- 23 Ocak 2021
- 1.695
- 1.202
- 83
- Konu Sahibi memurhanim
-
Ben 17 haftaliğim canim ben de zaten su azlığı var bir bebişte .evet progestan fitil kullanıyorum. sen kaç haftalıksın. Arkadaşım yengesini aradı yeni doğan hemşiresi. 15. haftadan sonra amniyon sıvısı kaçağı olabiliyor dikkat etsin demiş. Panikledim ona..
Bol bol dinlenmeye çalışın . Rabbim sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHerkese merhaba ben de ikiz annesi olacağım inşallah 21+6 dayız 2 erkek ama biraz sürecimiz zor geçiyor serklaj dikisim var ona rağmen serviks uzunluğu kisalmis 22 mm ölçüldü. İstirahat halindeyim . Dualarınızı bekliyorum
Valla aslında iyi değilim canım . bebekler yeni doğan yoğun bakımdalar. Dokunamadim bile hiç . oksijen desteği alıyorlar ne kadar süre ordalar ne zamana kadar kalırlar bilmiyorum.benden süt istiyorlar sütum gelmedi . sezaryen ağrılarım çok fena hala hastanedeyim.berbat bir haldeyim yani. Eşimin babalık izni süresi bitecek bebeklere dokunamadim gidecek.ben kalacak yer ayarladım hergun 10 dk görmeye gideceğim bebekleri inşallah sütüm de gelirse süt götüreceğim.
stres yapma canım. hayırlı olsun tebrik ederim baksana sağ salim gelmişler onca hastanede yatıştan sonra. Çıkınca bunları hatırlamayacaksın bile. Sütün gelmek zorunda değil herkesin gelmiyor, mama ile hallediyorlar. Üzülecek şey bulma lütfen bebeklerin hayattalar, süreçleri taamamlanınca eve döndüğünüzde her şey anı olarak kalacakValla aslında iyi değilim canım . bebekler yeni doğan yoğun bakımdalar. Dokunamadim bile hiç . oksijen desteği alıyorlar ne kadar süre ordalar ne zamana kadar kalırlar bilmiyorum.benden süt istiyorlar sütum gelmedi . sezaryen ağrılarım çok fena hala hastanedeyim.berbat bir haldeyim yani. Eşimin babalık izni süresi bitecek bebeklere dokunamadim gidecek.ben kalacak yer ayarladım hergun 10 dk görmeye gideceğim bebekleri inşallah sütüm de gelirse süt götüreceğim.
Ay kuzularım hoşgelmişler. Hızlıca toparlanırlar inşallahValla aslında iyi değilim canım . bebekler yeni doğan yoğun bakımdalar. Dokunamadim bile hiç . oksijen desteği alıyorlar ne kadar süre ordalar ne zamana kadar kalırlar bilmiyorum.benden süt istiyorlar sütum gelmedi . sezaryen ağrılarım çok fena hala hastanedeyim.berbat bir haldeyim yani. Eşimin babalık izni süresi bitecek bebeklere dokunamadim gidecek.ben kalacak yer ayarladım hergun 10 dk görmeye gideceğim bebekleri inşallah sütüm de gelirse süt götüreceğim.
Evet Ankara'da oldu doğum canım ins kısa sürede yanıma gelecekler inanıyorumAy kuzularım hoşgelmişler. Hızlıca toparlanırlar inşallahbaşka şehirde mi oldu doğum ? stres gerginlik yorgunluk hepsi etkilemiştir seni. Sen fırsat buldukça uyumaya yemek yemeye çalış kuzum . Önce sen iyi olacaksın ki bebişler çıktığında en çok sana ihtiyaçları olacak hepsi geçip gidecek tez zamanda bebişlerini alıp eve dönersin inşallah
İnşallah kuzum, dualarımız seninle . Fırsat buldukça bize haber ver gelişmeleriEvet Ankara'da oldu doğum canım ins kısa sürede yanıma gelecekler inanıyorum
Sağlıkla kavuşun inşallah . sende kendini toparlamış olursun sezeryan ağrıların hafiflerValla aslında iyi değilim canım . bebekler yeni doğan yoğun bakımdalar. Dokunamadim bile hiç . oksijen desteği alıyorlar ne kadar süre ordalar ne zamana kadar kalırlar bilmiyorum.benden süt istiyorlar sütum gelmedi . sezaryen ağrılarım çok fena hala hastanedeyim.berbat bir haldeyim yani. Eşimin babalık izni süresi bitecek bebeklere dokunamadim gidecek.ben kalacak yer ayarladım hergun 10 dk görmeye gideceğim bebekleri inşallah sütüm de gelirse süt götüreceğim.
senin durumun ne oldu canım çıktı mı fetal sonucun?Kızlar ikizlerden birinin ensesi 2.3mm çıktı diğeri 1.3mm doktor riskli sınır da değil ama biraz yüksek dedi içime kurt düşürdü ya. Benimkiler iki kese iki plasenta ama zor ölçtü alttaki bebeği o yüzden öyle mi çıktı acaba. Basına gelen var mı ?
Fetal kesin sonuc vermeyebilir sende dedi. 19 unda tekrar perinatalog görecek. Ense kalınlıgı ne durumda bebekte Baska bir anamoli var mı diye. Ama gecen cumartesi gittiğim özeldedki doktor enseyi1.9 ölçtü gayet normal dedi bakalımsenin durumun ne oldu canım çıktı mı fetal sonucun?
Canım uzun zamandır girmiyordum girince yazını gördüm. Çok geçmiş olsunValla aslında iyi değilim canım . bebekler yeni doğan yoğun bakımdalar. Dokunamadim bile hiç . oksijen desteği alıyorlar ne kadar süre ordalar ne zamana kadar kalırlar bilmiyorum.benden süt istiyorlar sütum gelmedi . sezaryen ağrılarım çok fena hala hastanedeyim.berbat bir haldeyim yani. Eşimin babalık izni süresi bitecek bebeklere dokunamadim gidecek.ben kalacak yer ayarladım hergun 10 dk görmeye gideceğim bebekleri inşallah sütüm de gelirse süt götüreceğim.
32+0 da dogdular canım coger gelistirici yapılmasına rağmen gelişmemiş ciğerler . solunum desteği aliyolar biri burundan diğeri entubeCanım uzun zamandır girmiyordum girince yazını gördüm. Çok geçmiş olsunüzme kendini inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın. nasıl şu anda bebekler ? Kaçıncı hafta da oldu doğum ?
Geçen hafta doktor kontrolüme gittiğimde 850 gram doğan bir bebiş varmış. Onu sağlıkla taburcu etmişler. İnan yaşam mucizelerle dolu. Şu an çok zor ama pozitif ol. Hep onları sağlıkla kucağına alacağına inan. Kötü ihtimalleri düşünme ve hep dua et. Ben mesajını gördükten sonra Kasım anneleri grubuna da göz attım. Orada yazdıklarını da okudum çok duygulandım. Ailemle paylaştım inan hepimiz gönülden dua ediyoruz şu anda senin için bebişlerin için. Kimsenin seni negatif etkilemesine izin verme. Derin derin nefes alıp içinde ki negatif şeyleri dışarı at. Sakin olmaya çalış. Sütün için de kendini strese sokma. Sen gerçekten rahatlamaya başladığında sütün de gelecektir inşallah32+0 da dogdular canım coger gelistirici yapılmasına rağmen gelişmemiş ciğerler . solunum desteği aliyolar biri burundan diğeri entube
Canım bende tek yumurta ikiziyim .32+0 da dogdular canım coger gelistirici yapılmasına rağmen gelişmemiş ciğerler . solunum desteği aliyolar biri burundan diğeri entube
çok şükürFetal kesin sonuc vermeyebilir sende dedi. 19 unda tekrar perinatalog görecek. Ense kalınlıgı ne durumda bebekte Baska bir anamoli var mı diye. Ama gecen cumartesi gittiğim özeldedki doktor enseyi1.9 ölçtü gayet normal dedi bakalım
Karnım baya büyüdü benim sende durumlar nasıl?çok şükür
Karnım baya büyüdü benim sende durumlar nasıl?
14+5im toplam 4 kilo aldım ama karnım baya çıktı sivri bir de yukarı toplandı gibi sen kaç kilo aldın?Karnım baya büyüdü benim sende durumlar nasıl?
Ben kilo almadım yedi kilo vermiştim hala aynıyım bu haftadan sonra alırım ama karnım baya çıktı pantolonları kapanmıyor bacakları bol geliyor karnı kapanmıyor14
14+5im toplam 4 kilo aldım ama karnım baya çıktı sivri bir de yukarı toplandı gibi sen kaç kilo aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?