- Konu Sahibi memurhanim
-
Baya ayrı bu maşallahCanım tek kese sanki ya. Tek yumurta ikizi olabilirAma tabi pek de emin değilim. Bak benim kese görüntümü paylaşıyorum seninle.
Allah bağışlasın inşallah maşallah geç öğrenmişsiniz. Benim tek düşündüğüm 6 hafta daha mı böyle geçecek? çünkü inanın gerçekten çok zorlanıyorumGünaydın tebrik ederimbenim de ilk zamanlar çok kötü geçiyordu. 14. Haftaya kadar devam etti ama sonra düzeldi çok şükür. Biz 6. Haftada öğrendik ama bizimki zaten tüp bebek tedavisi ile oldu .
umarım sürmez ama benimki sürmüştü maalesefAllah bağışlasın inşallah maşallah geç öğrenmişsiniz. Benim tek düşündüğüm 6 hafta daha mı böyle geçecek? çünkü inanın gerçekten çok zorlanıyorum
Hayır, hiçbir ilaç kullanmıyorum. doktorum herhangi biri ilaç önermedi, sadece yemeğine dikkat et dediumarım sürmez ama benimki sürmüştü maalesefmide bulantısı için ilaç kullanıyor musunuz ? O biraz rahatlatıyordu beni
Mide bulantı ilacını doktorunuza sorarak kullanın olmazsa. Ben prilam Dr kullandım uzun bi süre ve beni çok rahatlatmıştı.Hayır, hiçbir ilaç kullanmıyorum. doktorum herhangi biri ilaç önermedi, sadece yemeğine dikkat et dedi
ben yurtdışında yaşıyorum burada o ilaçtan var mı bilmiyorum ama benzeri bir ilacını araştırır ve doktoruma sorarımMide bulantı ilacını doktorunuza sorarak kullanın olmazsa. Ben prilam Dr kullandım uzun bi süre ve beni çok rahatlatmıştı.
Bol sabır anlayışlı bir eşHoş buldum canımmerak ettiğim şey benim de mide bulantısı çok aşırı var ve her kokudan tiksiniyorum özellikle mutfak eşyaları ve yemekler. Bunun için bir önerin var mı ?
Günaydın canım haberler nasılllGünaydın güzel ikiz anneeleriBen hastaneye geldim inşallah bebisler iyidir
Kızlar yatısim yapıldıGünaydın canım haberler nasılll
NedennnnKızlar yatısim yapıldı
Neden yatış yaptılar ?Kızlar yatısim yapıldı
canımm nasılsınız?Kızlar yatısim yapıldı
Çok geçmiş olsunKızlar bebeğin birinin suyu fazla ve böbrekleri büyümeye baslamis .iki bebek arasinda kilo farkı var .il dışından gidip geldiğim için yakın takip yapalım dediler apar topar yatırdılar. Bugün şeker yüklemede yaptırdım 50 Gr içtim sanırım o da yüksek 160 çıkmış
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bebişlerde toparlar. Daha iyi olur en azından sürekli doktor takibinde olunca senin de için rahat eder.Kızlar bebeğin birinin suyu fazla ve böbrekleri büyümeye baslamis .iki bebek arasinda kilo farkı var .il dışından gidip geldiğim için yakın takip yapalım dediler apar topar yatırdılar. Bugün şeker yüklemede yaptırdım 50 Gr içtim sanırım o da yüksek 160 çıkmış
İns canım insan tedirgin oluyorÇok geçmiş olsun canım. İnşallah bebişlerde toparlar. Daha iyi olur en azından sürekli doktor takibinde olunca senin de için rahat eder.
Allah razı olsun cnm daha çok kucukler korktum cokÇok geçmiş olsunBir an önce sen de bebeklerin de iyi olsun inşallah. En doğru zamanda, sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerine ulaşman dileğiyle
Korkma canım. Evet daha çok küçükler ve annelerinin karnında büyüyorlar dahaAllah razı olsun cnm daha çok kucukler korktum cok
Desteğin için teşekkür ederim canımKorkma canım. Evet daha çok küçükler ve annelerinin karnında büyüyorlar daha
Tedbir amaçlı yatırmışlar zaten. Bizim bilemediklerimizi bilir doktorlar. Gerekli bir şey varsa yaparlar. Senin gönlün rahat olsun ki bebeklerin de rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?