İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Ayy ben dün MOCHi marka sipariş ettim ya. İnşallah pişman olmam
Arkadaş aldı inan kullanamadı oda ikiz annesi . Başkasından
Emanet pompa aldı .hatta bi arkadaş daha aldı söylediğim arkadaşlar da bu sayfadan tanıştık tüp bebek ikiz annesi birininki bozuldu birininki sağmıyormuş bile

Mochi hemen bozulmuş .
Biz direk medikalcileri gezdik özellikle 4-5 tanesine girdik soralım fikir alalım işte hangisini tavsiye edersiniz hangisi daha iyi diye böyle ağız aradık yani beş tanesinden dördü Avent dedi .

malın hepsi bizim biz satıyoruz ama bunu hiçbir zaman geri getiren iade etmek isteyen memnun olmayan olmadı dediler bizde aldık . elhamdülillah denedim emin olup buraya yazmak istedim . memnun kaldım acıtmıyor yara yapmadı sağımı gücü gayet güzel

Teşekkürler canım iptal edeyim o zaman siparişi. Peki Philips’in elektrikli olanından mı bahsediyorsun ? Eller serbest şekilde makinası yok sanırım Philips in

Teşekkürler canım iptal edeyim o zaman siparişi. Peki Philips’in elektrikli olanından mı bahsediyorsun ? Eller serbest şekilde makinası yok sanırım Philips in
Sen bilirsin yine.
Ben kullanınca memnunıyetımı söylemek istedim

Eklentiler

• IMG_3283.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 10
Süt artırmak içinde bu damlayı kullandık. Herkes tecrübesini paylaşsın birbirimize yardımcı olalım

Eklentiler

• IMG_3285.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 9
Süt artırmak içinde bu damlayı kullandık. Herkes tecrübesini paylaşsın birbirimize yardımcı olalım
İlk kizimda da kullanmistim .harika süt arttırıyor ama ek.olarak dereotu ve bulgur pilavı çok süt yapmıştı bende

İlk kizimda da kullanmistim .harika süt arttırıyor ama ek.olarak dereotu ve bulgur pilavı çok süt yapmıştı bende
Aaa dur dereotunu biliyordum ama bulguru ilk duydum .

Bide göğsüme emzırdıkten sonra strecler varya mutfakta kullandığımız ondan yapıyorum mis gibi kaç gündür hıc acımadı göğüslerim fikir olsun

Canım hastaneden çıktım evimdeyim çok şükür . alışverişe başladım onları halledeyim .bugün Park yatak falan alacagim
Hay maşallah sevındım . Bitane al önce bi ikisini yatır dene benım minik hastanede kıpırdayamayınca yanıma yatırmıştım şimdi kendı yatağına gitmiyor yatak basa bela kaldı ortada

Hay maşallah sevındım . Bitane al önce bi ikisini yatır dene benım minik hastanede kıpırdayamayınca yanıma yatırmıştım şimdi kendı yatağına gitmiyor yatak basa bela kaldı ortada
Yaa yerim o miniğini .nasıl güzel kokuyorlardir .Rabbim bizi de sağlıkla kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…