmış.ben 80 in üstünde bitiririm herhelde hamileliği.zaten 65 le hamile kaldım.boyda öyle uzun falan değil 165.
haaaaaaaa unutmadan ne kadar sıklıkla dr a gidiyosun canım.benim dr ayda 1 yeterli dedi.tabi ekstra durumlarda gidiyorum.mesela ben her ayın 15 inde gidiyorum, şimdi bayram geliyo,bayramdan önce bi gitsemmi bilmiyorum.bebekler büyüdükçe daha sık gitmek istiyorum aslında.
canım şimdilik bunlar geliyo aklıma seninde takıldığın bişi olursa paylaş canım.bebeklerine ve sana sağlık diliyorum.
Merhaba arkadaşlar ben de 24hafta 3 günlük ikizlerimi bekliyorum.Bir oğlan bir kız.Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kıucağımıza alırız inşallah.Benim de baştan 3 taneydi.15. haftada birini kaybettik tabiki önce çok üzüldük ama ne yapalım herşeyin hayırlısı.Allah diğerlerini bağışlar inşallah.
merhaba kızlaaaar,
26 kasım sabahı kızlarım Bahar ve Cemre (36+6 günlük) dünyaya geldiler. sağlıkları çok iyi.küvöze girmeden kucağıma aldım yavrularımı. kızlar çok büyük bir mutluluk. hamile olan tüm arkadaşlara bebeklerini sağlıkla kucağına almalarını diliyorum.
yalnız hazırlıklı olun çok yorucu ama herşeye değer :))))
merhaba kızlaaaar,
26 kasım sabahı kızlarım Bahar ve Cemre (36+6 günlük) dünyaya geldiler. sağlıkları çok iyi.küvöze girmeden kucağıma aldım yavrularımı. kızlar çok büyük bir mutluluk. hamile olan tüm arkadaşlara bebeklerini sağlıkla kucağına almalarını diliyorum.
mehlikacım ben 2 hjaftada gidiyorum kontrole ama iki doktora gidiyorum hatta arada bir de tıp fak. bi prof. görüşüyoruz. bazen öyle denk geliyor ki haftada birine gidiyoruz. doğumun nerde olacağını ayarlayamadığımız için ( yenidoğan yoğun bakım ünitesinden dolayı) hiçbirini bırakmak istemiyoruz şimdilik. o yüzden 3 değişik dr.a gidiyorum. çok karışık yaaaa.....
Çok sevindim.Bebeklerin ömürlü olsunlar.Anneli babalı büyüsünler inşallah.Gözünüz aydın.Darısı benim başıma. 24 hafta4 günlük benim daha çok var.merhaba kızlaaaar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?