IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Masallah canim sen baya erken basladin alisverise.bu gidisle bizim haftalara kadar herseyi tamamlarsin.iyi hsyirli gunlerde kullanin inS. Canim.
Bakim urunu sebamed veya chicco alabilirsin.islak mendi unibaby olabilir.ama bu alt temuzligindeki tavsiyelerimi atlama.
pisik kremi pepantol en iyisi.bir de sudocremi cok methediyolar.
sterilizasyon mak.icin acele etmicem ben.eski usul kaynatirim sanirim.zorda kalirsam da alirim basit bisey.kardesim internetten aldi.gayet guzel .markasini unuttum ama bulunca yazarim.
sut pompasi ben de avent elektrikli dusunuyorum.onu da en son alicam.
cam biberonlari kaca aldin?
 
Dr. Kontrolunden geldim kizlar. Kizim 800 gr. Oglum 780 gr.masallah.hersey yolunda ded dr. Serviks uzunlugu da 4.5 cm mis. Gayet iyi dedi.ben ise 1.2 kilo almisim:)) bu ay bebisler almis kilo.30. Haftadan sonra cok az kilo alirlar dedi.bebekler buyudukce muayene de zorlasiyor .sizin be kadar bakiyo bebeklere dr.lariniz?
 
Bugun bi de hastane cikis setlerim geldi.cok guzel yumusaciklar:))
ben de ozdilekten 2 adet yastik aldim.bi de granul dogal sabun.bir de buyukce bir kutu.kulplu.bez kutusu yapicam onu:))fotosunu atayim.
 
masallah subhannallah ne guzel sanirim kuveze girmeden cikmissiniz. Gule gule saglikla buyut miniklerini. Rabbim bize de o gunleri o haftalari gostersin ins. Tavsilerin icin cok cok tesekkur ederim. Bi hafta misafirim var. Haftaya tek tek not alacam ins.

canim kontrole de medical parka gidiyorum. Oranin yenidogan yogun bakim uzmanini eski dr.um ve suan gittigim dr cok onerdi. Iyi oldugunu soyledi. Odalar sistem hemsireler ilgi nasildir bilmiyorum sirf bebeklerin sagligi icin orayi dusundum dr.lar oyle soyledigi icin. Hayirlisi bakalim.

peki sut pompasi kullandin mi ne onerirsin. Bugun baktim biraz medala ve chicco icin satici anne sutu yagli olursa cabuk bozuluyor. Garantide de tuketici hatasi sayiliyor dedi. Avent ve lansinoh u onerdi. Siz kullandiniz mi gerek kaldi mi?


Tansiyon düşüklüğüde yapıyo bende de oluyor
canim simdiye kadar 11 6 dan yukari cikmayan tansiyonum 1 aydir 12 8 seyrediyor. Malesef dusmuyor da tam tersi cikiyor gibi haftalar ilerledikce
 
Bugun bi de hastane cikis setlerim geldi.cok guzel yumusaciklar:))
ben de ozdilekten 2 adet yastik aldim.bi de granul dogal sabun.bir de buyukce bir kutu.kulplu.bez kutusu yapicam onu:))fotosunu atayim.
evet evet bekliyorum :)
ozdilegide mi internetten aldin canim
 
Kutuyu ozdilek market icinden aldim ev urunleri reyonundan.yastiklari tekstil bebek reyonundan
 

Eklentiler

  • 20150129_203632.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 139
  • 20150129_203657.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 110
masallah bizim de 25. Hafta ama gramlarimiz daha dusuk. 690 la710 civarinda. Benim cok saglikli beslenebildigim soylenemez haliyle bebekler de anneleriyle 7yumlu gidiyor malesef. Muayene sirasinda once asagidan rahim boyuna bakiyor. Sonra karnimdan bebeklere bakiyor sirayla kafa gelismine kemik boyuna bakiyor en son gramini soyluyor. Yakalayabilirse guzel bir poz yakaliyor ama epeydir guzel fotomuz yok. Kucukken daha guzel yakalaniyordu
 
Bu da kizimin ve oglumun hurclari kizlar.begenecekmisiniz bakalim:))
Abileri ile hazirladik.bu iku hurcu gecen gun metrodan almistim.aldiklarimi bir arada goreyim diye.cunku karistiriyorum neden kac beden aldim filan.
bu sekilde hazirlamadiysaniz benden abla tavsiyesi olsun bu da nacizane
 

Eklentiler

  • 20150129_203743.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 134
Benim alt karin bolgesinden olctu.alttan bakmadi.beslenme benim de sallantida biraz.sut ceviz filan duzenli olamiyo malesef.masallah senin bebeklerine de canim.
bi de sikIsIklar rabi.eskisi gibi foto alamiyo dr.bizim de.
 
Son düzenleme:
Pompaya gerek var mı acaba ikiz anneleri ? Yani sıra sıra emzirilse biraz da dolapta stok atsak idare edemezmiyiz yaşayanlar yorum yazabilir mi? Çok gerekliyse alalım
 
Çok
 
Pompaya gerek var mı acaba ikiz anneleri ? Yani sıra sıra emzirilse biraz da dolapta stok atsak idare edemezmiyiz yaşayanlar yorum yazabilir mi? Çok gerekliyse alalım
Calisan bir anneysen sutun azalmamasi icin gun icinde mutlaka sagmalisin.ama evdeysen ve sutun yeterliyse sart olmayabilir.ama stok yapma niyetindeysen bir pompan olmali.elle de sagilabiliniyor acaba sen boyle mi yapmayi dusundun pompasiz.
bu da biraz zor bir is acikcasu.ya da tirle ile sutunu toplayabilirsin.yalniz can acitici olabiliyor biraz.
 
Hım çalışmıcam doğumdan sonra da çokta kolaya kaçmak istemiyorum inşallah sütümüz yeterde gerek duymayız pompaya bakalım onu doğumdan sonraya bırakalım o zaman
 
:)
 
Ca
cam dimi ? Hangi site bende alabilirim maşallah o kadar çok yazışma var ki oku oku bitiremedim internette alışveriş yapayım fırsat bulamıyorum ki önce fikir
 
Ben park yataktan 2 adet almayı düşünüyordum şşmdi arkadaş almış chiccodan bi tane de sonradan bi tane daha mı almak gerek odalarına geçene kadar
 
Ben park yataktan 2 adet almayı düşünüyordum şşmdi arkadaş almış chiccodan bi tane de sonradan bi tane daha mı almak gerek odalarına geçene kadar
ben de genislerinden bir tane park yatak alayim. 2 3 ay birlikte yatsinlar ayrilmasinlar dedim ama annemler illa ikisine de alalim ayni anda diyorlar. Once mobilya besiklere baktim ilk sayfalara eklemistim cok begenmistim hala seviyorum ama fiyatlari kendisine degmez diye dusunuyorum. Onun icin vazgectim. Yine park yataga dondum en azindan pisman olsam baska birsey almak istesem fiyati makuldu. Aileme gonderirim en kotu oraya kalmaya gittigimizde kullaniriz diye. Bakalim
 
hım iyi fikir aslında kolay da kuruluyor zaten
 
canım evet erken biliyorum.sürekli evdeyim gidip gelecek kimse de yok ben de netten bakıp almaya başladım napayım:) biberonlar hepsi buradada indirimdeydi tanesi 30 lira.tavsiyelerini değerlendiricem.senin bir kız bir oğlanmış ne güzel.kaçıncı haftalarda belli oldu?benim daha belli değil çok merak ediyorum.ama 11.haftada dr ikisi için de tahminim var ama şimdiden söylemiyeyim erken demişti o öyle deyınce bana da ıkısı de oglanmıs gıbı gelıyor.oğlanlar daha erken belli oluyormus ya.bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlar da.
 
Hamile yastığı alırsam o emzirme minderi olarak da kullanılıyormuş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…