İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Merhaba hepinizin güzel heyecanlarınızı okudum Allah kucağınıza almayı nasip eylesin..
Bende bugun öğrendim ikizlerimi keselerini gördük 10 gün sonra kalp atışları için bekleyeceğim.. Her an heyecan her anımız sabır gerektiyor.. Kolaylıkla sağlık diliyorum herkese

Hoşgeldin canım aramıza .sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah

Hoşgeldin canım aramıza .sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah
Teşekkür ederim hepimizin inşallah..
Mide bulantılarınız başladı mı?
Ara ara bende bel ağrısı adet ağrısı gibi ağrılar vurup geçiyor..
birde midem bulandıkça yemek yiyesim geliyor

Teşekkür ederim hepimizin inşallah..
Mide bulantılarınız başladı mı?
Ara ara bende bel ağrısı adet ağrısı gibi ağrılar vurup geçiyor..
birde midem bulandıkça yemek yiyesim geliyor
Ben 17. Haftaya kadar sürekli bulantı kusma yasadim .çok zorlu bir süreçti

Günaydın. Ben belirtilerimi dinliyorum gözlerim kapalı. Bi gelii Bi gidii. Paranoyak hallerdeyim elimde değil. Siz nasılsınız. Hastaneden çıktınız mı? Son durum nedir?
Hala hastanedeyim şeker takibi yapılıyor bir bebegimin suyu azalmis takip altindayim

Günaydın yeni gelenler aramıza hosgeldınız bebişleriniz sağlıkla gelsin .
Maşallah kıpırtıları hissedenler hayırlı olsun :) midesi bulananlar Allah kolaylık versin ben bu bebişlerde o duyguyu tatmadım ama ilk oğlumda midem bulanırdı biliyorum nasıl bir zulüm olduğunu bu sıpalar beni üzmedi bu konuda hiç koku hassasiyeti bile yaşamadım 35. Haftamı da tamamladım Allah ın izniyle .
hepinize nasip olsun inşallah 2 kiloyu gecmıs bebişler.

Rabbim hıc bırimize küvez görmeden bebelerımızı alıp tam kadro ve dönmek nasip etsin hastaneden .

İnşallah daha da iyi olacaz canım insuline alışmaya çalışıyorum
Benim de tüp bebek transferi öncesi testlerime bakarak glukofen başlatmıştı doktorum. İnsülin direnci için.Hala da kullanıyorum. Hamilelikte önemliymiş. Çok zor süreçler ama bunları yaşayan çok hamile var. Doktor takibiyle kontrol altına alınır. Bol dua ediyorum. Biraz da teslimiyet. Sağlıkla gelecekler inşallah. Benim ikinci kesem henüz boş gibi. Tekil de olabilir benimki. İkisi de kabulüm.

kızlaar günaydın. progestan fitil kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mii?? 2 gündür progestan fitil kullanmaya başladım. (oral kullanıyordum öncesinde, doktorum fitile geçirdi) geceleri yatmadan evvel yapıyorum, sabah tuvalette akıyor sanki emilmesi gerekmez mi, yoksa emiliyor da bunlar kalan mı, yoksa ben mi yapmayı başaramıyorum.

Kalan kısım fazlası çıkıyor canım normal

Hastanede takipliyim hala .şeker dengelenmiyor yüksek çıkıyor.bebekler şükür iyi
yüksek derken ne kadar yüksek. Bir de bildiğim kadarıyla şekerin belli seviyede seyretmesi fena değil. Ani çıkış ve düşüş yaşamak sakıncalı. Stabil güvenlidir, sert dalgalanmalar acildir.

yüksek derken ne kadar yüksek. Bir de bildiğim kadarıyla şekerin belli seviyede seyretmesi fena değil. Ani çıkış ve düşüş yaşamak sakıncalı. Stabil güvenlidir, sert dalgalanmalar acildir.
Açlık 140 tokluk 240 çıktı mesela öğlen

tokluk sürekli inip çıkmıyorsa yine makul evet yüksek ama zarar olarak hızlı zarar vermez dalgalanma yoksa. Neden oldu bu sorun bu arada. Kaynak nedir. Kilo alımı mı hızlı oldu, genetik mi nedir ?
Şeker yüklemesi sonrası çıktı .gebelik şekeri. Tokluk sürekli inip çıkıyor .keyfi hastanede tutmazlar normal olsa .ayrıca diyet yapmak insulin yapmak ek olarak yıpratıcı.

Şeker yüklemesi sonrası çıktı .gebelik şekeri. Tokluk sürekli inip çıkıyor .keyfi hastanede tutmazlar normal olsa .ayrıca diyet yapmak insulin yapmak ek olarak yıpratıcı.
en kısa zamanda her şeyin yoluna girmesini diliyorum. Bu arada kontrol altında olmak çok güven verici. Bu şekilde veya çok daha fazla şeyle karşılaşan onca kişi evinde habersiz korunmasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…