- Konu Sahibi memurhanim
Gün verdiler mi sezeryan için ?35+1 olduk bugün. Kiloları da 2350 kız 2280 erkek. Ultrason ölçümleri doğru çıkıyor mu bu arada ? Seninkiler ölçümlerle uyumlu mu doğdular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün verdiler mi sezeryan için ?35+1 olduk bugün. Kiloları da 2350 kız 2280 erkek. Ultrason ölçümleri doğru çıkıyor mu bu arada ? Seninkiler ölçümlerle uyumlu mu doğdular
Ay bide gerçekten havada çok sıcaktı senin doğumunda. Napıyo oğluşlar ?Valla bacım kullanmadığım ıcın bişey diyemem ama sen ben kullanırım diyorsan al ben ilk 5 gün yandım içten içten .
Bi aletle asılıyorlar içeriyi tahriş ediyor doğal olarak scoderm krem alıyordu sızısını. Ama 5. Günden sonra taksaydım da rahat kullanırdım yani korseyı . Benım çocuğun biri küvezde kalınca aklıma korse falan gelmedi o sıra sonrada kullanamadım darlandım göbek kaldı![]()
Ayy inşallah canım. Durum güncellemesi yaparım yineOy maşallah sağlıkla gelsinlerküveze girmezler Allah’ın izniyle güzel ilerlemiş kiloları
![]()
Pazartesi doktor randevumuz var. Gittiğimizde gün verecek sanırımGün verdiler mi sezeryan için ?
Ben iyiyim kuşum bazen enerjim çok yüksek bazı günler mutfaktan salona gidecek halim olmuyorAyy inşallah canım. Durum güncellemesi yaparım yinesen de durumlar nasl ? Nasıl gidiyor ?
Biriyle yeni uyandık diğeri uyuyor Benımkıler sabaha kadar uyumuyor gündüz uyuyorAy bide gerçekten havada çok sıcaktı senin doğumunda. Napıyo oğluşlar ?
İlerleyen zamanlar biraz zor geçiyor valla dikkat et kendine bol bolBen iyiyim kuşum bazen enerjim çok yüksek bazı günler mutfaktan salona gidecek halim olmuyor
Bol bol konuşuyorum bıcırıklarla tepki veriyorlar bana çok hoşuma gidiyo:)
İyiyim onun dışında şükür Kasım indirimlerini kovalıyorum![]()
En azından aynı anda uyanmıyorlar.Biriyle yeni uyandık diğeri uyuyor Benımkıler sabaha kadar uyumuyor gündüz uyuyor
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Çoğu şeyi aynı anda yapıyorlarEn azından aynı anda uyanmıyorlar.o da iyi bir şey
![]()
Ahahah ama çok tatlı bir şey yaaaÇoğu şeyi aynı anda yapıyorlar
Hayret ediyorum bazen aynı anda yelledikleri bile oluyor gülüyorumsen bi doğur Insallah senınkılerı de senden dinlicez isimleri belli mi
Evet valla var gibi bakalım ufak ufak alıcam bu ayİlerleyen zamanlar biraz zor geçiyor valla dikkat et kendine bol bolben de doğum denk gelmeseydi Kasım indirimlerini bekleyecektim. Çok güzel indirim olmuş favorilerim de . Bebek kamerası almış mıydın ? Aldıysan link paylaşır mısın
Çoğu şeyi aynı anda yapıyorlar
Hayret ediyorum bazen aynı anda yelledikleri bile oluyor gülüyorumsen bi doğur Insallah senınkılerı de senden dinlicez isimleri belli mi
Ay çok komik ikisinin aynı anda aynı tepkileri vermesi:)) resmen mucizeler yaBiriyle yeni uyandık diğeri uyuyor Benımkıler sabaha kadar uyumuyor gündüz uyuyor
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Ay ben online katıldım ikiz emzirme yastığı alın diyordu mutlaka. Zor işler vallaAhahah ama çok tatlı bir şey yaaaisimleri de uraz ve Umay olarak düşündük canım seninkilerin isimleri ne? Bu arada emzirme eğitimine geldim ne zor şeymiş
![]()
İki kameraya gerek yok bence ya. Açısı genişse ikisini de görüntülemez mi acabaEvet valla var gibi bakalım ufak ufak alıcam bu ay
VM5261 5 İnç LCD Kameralı Telsiz
VTech VM5261 5 İnç LCD Kameralı Telsiz - ebebek ben bu kameradan aldım kullanan arkadaşım çok memnun. Görüntü kalitesi ve açısı güzel. Ama iki bebek olduğu için çift kameralı mı alsaydım diye bi düşünüyorum hala. Onlar 2-3 katıydı fiyat olarak bu arada.
Korku bana da bi geliyor bi gidiyor ama olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum yine deAy çok komik ikisinin aynı anda aynı tepkileri vermesi:)) resmen mucizeler ya
Dinlenebiliyor musun ? Yardıma gelenler oluyor mu? Mama takviyesi veriyor musun kuzum bu arada biberon ne ne olur ne olmaz diye aldım 2 tane ama bilemedim.
Ben iyiyim şükür kuzum genel rahat geçti bu iki ay. Bundan sonra ağırlaşacağım yavaş yavaş sanırım . Bi yandan ufaktan korkuda geldi :) karışık duygular![]()
Valla ikiz emzirme yastığı da aldım tekli emzirme yastığı da aldım bütün tuşlara basacağım emzirebilmek içinAy ben online katıldım ikiz emzirme yastığı alın diyordu mutlaka. Zor işler vallabu ay pompa da sipariş vericem galiba baya işe yarıyormuş
Phılıps avent almıştım biberon valla kullanamadık beceremedi sıpalar wee nin kıytırık biberonunu tuttular . kimseyi istemedim 10. Gun herkesi yolladım çünkü ıkı bebek göğsümden ınmıyordu rahat edemiyordumAy çok komik ikisinin aynı anda aynı tepkileri vermesi:)) resmen mucizeler ya
Dinlenebiliyor musun ? Yardıma gelenler oluyor mu? Mama takviyesi veriyor musun kuzum bu arada biberon ne ne olur ne olmaz diye aldım 2 tane ama bilemedim.
Ben iyiyim şükür kuzum genel rahat geçti bu iki ay. Bundan sonra ağırlaşacağım yavaş yavaş sanırım . Bi yandan ufaktan korkuda geldi :) karışık duygular![]()
Bende öyle düşündüm güzel bi yere yerleştirirsek açısı yeterli gibi. Açtık denedik görüntü kalitesi güzel şimdilikİki kameraya gerek yok bence ya. Açısı genişse ikisini de görüntülemez mi acaba
Bende aldım kaşık biberon hastane çantasına koyucam hatta ne olur ne olmaz diye. Ay inşallah yeter sütümüz güzel güzel beslenir tontişlerrKorku bana da bi geliyor bi gidiyor ama olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum yine debiberon olarak da bugün derste çok motive ettiler iki bebeğe de sütünüz yetebilecek düzeye gelebilir. O yüzden biberon kullanmaya alıştırmayın bebeleri meme reddi yapabilir onun yerine mama vermeniz gerekse bile kaşık biberon kullanın dediler canım. Ben almıştım zaten her ihtimale karşı kaşık biberon da
Pompa phılıps aventten çok memnun kaldım bi araştırınAy ben online katıldım ikiz emzirme yastığı alın diyordu mutlaka. Zor işler vallabu ay pompa da sipariş vericem galiba baya işe yarıyormuş