- 11 Şubat 2015
- 526
- 385
- 73
- 36
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #2.641
Sağol cnm teşekkür ederim. İnşallah cümlemizinkiyle beraberçok ıyı olmuş canım tabı kardeşin güvendıgın bırı sonucta sağlam yapmıstır bende model begenıp yaptırmayıda dusunebılırım daha uyguna gelır dediğin gibi bakalım vakıt varken düşüncez bol bol :) güle güle kullanın sağlıkla buyusun bebekler ..
Arkadaşlar emzirme sudyeni alacağım netten ama bedenine nasıl karar veriyorsunuz acaba?
Emzirme minderi ve oturma destek minderi aldığınız mı arkadaslar
Sevi bebe de emzirme yastığı 65 tl daha uygun fiyatlisi var mı acaba
Vebahar geldi gecen hafta yazmisti dogum yapti diye biliyorum.vebahar geldinin profilinden mesajlarina bakarsan orda vardir.Birşey soracağım, konu sahibivebahargeldi den haberi olan var mı? Doğum yapmıştır herhalde, iyi mi acaba hiç mesajı görünmüyor da artık...
evet doğum yaptı bahar bugünlerde yoğun bir şekilde bebeklerle ilgileniyorBirşey soracağım, konu sahibivebahargeldi den haberi olan var mı? Doğum yapmıştır herhalde, iyi mi acaba hiç mesajı görünmüyor da artık...
Bende kendim yaptim elyaf yastik aldim icinide doldurdum hazirlardan daha kaliteli oldu 2 taneyi 15 tl ye mal ettimemzirme minderini kendim diktim. içi evde vardı. kumaşı da 5 tl. nette tarif ve kalıpları var. hiç bilmeyen biri bile dikebilir bence. o kadar paraya içim elvermiyo benim ya.
Bende kendim yaptim elyaf yastik aldim icinide doldurdum hazirlardan daha kaliteli oldu 2 taneyi 15 tl ye mal ettim
Dogum icin doktorun tarih verdimi ? ve boyle ilerleyen haftalarda herhafta mi gidiyorsunuz kontrole?
Anladim tesekkur ederim verdigin cevap icinbenim hala tarih vermedi. duruma bakalım dedi. bir de ikizlerin belli bir kiloya gelmesini bekliyor. o yüzden tarih vermek istemiyor. ben iki haftada bir gidiyorum. her haftaya gerek yok dedi doktorum şimdilik.
Çok haklısın canım.ikizler masraflı olacak su emzirme yastığının ölçü ve resimlerini hangi siteden aldın yazar misin yapabileceğim şeyleri kendim yapmak istiyorum masrafları ne kadar azaltsak o kadar ayidir BiDe sterilizator illaki lazim mi suda kaynatsak biberonu çok pahalı geldi bana makina BiDe tüp bebekle sahip olunca zaten belimiz bukulduBende babymall dan 2 tane 70×130 olculerinde ister sallanan istersen sabitlenen mobilya karyolalardan aldim 4-5 yasina kadar kullanabilirler.Bir tane 4 cekmeceli etajer 1 tane 3 kapili dolap aldim hepsini 1700 tl odedik taksit yaptirdik dedik doguma kadar bikac taksidi biter bir karyolaya da yatak hediyesi verdiler.Oda takimlari cok pahaliydi birinin besigi birinin dolabi birinin etajeri derken ayri ayri secip kendimiz takim yaptik.emzirme yastiginida internetten arastirdim kendi yapan birisi cizmiz olculeri koymus evde kumasim vardi o olculerde kestim elimde diktim hazir ucuz elyaf yastiklardan satin aldim icleri bosaltip diktigim emzirme yastiklarina doldurdum cok guzel oldu 15 tl ye 2 tane emzirme yastigi yaptim. Dis yuzune de bebekli kumas alip kesip dikecem kendime hayret ediyorum biri basima silah dayasa el isi falan hayatta ilgilenmeyen yapmayan ben cocuklarimin eksigi olmasin diye oturdum bunlari yaptim ve cok mutlu oldum Ikizler cok masrafli oluyor dahada alinacak cok esyalari var hayirlisi bakalim.(resim cektim ama yukleyemedim.)
birde 2015 temmuz anneleri var,bol muhabbet tavsiye ederim :)İkiz bekleyen anneler başka hangi konuları takip ediyorsunuz
Ben ikiz bebek hazirligi
Temmuz ikiz anneleri
Ve 2015 ikiz annelerini biliyorum başka var mi
bende su kaynatip sterize edecem hatta hafta sonu aldim bikac biberon ve kaynattim bile . Olculeri ekte gonderiyorum cnmÇok haklısın canım.ikizler masraflı olacak su emzirme yastığının ölçü ve resimlerini hangi siteden aldın yazar misin yapabileceğim şeyleri kendim yapmak istiyorum masrafları ne kadar azaltsak o kadar ayidir BiDe sterilizator illaki lazim mi suda kaynatsak biberonu çok pahalı geldi bana makina BiDe tüp bebekle sahip olunca zaten belimiz bukuldu
gogus icin lansinoh aldim burada oneren cok diye bu markayi tercih ettim.Bebek sampuaninida sebamed almayi dusunuyorum.Pudra,pisik kremi ve bebek yagini sebamed aldim.Sampuani unutmusum onuda alacam.Kızlar göğüs kremi ve ped'i hangisini aldınız veya düşünüyorsunuz? mustela mı, lansinoh mu?
Bir de bebek şampuanı hangisini almalıyım,konak önleyici şart mı?
Allah yardımcınız olsun canım. Hiç de öyle ufak tefek şeylere para harcamayın.bende aynen öyle suda kaynatıyorum nolucak sanki bide nerde oturuyorsunuz bende var emzirme yastığı hediye etmek isterim kullanmıyorum artıkÇok haklısın canım.ikizler masraflı olacak su emzirme yastığının ölçü ve resimlerini hangi siteden aldın yazar misin yapabileceğim şeyleri kendim yapmak istiyorum masrafları ne kadar azaltsak o kadar ayidir BiDe sterilizator illaki lazim mi suda kaynatsak biberonu çok pahalı geldi bana makina BiDe tüp bebekle sahip olunca zaten belimiz bukuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?