- Konu Sahibi memurhanim
-
Çok geçmiş olsun , doktor gözleminde kalman sanada daha iyi hissettirecek kuzum. Eve dön dese daha tedirgin olurdun belki , şifa olsun her yaptıkları. Bebişlerinde sende hızlıca iyileşip döneceksiniz evinize inşallahKızlar bebeğin birinin suyu fazla ve böbrekleri büyümeye baslamis .iki bebek arasinda kilo farkı var .il dışından gidip geldiğim için yakın takip yapalım dediler apar topar yatırdılar. Bugün şeker yüklemede yaptırdım 50 Gr içtim sanırım o da yüksek 160 çıkmış
Hastanede güvenli ortamdasınız. Güzel sonuçlar çıkacak eminim. Takip edilsin bakalım. Şifa diliyorumAllah razı olsun cnm daha çok kucukler korktum cok
Allah razı olsun canim sabahki telaşim biraz azaldıÇok geçmiş olsun , doktor gözleminde kalman sanada daha iyi hissettirecek kuzum. Eve dön dese daha tedirgin olurdun belki , şifa olsun her yaptıkları. Bebişlerinde sende hızlıca iyileşip döneceksiniz evinize inşallahbol bol dinlen dua et güzel şeyler düşünmeye çalış, dualarımız seninle canım benim
Oh çok şükür nasılsın peki ağrın var mıAllah razı olsun canim sabahki telaşim biraz azaldı
Nst bağlandı Ağrı çıkıyor şaka gibi bişi hissetmiyorum.agri niye çıkar kiOh çok şükür nasılsın peki ağrın var mı
Canım çok geçmiş olsun onlar açılman olmadığı sürece ağrın kesilsin diye ilaç verirler sen merak etme emin ellerdesin içini ferah tut Rabbim sağlıkla çıkmanızı nasip etsinNst bağlandı Ağrı çıkıyor şaka gibi bişi hissetmiyorum.agri niye çıkar ki
Canım psikolojik olarak şuan istersen her şeyi yapabilirsin. Gece uyuyup tüm vücudun kendini saldığında yarın kafanda kurduğun her şey için pişman olabilirsin. Gönlünü ferah tut. Yarın yeni ve güzel bir gün olsunNst bağlandı Ağrı çıkıyor şaka gibi bişi hissetmiyorum.agri niye çıkar ki
Kuzum stresli olman bile nst ye yansımıştır sen onlara takılma hiç. Bugün nasıl uyandın?Nst bağlandı Ağrı çıkıyor şaka gibi bişi hissetmiyorum.agri niye çıkar ki
Günaydın bugün daha iyisiniz umarımNst bağlandı Ağrı çıkıyor şaka gibi bişi hissetmiyorum.agri niye çıkar ki
Dün yanına refakatçi alamayiz ziyaretci yasak vs dediler Ankara'da kimsem yok acil bişi olsa en ufak yiyecek temini için bile kimse yoktu .stresli bir gün geçirmiştim çok şükür akşam uzeri tek kişilik oda ve eşimin yanimda kalmasini kabul ettiler. Sabaha mutlu uyandım .nst de sancım çıkmadı çok şükürKuzum stresli olman bile nst ye yansımıştır sen onlara takılma hiç. Bugün nasıl uyandın?
Çok şükür canım bugün daha iyiyimGünaydın bugün daha iyisiniz umarım
Çok şükür canımDün yanına refakatçi alamayiz ziyaretci yasak vs dediler Ankara'da kimsem yok acil bişi olsa en ufak yiyecek temini için bile kimse yoktu .stresli bir gün geçirmiştim çok şükür akşam uzeri tek kişilik oda ve eşimin yanimda kalmasini kabul ettiler. Sabaha mutlu uyandım .nst de sancım çıkmadı çok şükür
Oh çok şükür canım benim , geçip gidecek inşallahDün yanına refakatçi alamayiz ziyaretci yasak vs dediler Ankara'da kimsem yok acil bişi olsa en ufak yiyecek temini için bile kimse yoktu .stresli bir gün geçirmiştim çok şükür akşam uzeri tek kişilik oda ve eşimin yanimda kalmasini kabul ettiler. Sabaha mutlu uyandım .nst de sancım çıkmadı çok şükür
Günaydın canım durumlar nasıl ? Herşey yolunda mıÇok şükür canım bugün daha iyiyim
Günaydın canım durumlar nasıl ? Herşey yolunda mı
Oh çok şükür kuzum maşallahGünaydın canim hala takipliyim . bebeklerin durumu iyi çok şükür yarışa takibe devam
Bebişlerin iyi olmasına çok sevindim canımGünaydın canim hala takipliyim . bebeklerin durumu iyi çok şükür yarışa takibe devam
Allah razı olsun canim şimdi de gebelik şekeri çıktı diyete başladık şeker takibi yapılacak duruma göre insülin baslanacakBebişlerin iyi olmasına çok sevindim canıminsanlık tedavin güzel sonuçlanır ve evinize geçersiniz bir an evvel dualarımız seninle
Gebelik şekeri için öncesinde test yapılmış mıydı peki canım ?Allah razı olsun canim şimdi de gebelik şekeri çıktı diyete başladık şeker takibi yapılacak duruma göre insülin baslanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?