İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Oh maşallah kuzum benimde hep aynıydı ,bu sefer fark açılınca endişelendim. Bi dahaki sefere azalır inşallah fark. Ekstra birşey yaptın mı? Hamişlik nasıl gidiyor kuzum az kalmış baya

Selam kizlar nasılsıniz S Siyah Palto İkizler nasıl cnm
Valla ben son günlerimi geçiyorum galiba biraz stresli bir şekilde bekliyorum bakalım. Dün gece çok fena sancım ve kasık ağrım oldu doktorum gel bir görelim dedi. Randevum var 1 saate kadar. Senden ne haber? Nasl gidiyor ikizlerle alıştınız mı birbibieinize ve tempoya

Oh maşallah kuzum benimde hep aynıydı ,bu sefer fark açılınca endişelendim. Bi dahaki sefere azalır inşallah fark. Ekstra birşey yaptın mı? Hamişlik nasıl gidiyor kuzum az kalmış baya
Ben de telaşla buraya yazmıştım canım. Ama sonradan burada ki arkadaşlar da normal olduğunu söyleyince içim rahatladı benimde bir kaç hafta bebeklere yönelik beslenme yapmaya çalıştım karbonhidratı kesip proteine yüklendim. Sonra ki randevu da düzelmişerdi zaten çok şükür.

Bende bol şimdi et yumurtaya ağırlık vereyim biraz. Teşekkür ederim kuzum bitti mi hazırlıklar ? Doktordan da hayırlı haberlerle gel inşallah artık zamanı tutamıyorum çok hızlı geçmeye başladı sanki

Canım bence her gün yumurta ye mutlaka. Ayıptır söylemesi günde 3 tane yumurta yiyorum ve her gün ara vermeden ayy evet inanılmaz heyecanlıyım ve de korkuyorum açıkçası. Hastahane çantamı hazırladım bir kaç gün önce. Bir kaç eksiğim kaldı doktor randevusundan sonra onları da alıp valize attığım zaman tamamdır zaman su gibiiii. Bir de mümkün olduğunca hareketsiz kalma bence. Ara ara kısa yürüyüşler yap mutlaka. Ben biraz son zamanları hareketsiz geçirdim

Oh şifa olsun kuzum , bende bu ara ceviz fındık yumurta yüklendim.
Ayy bi çırpıda herşey çok güzel olacak inşallah sağlıkla gelecek yavrular
Artık hareketler zor olmaya başlamıştır normal, ben şimdiden çok konuşunca bile nefes nefese kalıyorum

Geçiyor canım nefes nefese kalma durumu da son haftalara doğru. Ben de bir ara öyleydim ama şu anda bebekler biraz aşağı inince rahatladım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…