- 18 Haziran 2024
- 701
- 680
- 23
- Konu Sahibi memurhanim
-
Benim 2 gündür yoğun regl sancısı gibi ağrılarım oluyordu. Çok tedirgin olduğum için doktora gittim bugün. Doktor olabilir bazen böyle kanama kasılma ve kanlı idrar şeklinde bir belirti olmadıktan sonra korkma dedi ama yine de Nst çekelim de dedi. Nst de çok şükür sancı çıkmadı canım. Bebişlerden de kız olan ve erkek olan arasında 1 haftalık gelişim farkı var . Onun dışında iyiyiz çok şükürSen nasılsın seni hiç sormuyoruz
İns canım vakti zamanında gelirler bizim ikizler gibi erken gelmek istemezlerBenim 2 gündür yoğun regl sancısı gibi ağrılarım oluyordu. Çok tedirgin olduğum için doktora gittim bugün. Doktor olabilir bazen böyle kanama kasılma ve kanlı idrar şeklinde bir belirti olmadıktan sonra korkma dedi ama yine de Nst çekelim de dedi. Nst de çok şükür sancı çıkmadı canım. Bebişlerden de kız olan ve erkek olan arasında 1 haftalık gelişim farkı var . Onun dışında iyiyiz çok şükürzamanında gelsinler inş Acele etmesinler
İnşallah canım bakalım. Kasım anneleri grubunda doğumu olanlar olmuş. Ay onları okudukçaİns canım vakti zamanında gelirler bizim ikizler gibi erken gelmek istemezler
Ben Kasım annelerindeydim. Eylül'de doğurdumİnşallah canım bakalım. Kasım anneleri grubunda doğumu olanlar olmuş. Ay onları okudukça
Bir heyecan bir stres oluyorum.az kaldı artık hazırlıklarım daha bitmedi. Ama yapacak enerjim de kalmadı yaaa
Evet canım ben de aralık annelerindeydim ama muhtemel Kasım olur diye Kasım annerleri grubuna geçtim inşallah Ekim annelerine dahil olmam da zamanında gelirlerBen Kasım annelerindeydim. Eylül'de doğurdum
Evet canım ben de aralık annelerindeydim ama muhtemel Kasım olur diye Kasım annerleri grubuna geçtim inşallah Ekim annelerine dahil olmam da zamanında gelirler
Merhaba bende ikiz gebeliğimin başındayım tecrübelerinizden yararlanmak isterim kesemin biri 7+1 kalp atışını duyduk diğeri bir hafta geride 6+3 kalp atışını görmeedi beslenme kesesini gördü sizdede böyle durum oldumu acaba inşallah haftaya onunda kalp atışını duyarımBenim 2 gündür yoğun regl sancısı gibi ağrılarım oluyordu. Çok tedirgin olduğum için doktora gittim bugün. Doktor olabilir bazen böyle kanama kasılma ve kanlı idrar şeklinde bir belirti olmadıktan sonra korkma dedi ama yine de Nst çekelim de dedi. Nst de çok şükür sancı çıkmadı canım. Bebişlerden de kız olan ve erkek olan arasında 1 haftalık gelişim farkı var . Onun dışında iyiyiz çok şükürzamanında gelsinler inş Acele etmesinler
Çift yumurta ikizi sanırım farklı günlerde döllendiği için fark olabiliyorMerhaba bende ikiz gebeliğimin başındayım tecrübelerinizden yararlanmak isterim kesemin biri 7+1 kalp atışını duyduk diğeri bir hafta geride 6+3 kalp atışını görmeedi beslenme kesesini gördü sizdede böyle durum oldumu acaba inşallah haftaya onunda kalp atışını duyarım
çok şükür Allah sağlıkla koskoca bir ömür nasip etsin hepinizeKızlar 1. Aylarında bebeklerimle kavuştukbiz çok iyiyiz ilginiz desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim
Ohh şükürler olsunKızlar 1. Aylarında bebeklerimle kavuştukbiz çok iyiyiz ilginiz desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim
Bende çok iyiyim .evini unutmuşum 4 aydır yoktumOhh şükürler olsunhoşgelmiş minik kuzular evlerine sen nasılsın canım?
Kızın ne kadar mutlu olmuştur kardeslerıyle annesi evınde oluncaBende çok iyiyim .evini unutmuşum 4 aydır yoktum
Merhabalar öncelikle hayırlı olsunMerhaba bende ikiz gebeliğimin başındayım tecrübelerinizden yararlanmak isterim kesemin biri 7+1 kalp atışını duyduk diğeri bir hafta geride 6+3 kalp atışını görmeedi beslenme kesesini gördü sizdede böyle durum oldumu acaba inşallah haftaya onunda kalp atışını duyarım
Canım tebrik ederim çok sevindimKızlar 1. Aylarında bebeklerimle kavuştukbiz çok iyiyiz ilginiz desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim
Canım çok sevindim inş yaşadığın zor günler bitmiştir kızın ve ikizlerinle musmutlu günlerin geçerKızlar 1. Aylarında bebeklerimle kavuştukbiz çok iyiyiz ilginiz desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim
Oyy kıyamam haklısın vallaBende çok iyiyim .evini unutmuşum 4 aydır yoktum
Merhabalar tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olurMerhaba tup bebek tek embriyo transfer ile tek yumurta ikizlerim geliyor8+4teyiz insallah sizler gibi sonuna kadar saglikla ulasiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?