IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Dedigim gibi canim drlar bi cok seyi yadirgiyorlar ama tecrubeyle sabit cok siki olmatacak şekilde bebegi sarmak hareketi kisitlar kisitladigi gibi ozellikle yatarken gaz sancisi çekmesini onler bebekler yeni dogdugunda cok sık tiksinirler tiksinmeyide onler ben drlarin dedigi gibi değil denedigim ve memnun oldugum gibi bebeklerimi butucem insallah

derinlikler markadan markaya farkediyor. Krart cok derin. Aciklama olarak adi uwtunde ana kucagi dogala en yakin anne karnindaki pozisyona en yakin sekli bu oldugu icin uretimi boyle yapiliyor dediler. Chicco da drrin ama fena degil guzel. Nuna da fena degil deri lik olarak. Ama en cok maxi cosi yi begendim ben altina kocaman sekline gore sungerle bir sey yapmislar guzel gorunuyordu. Genellemeyim ama inceledigim kadariyla galiba fiyatlar dustukce drinlik de azaliyor bilmedigimiz firmalarin ucuz olanlsrin derinligi daha az gibi geldi bana. O yuksekligi ayarlanabilir oto koltuklari muhtemelen su arabada sabit kalan bir iki yasindan sonra kullanilmaya baslayanlardir canim. Ana kucagi olanlar ayarlanmiyor. Evde uzun sure tutmama olayi da mantikli olabilir. Cunku amac tssimak gercekten. Arkadas site icinde birbirimize gelip giderken kullanirdi. Bebege mamasini icinde verir sonra da hafif sallayarak uyuturdu. Onda uyurdu bebek gidene kadar. Ben onun icin heves etmistim. Cok da rahat gorunuyor bebek uyurken.

bu nasıl kızlar:))
saplı portbebbe.ama ağır biraz.4.7 kg.
canim cok guzel de hakikaten cok agir olmaz mi. Digerleri de 2.5 3 civarinda aslinda. Digerleri daha kullanisli. Bunu arabaya baglayamazsin ki. Oto koltugu kismini unut. Sadece tasima gorevi gorur. Ben arabaya da baglansin istiyorum .Allah korusun istanbul trafiginde

bu nasıl kızlar:))
saplı portbebbe.ama ağır biraz.4.7 kg.
Bence kullanışlı değil, ağır olması dezavantaj, sadece taşıma amaçlı kullanılabilir ki o da ağırlığından dolayı çok yorucu olur. Otokoltuğu olmuyor, oturma pozisyonuna gelmiyor, sallanmıyor, bebek arabasına da monte olmuyor sanırım değil mi?

http://www.milliyet.com.tr/bebekleri-kundaga-sokmak-kalca-pembenar-detay-bebek-1849362/ Okumanızı tavsiye ederim. Gaz sorunu geçici birşey neticede ama kalça çıkığı ömür boyu sakatlık demek. Bence bebeğinizi kundaklamadan önce bir kez daha düşünün derim.

canım iyi de muz daha çok kabızlık yapar. ishal olanlara önerilir genelde. su ile birlikte içince mi sana iyi geldi?
canım aslında yanlış biliniyor muz çok lifli bir meyvedir ve bağırsağı çalıştırır kabız yapmaz arkasından 2 bardak ılık su da bunu daha da kolaylaştırıyo sanırım.

haftada 2 gun balik benim icin cok zor.hic sevmiyorum.onun icin bol bol ceviz yiyiyorum.limona mecburum.yanmasina katlanmak daha kolsy cunku kabizligim vardi ve ilik balli limon suyu cok iyi geldi.bence sende dene.
balığı bende yiyemiyorum acaba balık yağı tableti mi alsam diyorum.limonlu ballı suyu ilk defa duydum deneyeceğim sağol.

sağol canım.geriye en yakın medicana kalıyor her ne kadar o hastaneye antipatim olsada doç.dr yavuz bey iyi biri ve iyi hekim gidip onunla görüşcem haftaya ALLLAH hepimize sağlıklı kolay doğumlar versin inşallah.

araştırmada hocanın muayenehanesinemi gidiyosun yoksa normal randevu kime denk gelirse mi gidiyosun canım.bende bu yakındaki medicanaya ayda bir de üniversite hastanesine gitsem ama hocaya gitmeyince de ilgi aynı olur mu bilemiyorum.

zaten her gün eti nasıl yiyeceğiz her hafta 2 gün balığı yiyememki ayda bir zor yiyorum.sebze yemeği ve yoğurta dikkat ediyorum birde kefir içiyorum.sende salata sebze ve süt yoğurt kefir tüketmeye çalış.muz kabız yapmıyor çok lifli olduğundan.kiviyide deneyecem sağol canım

kesinleştircem önümüzdeki hafta inşallah.ne güzel demiş senin doktorun sağolsun.üniversitede hoca mı doktorun? eğer öyleyse öğretim üyesi fakı ne ödeyeceksin doğumda?

Allahtan baştan söyledi de bizi zorda bırakmadı yine vallahi eşim onun gırtlağını sıkar kimsede elinden alamazdı öyle bir durumda ALLAH korusun.kendi dr um muayenesi 350 doğum 5600 eğer bi aksilik olursa bu ücret 10000 i bulabilir.altından kalkamıyorum çok borcum var.şu ana kadar 3 ayrı ihtiyaç kredisi çektim.çalışamıyorumda tek maaşla çok zor.

bence gerilmen bile etki eder sen dr la konuş versin rapor riske atma canım.kolay bulmadıkki biz bebişlerimizi.

Kizlar sagolun cevaplariniz icin.ne cahilmisim:) o zaman oto koltugunu oyle 2 yasa kadar kullanamayiz.7-8 ay icin de cok pahali birseye gerek yok.simdi yeniden int.ten ucuzlarina bakacagim.uzun kollu bodyleri biraz abartmisim ben.iki kat giydiririm diye dusununce.biraz yelek ve yarim kollu alayim.uzun kollubir tane giydiririm 40 i cikana kadar.uyurken de uzerine penye battaniye orterim herhalde.neyse tesekkurler tekrar herkese...

maclaren twin techno 2012 modelini bi inceleyin arkadaşlar fikirleriniz bekliyorum taşıma kapasiteside daha yüksek diğerlerinden.

kızlar bazı bebekler ilk 2 gün anne sütü inmeyince biberon verilirse emmeyi reddediyormuş dönüşü zormuş,bu nedenle kenarı keskin olmayan çelik çay kaşığını kaynatıp koymayı düşündüm sütü sağmaya çalışıp gerek olursa da mamayı bu kaşıklarla vermeyi düşünüyorum.inşallah gerek kalmaz.

İlk iki gün biberon çok sorun olmuyor çünkü ilk aylarda zaten emme refleks olarak var bebeklerde. Ancak 5-6 ay civarında farkındalıkları oluşmaya başlıyor, emme refleks olmaktan çıkıyor, biberonla anne memesinin farkını anlamaya başlıyorlar ve işte o zaman sorun başlıyor. Bizimkilerde öyle oldu ve malesef biberonu tercih ettiler. Ben kaşıkla vermeyi beceremedim çok zor oluyor, birini emzirirken diğerine de mecburen mama vermek gerekti. Mecbur biberon kullandım. Siz inşallah biberonsuz halledersiniz. Anne sütünü hiçbir mama tutmaz sonuçta.

Canim uygulaniyormu bilmiyorum ama kadeh yontemi denen bisey var ya da enjektorle veriyorlar hastanelerde. Bu sekilde vermesini isteyebilirsiniz hemsirelerden tabi bunlari uygulayip uygulamadiklarini hastaneyle gorusmek lazim dunyanin parasini dokuyoruz ilgilenmeliller diye dusunuyorum. Bir de herseyden once can sonucta.
canim sana katilmiyorum tecrubelisin saygim sonsuz tecrubeye de cok guvenirim her zaman ama soyle bir durum var. Bebekler ilk dogduklarinda hani varya bos levha muhabbeti o sekilde dusun sen ne verirsen o deneyimi bir yere kaydediyor. Sonra degistirmeye calissan da malesef olmuyor. Diyorsun ya emme refleksi var diye evet iste biberon emme refleksini koreltiyor. Biliyorsundur belki Tomrisin emzirme notleri mi gunlugu mu oyle bir yaz dizisi var. Kadin hem dr. Hem de ikiz annesi. Bilgi ve tecrubelerini aktariyor. donup donup okuyorum. Diyor ki ikizlerimden birine ilk dogdugunda biberonla sut verildi. Neyse sonra memeye gecmisler aralarda mama takviseyi olsa da. Sonra 6 7 aylik olunca suyu biberonla vermis. Ozellikle ilk sutu biberonla verilen bebegin hemen cok kisa surede emme aliskanligi bozulmus. Kadin bunu bilimsel olarak zihindeki tecrubeye geri donus olarak anlatiyor. Cok mantikli geldi. Kadin 27 ay yanlis hatirlamiyorsa. 27 ay emzirmis ikizleri.
Bunlar teorik tabii isin pratigini malesef biraz da bebekler ogretiyor galiba bize buyuk konusmak istemiyorum ama ilk olarak biberon verilmesini bic istemiyorum. yasayip gorecez insaAllah planladigimiz gibi olur.
Bu arada biberonla vdrirken de diyorki cocugu kucaginizda yan tutuyorsunuz ya biberonu yere paralel sekilde tutun ki mama ya da sut kolay akmasin. Bebek onu memedeki gibi cekmeye calissin deniyor. Bu da biberona alismamasi icin bir yontemmis

Ben de size katılıyorum aslında en güzeli hiç biberon vermemek ama ilk iki gün sezeryanden dolayı çok ağrım oldu benim kalkıp bebeklerle bizzat ilgilenemedim. Emzirdim ama hiç süt yoktu ve mecbur mama verdik. Annem kaşıkla vermeyi denedi ama çok küçüklerdi malesef yutamadılar tıkanacak diye korktuk. En doğrusu hiç biberon kullanmamak tabii ki ama pratikte uygulamak çok zor oluyor bazı şeyleri, hele ki ikizlerde çok daha zor. Başaranları tebrik ediyorum. İnşallah siz de bunu başaranlardan olursunuz. Ha bir de dipnot asla emzirmeden mama vermeyin, aç olsun emsin ki sütünüz gelsin.

Nerede dogum yaptiniz. Ilk beslenmeye bakima filan hemsireler gelip yardimci olmuyor mu. Nasil yapiliyor. Refakatciniz mi ilgileniyor emzirmesiyle filan. tesekkur ederim tavsiyeni de mutlaka uygulamaya calisacam ins. Bebekler de buna firsat verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…