- Konu Sahibi memurhanim
-
geçmiş olsun canım benim gözetimde kalmış iyi olmuş , toparlanmıştır hemen.Yok kuzum biri küvezde yarın çıkcaz onu burda bırakıp gidemeyiz dedik . Solunum yolunda sıkıntı vardı gozetımde tutalım dediler
Aynen dün hortum takılıydı burnunda falan bugün nefesi guzeldı sadece serum vardı hortum falan çıkmıştıgeçmiş olsun canım benim gözetimde kalmış iyi olmuş , toparlanmıştır hemen.
Çok şükür yarın çıkın inşallah güzelceAynen dün hortum takılıydı burnunda falan bugün nefesi guzeldı sadece serum vardı hortum falan çıkmıştı
6+2 de görmüştük iki keseyi de kalp atışını daKızlar tek kesem var 7+1 im gece kanamam oldu az. Acile gittim doktor sıkışık değilsin ama sanki başka kese gördüm gibi bişey dedi. Siz ne zaman öğrendiniz mümkün mü.düşük mü yapiyorum yoksa
Diğerinin sonrada görünme ihtimali var mı hiç bilmiyorum ki doktor şüphelendi6+2 de görmüştük iki keseyi de kalp atışını da
Olabilir geç döllenmeDiğerinin sonrada görünme ihtimali var mı hiç bilmiyorum ki doktor şüphelendi
ben de 5+6da gördüm canım sonradan görenler var ama evet geç döllenme olabilir kanama da belki diğerinin yerleşme kanamasıdır?? :)Diğerinin sonrada görünme ihtimali var mı hiç bilmiyorum ki doktor şüphelendi
Ben 6. Haftada öğrenmiştim yani iki keseyi aynı anda gördüm ama arkadaşım 8. Haftada öğrenmişti. Bence olabilir. Ama düşük yapıyorum diye streste girme. Benim de 6-7. Haftalarda yoğun kanamalarım oluyordu. Doktorum herhangi bir sorun yok demişti. İkisi de sağlıklı ilerliyor şu anda çok şükür.Kızlar tek kesem var 7+1 im gece kanamam oldu az. Acile gittim doktor sıkışık değilsin ama sanki başka kese gördüm gibi bişey dedi. Siz ne zaman öğrendiniz mümkün mü.düşük mü yapiyorum yoksa
Günaydın ? Nasılsınız eve geçtiniz mi ?Olabilir geç döllenme
Ne zaman kontrole çağırdı bir daha .ozaman net belli olurDiğerinin sonrada görünme ihtimali var mı hiç bilmiyorum ki doktor şüphelendi
Şimdi geldim merak edipNe zaman kontrole çağırdı bir daha .ozaman net belli olur
Hadi bakalım bizi de haberdar etŞimdi geldim merak edip
Evet evdeyız elhamdülillah iyiyiz siz nasılsınızGünaydın ? Nasılsınız eve geçtiniz mi ?
Ayy maşallah hoşgelmişler evlerine minnoşlarımEvet evdeyız elhamdülillah iyiyiz siz nasılsınız
Biran evvel vaktiyle yasatsin Rabbim bu duyguyu efsane bisey anlatamamAyy maşallah hoşgelmişler evlerine minnoşlarım
Çok şükür çok sevindim iyi olmanızaEvet evdeyız elhamdülillah iyiyiz siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?