IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Aldığın sitenin adi ne canım?
Bu arada sıkışma bende de var. Zaten normalde de mesanem ufaktır şimdi giderek o konu beni daha da zora sokuyor...

Canım Allah yardımcınız olsun üçünüzün de

Tetanoz iğnesi ben olmadım herkese yapılıyor muymuş? Benim doktorum hiç bahsetmedi.

Yenidoğan yoğun bakımı çok önemli sonuçta çoğul gebelikte her türlü başa gelebilecek durumu düşünmek gerekiyor...

Allah kolaylik.versin ben 1 taneyle zor bAsediyorum gercekten isiniz zorama cok guzel bi duygu hele bide ikizler

Pierre Cardin Ps 505 Le Lamentine İkiz Bebek Arabası
  • Alüminyum gövde
  • Kolay sürüş ve manevra kabiliyeti
  • Tek noktadan fren
  • Çıkabilen tekerlekler
  • 1.oturma ünitesi 3 kademe yatış pozisyonuna sahiptir
  • 2.oturma ünitesi 6.aydan itibaren kullanılabilir
  • Oturma aksamları kolayca sökülebilir
  • Sürüş yönüne,aksine veya karşılıklı olarak da kullanılabilir
  • Oturma üniteleri karşılıklı olarak da kullanılabilir
  • Tek veya iki ünite ile kullanım için küçülüp büyüyebilen kasa
  • 5 noktalı emniyet kemeri
  • 360 derece dönebilen ön teker
  • Geniş alt sepet
  • 30 kg taşıma kapasiteli
  • temiz nemli bir bezle temizlenir
  • Kumaş azo boya içermez
  • Ürünün açık ölçüleri:109x65x82. Yeni çıkmış kızlar

Eklentiler

• image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 180
Slm kizlar. Yatak konusunda biz e bebektn baby plus 2 tane yatak aldik. Indirimdeydi tanesi 100 tl. O zaman 5 aylkk hamileydim bu indirimi kacirmk istemedim. Bebeklerim 2 ay boyunca bir tanedini kullandi. Zaten biz 2 ya da 3 ay ayni yatakta yatar die dusunduk. Fakat sonra baktim ki gece emzirdigimden bi biri uyanio sonra biri. Yok yataktan al tekrar koy. baya zorladi beni. Sonra yanima aldim iki bebemi. Ayni yatakta yatioz. Biri sagimda biri solumda. Gece kim aglarsa onu emziriom. Uykulari da aciilmio. Beni hissettikleri icin daha guvende uyuolar. Tavsiyem ne olacagini bilmeden cok paralar vermeyin bu park besik lere. Sonucta hepsi ayni. Buyukluk olarak da bizimki 60 a 120. Zaten bu saatten sonra tek yatarlar. Tekrar besik kullanirsam. Asil onemli olan besigin yorgani yastigi yatagi::))) ustelik 60 a 120 alirsaniz bizim gibi yorgan vs bulmak cok zorlasio genelde standart cunku. Ben diktirdm. Baya zaman aldi. surekli yatmak zorundaydm cunku:((

benimkilerde valizde ama deftere resmen stok tuttum hangi beden ne var yazdım.ona bakarakta ihtiyaç listesi hazırladım.ikide bir açıp valizi bakmayayım diye :)

Yenidoğan yoğun bakımı çok önemli sonuçta çoğul gebelikte her türlü başa gelebilecek durumu düşünmek gerekiyor...
evet canım çok önemli de başındaki doktorun tecrübesinden nasıl emin olacaz onu diyorum.benim gitmeyi düşündüğüm hastanede var.gidip yoğunbakım doktoruyla mı görüşsem acaba?

bana da bi arkadaşım 70*120 mobilya beşik veriyor ilk 3-4 ay yatarlar herhalde diyorum baktım olmadı babayı tek kişilik bazaya atıp,ben bebişlerle kendi yatağımda yatarım:)zaten 14 yıl beklemişim büyüyünce zaten ayrılacaklar 1 yaşa kadar benimle yatabilirler.

Arkadaslar butik bebeden alis veris yapan var mi? ben bugun bir seyler siparia verdim.sonra sikayetleri okuyunca pisman oldum gibi.

Sterilizasyon cihazına gerek yok bence, benimkiler neredeyse 7 aylarını doldurmak üzereler hiç ihtiyaç duymadım. Ben çelik tencerede 5 dk kaynatıyorum. Kaynatmak zor bi iş değil bence boşa para vermeyin. Ayrıca o kadar aşırı steril olmaya da gerek olduğunu düşünmüyorum biraz da çevre koşullarında yaşamaya alışsınlar. Ayrıca anneden ve anne sütünden geçen antikorlar bebişleri koruyor o kadar savunmasız değiller mikroplara karşı.

evet canım çok önemli de başındaki doktorun tecrübesinden nasıl emin olacaz onu diyorum.benim gitmeyi düşündüğüm hastanede var.gidip yoğunbakım doktoruyla mı görüşsem acaba?
Canım benim gittiğim hastanede doğum seminerleri veriyorlar oradan Anladığım kadarıyla yoğun bakıma girdikten sonra doktor tabii ki bakıyor ama ağırlıklı yoğun Bakım hemşireleri ilgileniyorlar. Onlar bana baya bir bilgi vermişlerdi. Doktorla da görüş ama hemşirelerle de görüşsen iyi olur.

Canim bende surekli yatmak zorundaykm senin neyin vsrdi bana 20.haftamdaservikal serklaj yapildi hala evhamlaniyorum

hurçlarınıza bayıldım.güzel fikir.
peki neler aldınız biraz bahsedermisiniz.
bende şu an 12 haftalık ikizlere hamileyim..
ne zaman almaya başladınız birde.

kızlar ikizlerde süt pompası amak şart mı.
ne konuda daha çok yardımcı oluyor.
Şart galiba :/ arkadaşlardan birinin ikizleri doğmuş 7 aylık sağolsun o bize ışık oluyo o söyledi zor oluyo iki çocuğu emzirmek bir de çalışıyosan yani mecbur sağman gerek arkadaşlar elektrikli alacaklarmış ben almayı düşünmüyorum ta ki imdat diyene kadar rabbim sabrını verir inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…