IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Tabiki ben erzrmdayim burada yaz pek olmazama cocuklarin hava sartlari ne olursa olsun sarilmasindan tarafim cunku yeni dogduklarinda hareket ettikce gazlaniyorlar:)
hareket arttikca gaz azalir aslinda oyuzden 3.aydan sonra gaz sorunu azaliyo daha rahat cikartiyo bebek gazinibebeklerin vucudu daha cabuk usur tabiki ama hava sartlarini göz ònune almak onemli.kendimiz terlerken bebegi sikica sarip sarmalarsak bebege iyilik yapmis olmayiz.

Bebek yeni dogdugunda hareketleri oluyor haliyle put gibi durmuyor dimi ama:)

yenidoğan patikli alt alan anneler lütfen etiketine bakıp kaç numara yazdığını söyler misiniz?benimkilerde 68 yazıyor en azından bundan sonrakileri büyük almıyayım.

butik bebeden mi aldın sen de? ben de yenidoğan sipariş verdim ama içteki etikette 68 yazıo bedeni mi o anlamadım.
Evet canim bende butik bebeden aldım en kucugunu aldim hic hatırlamıyorum numarasini bi kac bise daha aldim ben o yuzden bilmiyorum kac numara oldugunu

oto koltugu evet kilo olarak buyuk ama. 2 yasindaki bir cocugu onun icinde tutamazsin. Bir de 7 8 bilemedin 9. Aydan sonra boy olarak sigmiyorlar zaten. kilo sinirina aldanma.
Bir de kiyafet konusunda arkadaslar da soylemis sakin iki kat hemde uzun kollu filan giydiriyim deme kiz kurdesen dokturursun cocuga. Bir de mersindeymissin. :))
Bir tane badi gerektiginde yelek. Yeleklerini bol bol al. Buyuklu kucuklu onlari kullanirsin. Yatarken badisi olur ustunde kucagina aldin kaldirdin filan takarsin yelegini sirtina gerekirse.

Arkadaslar butikbebeden uclu patikli alt aldim bugun geldi urunler ama ben yenidogan icin siparis vermistim gelenlerin etiketinde 68 yazio yenidogan olsa 50yazmasi gerekmez mi.yoksa orda yazan sey bedeni degil mi?
evet canim newborn 50 dir ama hadi bilemedin bazi markalarin 56 oluyor.
0 ay.....50
0-1 ay.....56
Senin aldiklarin muhtemelen 1 - 3 ay. Butik bebede boy degil de ay yaziyordu canim zaten hep urunlerde de incelediklerimde diyim 1- 3 aydan basliyordu olculer. Kullanamayacagini dusunuyorsan iade et.

yenidoğan patikli alt alan anneler lütfen etiketine bakıp kaç numara yazdığını söyler misiniz?benimkilerde 68 yazıyor en azından bundan sonrakileri büyük almıyayım.
canım ben idil baby hastane çıkışı aldırdım ablama, organik 50-56 cm yazıyor ayrıca alt sadece prematüre aldık onda 40-47 cm yazıyor

Bebek yeni dogdugunda hareketleri oluyor haliyle put gibi durmuyor dimi ama:)
yenidogan bi bebekle ay ay buyuyen bi bebegin hareketleri bir olmaz ama diymi canimkaslari gelistikce hareketleri artar bebegin bunu hem bi anne hemde bi bebek hemsiresi olarak soyluyorum senin bilgini sorguladigimdan degil yanlis anlama

Arkadaslar butikbebeden uclu patikli alt aldim bugun geldi urunler ama ben yenidogan icin siparis vermistim gelenlerin etiketinde 68 yazio yenidogan olsa 50yazmasi gerekmez mi.yoksa orda yazan sey bedeni degil mi?
yanlış gönderilmiş demek ki.tabi 50 0 ay yazmalıydı eğer yenidoğan diye satılıyorsa.
siteyle görüş ücreti onlara ait olmak üzere geri kargoya verebilirsin.
ilke bebeden bir ürünüm yanlış gelmişti.kargo şirketinden talep ettim hatta eve gelip ürünü geri aldılar firma ödemeli gönderdim.küçücük bir parçaydı ama özür dileyip değiştirip geri gönderdiler hiç sorun çıkarmadılar.

tabi.hemen isilik olurlar.
oğlum beyaz tenlidir.sıcağa çok hassastı.hemen kabarırdı.
evin sıcaklığına göre hareket edecez artık.

2.5 yaşa kadar yatar pozisyonda o anakucaklarına bebeklerini asla yatıramazssın:))
zaten boyları sığmaz kesinlikle.
kiloya bakmamak lazım.
bazı anakucakları oldukça dar yapılı farketmişsinizdir.
onlarda bile bebek hareketlendiğinde durmak istemeyecekler bunalacaklar göreceksiniz:))
hele ki 1 yaş üstü hareketli bir bebeği yatar pozisyonda bu ana kucaklarına bağlayabilelim.
göğüs uçlarını kullanıcaz mecbur ama bebek almakta zorlanabiliyor.ben denemiştim kolay olmamıştı ama yine de işe yaramıştı.deneyeceğiz artık başka çaresi yok.
yazın mersinin sıcağında ikişer kat uzun kol çok çok fazla.zaten ogün geldiğinde sen de içgüdüsel olarak bebekler nasıl rahat ediyor görüp ona göre giydireceksin veya soyacaksındır.
aldıkların sayıca çok fazla ise bir kısmını yarım kol ile değiştir bence aldığın yerden.herçeşitten bulunması iyi olur.kolsuz olanlardan da alırsın.

bu oto koltuğu ana kucaklarında sırt pozisyonu ayarlama özelliği var mı kızlar?
yoksa hepsi sabit mi?
bir markada tesadüfen okuduğumu hatırlıyorum.3 kademe yükseklik ayarı diye.
beni bir aydınlatırmısınız bu konuda?
bir de şunu okudum.bu anakucaklarında bebekleri evde uzun süreli tutamyacakmışız sağlıklı değilmiş.
sadece dışarda taşıma amaçlı kullanılacak yani.
ancak markadan markaya da bu anakucaklarının iç derinlikleri fark ediyor.kimi çok çukurken kimi daha yataya yakın.
kimi biraz daha geniş kimi dar.çok farkediyo kesinlikle.

Tabiki ben erzrmdayim burada yaz pek olmazama cocuklarin hava sartlari ne olursa olsun sarilmasindan tarafim cunku yeni dogduklarinda hareket ettikce gazlaniyorlar:)
Hareket etmek aksine bağırsak hareketlerini uyardığından gazı çıkarmasına yardımcı olur. Bu yüzden değilmidir 6 aydan sonra bebeğin hareketleri arttıkça gaz sorunu ortadan kalkar. Gaz genelde ilk 3 ayın sorunudur çünkü bebek sürekli yatar ve kas gelişimi yetersiz oldugundan hareketleri sınırlıdır. Bebeği sarmaktan kastınız kundak sanırım. Kundak eskinin yanlış uygulamalarından bence ve artık doktorlar tarafından da önerilmiyor. Kalça çıkığı riskini artırıyor, bilginize.

Bence anakucağı otokoltuklarını çok pahalı bişey almayın ben çok kullanmıyorum açıkçası. 13 kg bebeğe göre değişir tabii ama şöyle söyleyeyim oğlum 7 aylık ve şu an 11 kg, siz hesaplayın artık. Kiloyu da geçtim boyları uzuyor hızla, kilosu uygun olsa boyu sığmaz o yüzden öyle 2,5 yaşlara kadar kullanmak imkansız. Otokoltukları evde de kullanılıyor ama ben ev tipi anakucağı almıştım onları daha çok kullanıyorum çünkü daha rahatlar. Alacaksanız da geniş yapılı olanları tercih edin çünkü sıkılıyorlar içinde.

tamam canım sagol.mailime cvp yazmışlar yanlış beden gelmiş.

mailime cvp yazmışlar evet yanlış göndermişler.geri yollamayacağım nasılsa o da lazım olur dursun bir kenarda:)cvp için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…