İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Kızlar selam ne durumdasınız ? memurhanim canım nasıl geçiyor evde bebişlerle günlerin
Canım hem çok yorucu hem de çok güzel. Tek yumurta ikiz oldukları için bilmiyorum ama aynı anda acıkıp aynı anda ağlıyorlar insanın eli kolu birbirine karışıyor. Bir de birini kucağına aldığında diğerini haksızlık yapmış gibi oluyorsun birini yatırıp diğerine alıyorsun. Genel olarak yorucu ama çok keyifli bence ikiz annesi olmak

Ayy çok sevimlilerdir ama ya çok da benziyorlardır bebişler birbirine sağlıkla yanındalar ya yorgunlukta zorlukta bir zaman sonra geçer inşallah canım. Yanında sana destek çin birileri var mı peki ?

Senin nasıl gidiyor 35. Haftaya gelmişsin masallah
Geçen haftaya kadar güzeldi canım çok şükür. Geçen hafta yoğun bir ishal oldum hala devam ediyor. İshal olunca vücut yoğun su kaybı yaşıyormuş. Vücudun su kaybının dengelemeye çalıştı doktorum serum ile filan. Dün de kontrolüm de muayene sırasında açılmam olduğunu öğrendim. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek ben de bilmiyorum. Bol bol istirahat önerdi kendini yorma dedi.

İkiz anneleri günaydınn
kaç kilo aldınız acaba ??
Şuan 21 haftalık olduk 7 kilo aldım doktorum çok hızlı gidiyorsun diyip duruyor ne yapsam şaşırdım acıkıyorum da çok sık acaba şeker mi var acıkmalarım neden şaştım kaldım ya

Ben 34+1 haftalığım ve şu ana kadar 15 kilo aldım. İlk zamanlar biraz dikkat etmek gerekiyor bence de. Çünkü diğer aylar kontrolsüz bir şekilde ilerliyor süreç yani en azından benim için öyle oldu. İlk aylar yoğun mide bulantısından 4-5 kilo vermiştim. Sonrasında o verdiğim kiloları yavaş yavaş aldım. 30. Haftadan sonra çok hızlı bir şekilde kilo almaya devam ettim. Bebişlerde son haftalarda daha hızlı büyüdükleri için en son geldiğim noktaya inanamadım. İkiz bebe annelerine hamilelik sırasında çok kilo alınmasını tavsiye etmiyorlar canım.

ayy 34 bitti ve 15 kilo mu 2 bebişe rağmen gerçekten bravo :) benim hiç bulantım olmadı hep yedim sizler gibi başlarda kilo verme hikayem de olmadı. En iyisi ben an itibariyle bari sabit kalmayı hedefliyim kilo veremesem de

ben keşke gebeliğin en başından beri bir gebe diyetisyen dersteği ile ilerleseydim diye düşünüyorum. Çünkü hem kilo kontrolü güzel oluyor hem de bebeklerin gerçekten ihtiyacı olan besinleri almasını sağlıyorsun. Hamilelikte de beslenme çok çok önemli. Tamamen yemekten kısmak yerine sana ve bebeğe faydası olmayan gıdaları tüketmemeye çalış bence canım senin bebişlerin cinsiyeti ne bu arada ?

bence diyetisyensiz harika gitmişsin daha ne olsun benim bugün itibariyle silkelenmem şart. kuzularım bir kız bir erkek seninkiler??

Riskli haftayı gecmissin artık dogsalar da Allah'ın izniyle belki kuveze bile girmezler

Kızlaar selam nasıl gidiyor , umarım herkesin herşeyi yolundadır
Benimde iyi gidiyor genel olarak ama bebişler arasındaki fark 1 haftaya çıktı son kontrolde doktor şimdilik dert edilecek bi durum yok dedi. Ama sizlerin nasıl gidiyo ? Fark olup sonradan normalleşen oldu mu. Ekstra ne yiyip ne içeyim bilemedim

Merhabalar canım benim 30. Hafta kontrolümde erkek bebeğim kız bebeğime göre 1,5 haftaya yakın gerideydi. Sonraki kontrollerde arada ki fark kapandı. Şu anda hemen hemen aynı durumdalar. Aralarında 50 gram fark var sadece. Gelişim olarak da hemen hemen aynılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…