İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Çok geçmiş olsun , doktor gözleminde kalman sanada daha iyi hissettirecek kuzum. Eve dön dese daha tedirgin olurdun belki , şifa olsun her yaptıkları. Bebişlerinde sende hızlıca iyileşip döneceksiniz evinize inşallah bol bol dinlen dua et güzel şeyler düşünmeye çalış, dualarımız seninle canım benim

Allah razı olsun canim sabahki telaşim biraz azaldı

Nst bağlandı Ağrı çıkıyor şaka gibi bişi hissetmiyorum.agri niye çıkar ki
Canım çok geçmiş olsun onlar açılman olmadığı sürece ağrın kesilsin diye ilaç verirler sen merak etme emin ellerdesin içini ferah tut Rabbim sağlıkla çıkmanızı nasip etsin

Nst bağlandı Ağrı çıkıyor şaka gibi bişi hissetmiyorum.agri niye çıkar ki
Canım psikolojik olarak şuan istersen her şeyi yapabilirsin. Gece uyuyup tüm vücudun kendini saldığında yarın kafanda kurduğun her şey için pişman olabilirsin. Gönlünü ferah tut. Yarın yeni ve güzel bir gün olsun

Kuzum stresli olman bile nst ye yansımıştır sen onlara takılma hiç. Bugün nasıl uyandın?
Dün yanına refakatçi alamayiz ziyaretci yasak vs dediler Ankara'da kimsem yok acil bişi olsa en ufak yiyecek temini için bile kimse yoktu .stresli bir gün geçirmiştim çok şükür akşam uzeri tek kişilik oda ve eşimin yanimda kalmasini kabul ettiler. Sabaha mutlu uyandım .nst de sancım çıkmadı çok şükür

Çok şükür canım

Oh çok şükür canım benim , geçip gidecek inşallah

Bebişlerin iyi olmasına çok sevindim canım insanlık tedavin güzel sonuçlanır ve evinize geçersiniz bir an evvel dualarımız seninle
Allah razı olsun canim şimdi de gebelik şekeri çıktı diyete başladık şeker takibi yapılacak duruma göre insülin baslanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…