• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Valla bacım kullanmadığım ıcın bişey diyemem ama sen ben kullanırım diyorsan al ben ilk 5 gün yandım içten içten .
Bi aletle asılıyorlar içeriyi tahriş ediyor doğal olarak scoderm krem alıyordu sızısını. Ama 5. Günden sonra taksaydım da rahat kullanırdım yani korseyı . Benım çocuğun biri küvezde kalınca aklıma korse falan gelmedi o sıra sonrada kullanamadım darlandım göbek kaldı 🙈
Ay bide gerçekten havada çok sıcaktı senin doğumunda. Napıyo oğluşlar ?

Ayy inşallah canım. Durum güncellemesi yaparım yine 😅 sen de durumlar nasl ? Nasıl gidiyor ?
Ben iyiyim kuşum bazen enerjim çok yüksek bazı günler mutfaktan salona gidecek halim olmuyor 🫠🫣
Bol bol konuşuyorum bıcırıklarla tepki veriyorlar bana çok hoşuma gidiyo:)
İyiyim onun dışında şükür Kasım indirimlerini kovalıyorum 😅

Ben iyiyim kuşum bazen enerjim çok yüksek bazı günler mutfaktan salona gidecek halim olmuyor 🫠🫣
Bol bol konuşuyorum bıcırıklarla tepki veriyorlar bana çok hoşuma gidiyo:)
İyiyim onun dışında şükür Kasım indirimlerini kovalıyorum 😅
İlerleyen zamanlar biraz zor geçiyor valla dikkat et kendine bol bol ☺️ ben de doğum denk gelmeseydi Kasım indirimlerini bekleyecektim. Çok güzel indirim olmuş favorilerim de . Bebek kamerası almış mıydın ? Aldıysan link paylaşır mısın

Çoğu şeyi aynı anda yapıyorlar

Hayret ediyorum bazen aynı anda yelledikleri bile oluyor gülüyorum 😀 sen bi doğur Insallah senınkılerı de senden dinlicez isimleri belli mi
Ahahah ama çok tatlı bir şey yaaa🫠 isimleri de uraz ve Umay olarak düşündük canım seninkilerin isimleri ne? Bu arada emzirme eğitimine geldim ne zor şeymiş 🫣

Eklentiler

• IMG_8492.webp
    IMG_8492.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 8
İlerleyen zamanlar biraz zor geçiyor valla dikkat et kendine bol bol ☺️ ben de doğum denk gelmeseydi Kasım indirimlerini bekleyecektim. Çok güzel indirim olmuş favorilerim de . Bebek kamerası almış mıydın ? Aldıysan link paylaşır mısın
Evet valla var gibi bakalım ufak ufak alıcam bu ay 🥰
VM5261 5 İnç LCD Kameralı Telsiz
VTech VM5261 5 İnç LCD Kameralı Telsiz - ebebek ben bu kameradan aldım kullanan arkadaşım çok memnun. Görüntü kalitesi ve açısı güzel. Ama iki bebek olduğu için çift kameralı mı alsaydım diye bi düşünüyorum hala. Onlar 2-3 katıydı fiyat olarak bu arada.

Çoğu şeyi aynı anda yapıyorlar

Hayret ediyorum bazen aynı anda yelledikleri bile oluyor gülüyorum 😀 sen bi doğur Insallah senınkılerı de senden dinlicez isimleri belli mi
Biriyle yeni uyandık diğeri uyuyor Benımkıler sabaha kadar uyumuyor gündüz uyuyor

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Ay çok komik ikisinin aynı anda aynı tepkileri vermesi:)) resmen mucizeler ya♥️
Dinlenebiliyor musun ? Yardıma gelenler oluyor mu? Mama takviyesi veriyor musun kuzum bu arada biberon ne ne olur ne olmaz diye aldım 2 tane ama bilemedim.
Ben iyiyim şükür kuzum genel rahat geçti bu iki ay. Bundan sonra ağırlaşacağım yavaş yavaş sanırım . Bi yandan ufaktan korkuda geldi :) karışık duygular 🫣

Ahahah ama çok tatlı bir şey yaaa🫠 isimleri de uraz ve Umay olarak düşündük canım seninkilerin isimleri ne? Bu arada emzirme eğitimine geldim ne zor şeymiş 🫣
Ay ben online katıldım ikiz emzirme yastığı alın diyordu mutlaka. Zor işler valla 🫠 bu ay pompa da sipariş vericem galiba baya işe yarıyormuş

Evet valla var gibi bakalım ufak ufak alıcam bu ay 🥰
VM5261 5 İnç LCD Kameralı Telsiz
VTech VM5261 5 İnç LCD Kameralı Telsiz - ebebek ben bu kameradan aldım kullanan arkadaşım çok memnun. Görüntü kalitesi ve açısı güzel. Ama iki bebek olduğu için çift kameralı mı alsaydım diye bi düşünüyorum hala. Onlar 2-3 katıydı fiyat olarak bu arada.
İki kameraya gerek yok bence ya. Açısı genişse ikisini de görüntülemez mi acaba

Dinlenebiliyor musun ? Yardıma gelenler oluyor mu? Mama takviyesi veriyor musun kuzum bu arada biberon ne ne olur ne olmaz diye aldım 2 tane ama bilemedim.
Ben iyiyim şükür kuzum genel rahat geçti bu iki ay. Bundan sonra ağırlaşacağım yavaş yavaş sanırım . Bi yandan ufaktan korkuda geldi :) karışık duygular 🫣
Korku bana da bi geliyor bi gidiyor ama olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum yine de 🥹 biberon olarak da bugün derste çok motive ettiler iki bebeğe de sütünüz yetebilecek düzeye gelebilir. O yüzden biberon kullanmaya alıştırmayın bebeleri meme reddi yapabilir onun yerine mama vermeniz gerekse bile kaşık biberon kullanın dediler canım. Ben almıştım zaten her ihtimale karşı kaşık biberon da

Ay ben online katıldım ikiz emzirme yastığı alın diyordu mutlaka. Zor işler valla 🫠 bu ay pompa da sipariş vericem galiba baya işe yarıyormuş
Valla ikiz emzirme yastığı da aldım tekli emzirme yastığı da aldım bütün tuşlara basacağım emzirebilmek için 🤣 süt sağmada da Philips çok tavsiye edilmişti ama bence mochi eller serbest olanında aldım ya onun da yorumları fena değildi. Mochi yi almamış olsaydım Philips alırdım ama 🥲

Phılıps avent almıştım biberon valla kullanamadık beceremedi sıpalar wee nin kıytırık biberonunu tuttular . kimseyi istemedim 10. Gun herkesi yolladım çünkü ıkı bebek göğsümden ınmıyordu rahat edemiyordum

Mama Hipp combiotıc veriyorum gaz gabız yapmadı elhamdülillah ağlarlar doymadıklarını hissettirirlerse veriyorum bide gece yatmadan veriyorum uykuyu daha derin uyuyorlar

Son günlerde ben ağlıyordum mutfağa bile yürümek zulüm olmuştu sismiştim davul gibi midem ağzımdan inmiyordu reflü zorluyordu
çok korkuyordum sezeryandan ama inanır mısın doğumdan çıktım ayaklarım falan ödemi indikçe dünya varmış dedim midem tak kesildi köpürmesi

Allah yardımcın olsun Insallah güzel gecsın doğumun bebeklerını sağlıcakla al kucağına evine dön 🥰

Korku bana da bi geliyor bi gidiyor ama olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum yine de 🥹 biberon olarak da bugün derste çok motive ettiler iki bebeğe de sütünüz yetebilecek düzeye gelebilir. O yüzden biberon kullanmaya alıştırmayın bebeleri meme reddi yapabilir onun yerine mama vermeniz gerekse bile kaşık biberon kullanın dediler canım. Ben almıştım zaten her ihtimale karşı kaşık biberon da
Bende aldım kaşık biberon hastane çantasına koyucam hatta ne olur ne olmaz diye. Ay inşallah yeter sütümüz güzel güzel beslenir tontişlerr🥰

Back
X