marifetli eller
butik sabun lohusa terligi ve daha fazlasi....
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 17 Ocak 2015
- 380
- 71
- 38
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
hareket arttikca gaz azalir aslinda oyuzden 3.aydan sonra gaz sorunu azaliyo daha rahat cikartiyo bebek gaziniTabiki ben erzrmdayim burada yaz pek olmazama cocuklarin hava sartlari ne olursa olsun sarilmasindan tarafim cunku yeni dogduklarinda hareket ettikce gazlaniyorlar:)
Bebek yeni dogdugunda hareketleri oluyor haliyle put gibi durmuyor dimi ama:)hareket arttikca gaz azalir aslinda oyuzden 3.aydan sonra gaz sorunu azaliyo daha rahat cikartiyo bebek gazinibebeklerin vucudu daha cabuk usur tabiki ama hava sartlarini göz ònune almak onemli.kendimiz terlerken bebegi sikica sarip sarmalarsak bebege iyilik yapmis olmayiz.
butik bebeden mi aldın sen de? ben de yenidoğan sipariş verdim ama içteki etikette 68 yazıo bedeni mi o anlamadım.Canim bende aldim 3lu rengarenk yarin gelecek ama en kucugu 68di diye hatırlıyorum
Evet canim bende butik bebeden aldım en kucugunu aldim hic hatırlamıyorum numarasini bi kac bise daha aldim ben o yuzden bilmiyorum kac numara oldugunubutik bebeden mi aldın sen de? ben de yenidoğan sipariş verdim ama içteki etikette 68 yazıo bedeni mi o anlamadım.
Canım ilk aylarda hep uyuyorlarya pek bir hareket beklemem çocuklardan:)))Bebek yeni dogdugunda hareketleri oluyor haliyle put gibi durmuyor dimi ama:)
Benim yenidoğanlarda 50 yazıyor canımyenidoğan patikli alt alan anneler lütfen etiketine bakıp kaç numara yazdığını söyler misiniz?benimkilerde 68 yazıyor en azından bundan sonrakileri büyük almıyayım.
oto koltugu evet kilo olarak buyuk ama. 2 yasindaki bir cocugu onun icinde tutamazsin. Bir de 7 8 bilemedin 9. Aydan sonra boy olarak sigmiyorlar zaten. kilo sinirina aldanma.Okudukca sayfalari ne cok merak ettigim sey cikti.deneyimli anneler cevaplarlarsa cok sevinirim.benim ilk cunku.su oto koltugu olayina bende takildim.kaliteli olsun diyorum pahali oluyor ucuzlari da icime sinmiyor.0-13 kilo arasi diyor.bu kilo ortalama 2.5 yas civari etmez mi?eger oyleyse cok da ucuz olmasa daha mi iyi olur.sonra emzirmede yara olmasi konusunda gogus uclari kullanilmaz mi yara olmaya basladi zaman.bir de benim gogus ucum cok iri sut gelince daha da buyurse bebegimin agzina sigar mi?son birsey de ben uzun kollu citcitli body cok aldim.iki kat ustuste giydiririm diye dusunmustum.haziran gibi dogum olsa mersinde yasiyorum.yazin cok sicak oluyor.iki kat alt ve ust cok kalin mi olur?
evet canim newborn 50 dir ama hadi bilemedin bazi markalarin 56 oluyor.Arkadaslar butikbebeden uclu patikli alt aldim bugun geldi urunler ama ben yenidogan icin siparis vermistim gelenlerin etiketinde 68 yazio yenidogan olsa 50yazmasi gerekmez mi.yoksa orda yazan sey bedeni degil mi?
canım ben idil baby hastane çıkışı aldırdım ablama, organik 50-56 cm yazıyoryenidoğan patikli alt alan anneler lütfen etiketine bakıp kaç numara yazdığını söyler misiniz?benimkilerde 68 yazıyor en azından bundan sonrakileri büyük almıyayım.
yenidogan bi bebekle ay ay buyuyen bi bebegin hareketleri bir olmaz ama diymi canimBebek yeni dogdugunda hareketleri oluyor haliyle put gibi durmuyor dimi ama:)
yanlış gönderilmiş demek ki.tabi 50 0 ay yazmalıydı eğer yenidoğan diye satılıyorsa.Arkadaslar butikbebeden uclu patikli alt aldim bugun geldi urunler ama ben yenidogan icin siparis vermistim gelenlerin etiketinde 68 yazio yenidogan olsa 50yazmasi gerekmez mi.yoksa orda yazan sey bedeni degil mi?
tabi.hemen isilik olurlar.40 ı çıkana kadar uzun kol body ve patikli alt giydiler, yüzlerini yoldukları için de ellerine de eldiven taktık. Benim evim öğleden sonra çok güneş alıyor o yüzden yazları evin içi sıcaktan fırlıyor. Eee bir de bebekler küçük diye cam kapı çok fazla açamadık cereyan yapar hasta olurlar diye. O yüzden öğle saatlerinde uyanık oldukları zaman patikli altlarını çıkartıyordum öyle kısa kol body ile bir süre tutuyordum ki serinlesinler. Çünkü diğer türlü isilik oldular benimkiler sıcaktan. Dışarısı 40 derece, evin içi 30 dereceyken niye üşüsün bebişler dimi. Akşamları ve gece uyurken tabii ki uzunkol body ve patikli alt giydirdim ama onların da penyeleri yazlıktı ince penyeydi yani. Üstlerine de penye battaniye kullandım. Bebişleri de sıcaktan bunaltmamak lazım diye düşünüyorum.
2.5 yaşa kadar yatar pozisyonda o anakucaklarına bebeklerini asla yatıramazssın:))Okudukca sayfalari ne cok merak ettigim sey cikti.deneyimli anneler cevaplarlarsa cok sevinirim.benim ilk cunku.su oto koltugu olayina bende takildim.kaliteli olsun diyorum pahali oluyor ucuzlari da icime sinmiyor.0-13 kilo arasi diyor.bu kilo ortalama 2.5 yas civari etmez mi?eger oyleyse cok da ucuz olmasa daha mi iyi olur.sonra emzirmede yara olmasi konusunda gogus uclari kullanilmaz mi yara olmaya basladi zaman.bir de benim gogus ucum cok iri sut gelince daha da buyurse bebegimin agzina sigar mi?son birsey de ben uzun kollu citcitli body cok aldim.iki kat ustuste giydiririm diye dusunmustum.haziran gibi dogum olsa mersinde yasiyorum.yazin cok sicak oluyor.iki kat alt ve ust cok kalin mi olur?
Hareket etmek aksine bağırsak hareketlerini uyardığından gazı çıkarmasına yardımcı olur. Bu yüzden değilmidir 6 aydan sonra bebeğin hareketleri arttıkça gaz sorunu ortadan kalkar. Gaz genelde ilk 3 ayın sorunudur çünkü bebek sürekli yatar ve kas gelişimi yetersiz oldugundan hareketleri sınırlıdır. Bebeği sarmaktan kastınız kundak sanırım. Kundak eskinin yanlış uygulamalarından bence ve artık doktorlar tarafından da önerilmiyor. Kalça çıkığı riskini artırıyor, bilginize.Tabiki ben erzrmdayim burada yaz pek olmazama cocuklarin hava sartlari ne olursa olsun sarilmasindan tarafim cunku yeni dogduklarinda hareket ettikce gazlaniyorlar:)
Bence anakucağı otokoltuklarını çok pahalı bişey almayın ben çok kullanmıyorum açıkçası. 13 kg bebeğe göre değişir tabii ama şöyle söyleyeyim oğlum 7 aylık ve şu an 11 kg, siz hesaplayın artık. Kiloyu da geçtim boyları uzuyor hızla, kilosu uygun olsa boyu sığmaz o yüzden öyle 2,5 yaşlara kadar kullanmak imkansız. Otokoltukları evde de kullanılıyor ama ben ev tipi anakucağı almıştım onları daha çok kullanıyorum çünkü daha rahatlar. Alacaksanız da geniş yapılı olanları tercih edin çünkü sıkılıyorlar içinde.Okudukca sayfalari ne cok merak ettigim sey cikti.deneyimli anneler cevaplarlarsa cok sevinirim.benim ilk cunku.su oto koltugu olayina bende takildim.kaliteli olsun diyorum pahali oluyor ucuzlari da icime sinmiyor.0-13 kilo arasi diyor.bu kilo ortalama 2.5 yas civari etmez mi?eger oyleyse cok da ucuz olmasa daha mi iyi olur.sonra emzirmede yara olmasi konusunda gogus uclari kullanilmaz mi yara olmaya basladi zaman.bir de benim gogus ucum cok iri sut gelince daha da buyurse bebegimin agzina sigar mi?son birsey de ben uzun kollu citcitli body cok aldim.iki kat ustuste giydiririm diye dusunmustum.haziran gibi dogum olsa mersinde yasiyorum.yazin cok sicak oluyor.iki kat alt ve ust cok kalin mi olur?
tamam canım sağol.Benim yenidoğanlarda 50 yazıyor canım
tamam canım sagol.mailime cvp yazmışlar yanlış beden gelmiş.oto koltugu evet kilo olarak buyuk ama. 2 yasindaki bir cocugu onun icinde tutamazsin. Bir de 7 8 bilemedin 9. Aydan sonra boy olarak sigmiyorlar zaten. kilo sinirina aldanma.
Bir de kiyafet konusunda arkadaslar da soylemis sakin iki kat hemde uzun kollu filan giydiriyim deme kiz kurdesen dokturursun cocuga. Bir de mersindeymissin. :))
Bir tane badi gerektiginde yelek. Yeleklerini bol bol al. Buyuklu kucuklu onlari kullanirsin. Yatarken badisi olur ustunde kucagina aldin kaldirdin filan takarsin yelegini sirtina gerekirse.
evet canim newborn 50 dir ama hadi bilemedin bazi markalarin 56 oluyor.
0 ay.....50
0-1 ay.....56
Senin aldiklarin muhtemelen 1 - 3 ay. Butik bebede boy degil de ay yaziyordu canim zaten hep urunlerde de incelediklerimde diyim 1- 3 aydan basliyordu olculer. Kullanamayacagini dusunuyorsan iade et.
mailime cvp yazmışlar evet yanlış göndermişler.geri yollamayacağım nasılsa o da lazım olur dursun bir kenarda:)cvp için sağolyanlış gönderilmiş demek ki.tabi 50 0 ay yazmalıydı eğer yenidoğan diye satılıyorsa.
siteyle görüş ücreti onlara ait olmak üzere geri kargoya verebilirsin.
ilke bebeden bir ürünüm yanlış gelmişti.kargo şirketinden talep ettim hatta eve gelip ürünü geri aldılar firma ödemeli gönderdim.küçücük bir parçaydı ama özür dileyip değiştirip geri gönderdiler hiç sorun çıkarmadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?