- 23 Haziran 2025
- 53
- 53
- 3
- 38
- Konu Sahibi memurhanim
-
Hoşgeldin canım aramıza .sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallahMerhaba hepinizin güzel heyecanlarınızı okudum Allah kucağınıza almayı nasip eylesin..
Bende bugun öğrendim ikizlerimi keselerini gördük 10 gün sonra kalp atışları için bekleyeceğim.. Her an heyecan her anımız sabır gerektiyor.. Kolaylıkla sağlık diliyorum herkese
Teşekkür ederim hepimizin inşallah..Hoşgeldin canım aramıza .sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah
Ben 17. Haftaya kadar sürekli bulantı kusma yasadim .çok zorlu bir süreçtiTeşekkür ederim hepimizin inşallah..
Mide bulantılarınız başladı mı?
Ara ara bende bel ağrısı adet ağrısı gibi ağrılar vurup geçiyor..
birde midem bulandıkça yemek yiyesim geliyor
Günaydın. Ben belirtilerimi dinliyorum gözlerim kapalı.Kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadir
Çok şükürKızlar nasılsınız umarım herşey yolundadir
Hala hastanedeyim şeker takibi yapılıyor bir bebegimin suyu azalmis takip altindayimGünaydın. Ben belirtilerimi dinliyorum gözlerim kapalı.Bi gelii Bi gidii. Paranoyak hallerdeyim elimde değil. Siz nasılsınız. Hastaneden çıktınız mı? Son durum nedir?
İnşallah daha da iyi olacaz canım insuline alışmaya çalışıyorumÇok şükürBebek hareketlerini yeni hissetmeye başlayan biri olarak kendimi dinliyorum sürekli. Siz nasılsınız? Her şey yolundadır umarım
Benim de tüp bebek transferi öncesi testlerime bakarak glukofen başlatmıştı doktorum. İnsülin direnci için.Hala da kullanıyorum. Hamilelikte önemliymiş. Çok zor süreçler ama bunları yaşayan çok hamile var. Doktor takibiyle kontrol altına alınır. Bol dua ediyorum. Biraz da teslimiyet. Sağlıkla gelecekler inşallah. Benim ikinci kesem henüz boş gibi. Tekil de olabilir benimki. İkisi de kabulüm.İnşallah daha da iyi olacaz canım insuline alışmaya çalışıyorum
Kalan kısım fazlası çıkıyor canım normalkızlaar günaydın. progestan fitil kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mii?? 2 gündür progestan fitil kullanmaya başladım. (oral kullanıyordum öncesinde, doktorum fitile geçirdi) geceleri yatmadan evvel yapıyorum, sabah tuvalette akıyor sanki emilmesi gerekmez mi, yoksa emiliyor da bunlar kalan mı, yoksa ben mi yapmayı başaramıyorum.
çok teşekkür ederimmm :) bu arada nasıl oldunuz?Kalan kısım fazlası çıkıyor canım normal
Hastanede takipliyim hala .şeker dengelenmiyor yüksek çıkıyor.bebekler şükür iyiçok teşekkür ederimmm :) bu arada nasıl oldunuz?
yüksek derken ne kadar yüksek. Bir de bildiğim kadarıyla şekerin belli seviyede seyretmesi fena değil. Ani çıkış ve düşüş yaşamak sakıncalı. Stabil güvenlidir, sert dalgalanmalar acildir.Hastanede takipliyim hala .şeker dengelenmiyor yüksek çıkıyor.bebekler şükür iyi
Açlık 140 tokluk 240 çıktı mesela öğlenyüksek derken ne kadar yüksek. Bir de bildiğim kadarıyla şekerin belli seviyede seyretmesi fena değil. Ani çıkış ve düşüş yaşamak sakıncalı. Stabil güvenlidir, sert dalgalanmalar acildir.
tokluk sürekli inip çıkmıyorsa yine makul evet yüksek ama zarar olarak hızlı zarar vermez dalgalanma yoksa. Neden oldu bu sorun bu arada. Kaynak nedir. Kilo alımı mı hızlı oldu, genetik mi nedir ?Açlık 140 tokluk 240 çıktı mesela öğlen
Şeker yüklemesi sonrası çıktı .gebelik şekeri. Tokluk sürekli inip çıkıyor .keyfi hastanede tutmazlar normal olsa .ayrıca diyet yapmak insulin yapmak ek olarak yıpratıcı.tokluk sürekli inip çıkmıyorsa yine makul evet yüksek ama zarar olarak hızlı zarar vermez dalgalanma yoksa. Neden oldu bu sorun bu arada. Kaynak nedir. Kilo alımı mı hızlı oldu, genetik mi nedir ?
en kısa zamanda her şeyin yoluna girmesini diliyorum. Bu arada kontrol altında olmak çok güven verici. Bu şekilde veya çok daha fazla şeyle karşılaşan onca kişi evinde habersiz korunmasızŞeker yüklemesi sonrası çıktı .gebelik şekeri. Tokluk sürekli inip çıkıyor .keyfi hastanede tutmazlar normal olsa .ayrıca diyet yapmak insulin yapmak ek olarak yıpratıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?