İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Allah razı olsun canim şimdi de gebelik şekeri çıktı diyete başladık şeker takibi yapılacak duruma göre insülin baslanacak
Olsun kuzum onu güzel beslenip, bol su içerek toparlarsın. Hiç dert etme çok fazla kişide çıkıyor . Şeker , tiroid falan . Siz iyi olun hepsi hallolur kaç gün daha kalacaksın hastanede bişey söylediler mi

Merhaba herkese hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı diliyorum. Bende çift embriyo transferi olmuştum. Bugün 4+6yım ikiz gebelik olduğumu öğrendim değişik duygulardayım inanamıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin :)

Çok erken öğrenmişsin gözün aydın canım.Aramiza hoş geldin .

Günaydın kızlar nasılsınız.Ben çok iyiyim bebekler de iyi Allaha şükür.Hastanede 4. Gün . İnşallah haftalar su gibi geçer sağlıkla kavuşuruz bebeklere
Günaydın canım, çok şükür her şey yoluna girdi bak ben de dün 6+3te doktora gittim bebişlerin kalp atışlarını duydum. Önümüzde upuzun bir yol var gibi gözüküyor. Zaman su gibi aksın sağlıkla dileğim

Zaten o kalp atışını duymak insanı çok rahatlatıyor.saglikla gelsinler

Merhaba. Bugün 6+6 kalp atışını görmek için gittik. Ama birinin kalp atışını gördük, diğerinde şu an bir şey yoktu. Kese boyutu ve şekli düzgün. Ama yolk vs yoktu içinde. Acaba oluşur mu? Çok üzgünüm

Merhaba, evet duyduk çok derinden duyuluyordu. Ama biri daha derinden bebekler arası bikaç gün fark vardı sanırım. Sizin de öyledir geriden gelen varsa eğer ultrason görüntüsü var mı?
Bilmiyorum ki. 2 kaybım var. 4. Tüp bebek. Her anım endişe.

Eklentiler

• IMG-20250717-WA0001.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 26
Üstteki ultrasonda 2 kese gayet iyi alttaki ultrasonda keselerden biri ve içi gayet iyi canlanmış ya diğeri?
Diğeri boştu. Ondan dolayı yakından çekmedi. Oluşum başlamış ama ilerleyip ilerlemediği 10 güne belli olur dedi. Yakın olanda kalp atışı görüldü ama dinletmedi. Sordum atış hızı iyi mi diye. İyi dedi. Ama geçiştirdi mi acaba diye düşündüm. Paranoyaya çabuk kapılıyorum. İnşallah 10 gün sonra ikisi için de güzel haber alırım. Çok sağolun

Doğal yolla da tüp bebekle de tek yumurta ikizleri aynı anda oluşuyor ve birbirinin genetik kopyası oluyor. Ama çift yumurta ikizleri sadece bir kardeş. Onlarda aynı anda oluşma şartı yok. Hangi yumurta ne zaman döllendiyse. Hiçbir doktor psikolog değil yalan söylemez boş umut vermezler bu sorumluluğu almazlar. Söyledikleri doğrudur hatta az bile söylüyorlar bazen hemen heveslenmeyelim diye. Doktorunuza inanın gönlünüzü de ferah tutun her şey güzel olcak inşallah doktorun dediğine göre keseler de mükemmel gözüküyor gelişim gayet sağlıklı olcak

Çok teşekkür ediyorum. Güzel haberler yazacağım inşallah buraya. Haklısınız doktor neden idare edici cümle kursun. Benim hassas konum olunca her şeyden alt metin çıkarıyorum. Bu histerik hali yönetmekte zorlanıyorum. Teslimiyet duygumu yükseltmeye çalışacağım. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…