- 28 Şubat 2025
- 235
- 255
- 18
- 31
- Konu Sahibi memurhanim
-
aa ama çıkmadı ne yazmak gerek acabaCanım aşağıda görselini yüklediğim uygulamayı indirip ayarlar kısmından ikizlerim olacak kısmını aktif edebilirsin
aramıza hoşgeldin canım .Sağlıkla kavuşalım inşalahBu arada merhaba kızlar
Ben de 18+3 çift yumurta ikizlerine hamileyim. Bir kızımız, bir oğlumuz olacak inşallahŞu an için her şeyin yolunda. 2 hafta sonra detaylı ultrasonumuz var.
Rabbim hepimize hep çocuklarımızın sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin
harika bir haber :) keyifleri yerinde demekkiBenı taburcu ettiler az daha bekleyin die
"pregnancy tracker" yaz canımaa ama çıkmadı ne yazmak gerek acaba
Hadi bakalım sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen yatış yaptım bugün :)
Bu uygulamanın İOS için olanının ismi nedirCanım aşağıda görselini yüklediğim uygulamayı indirip ayarlar kısmından ikizlerim olacak kısmını aktif edebilirsin
Ayy harika bi haber biraz daha kalsın bebişkolar maşallahBenı taburcu ettiler az daha bekleyin die
Yanlış hatırlamıyorsam mucize anne+ idiBu uygulamanın İOS için olanının ismi nedir
TeşekkürlerYanlış hatırlamıyorsam mucize anne+ idi
indirdim uygulamayı çok şirinler bayıldımmmm :)"pregnancy tracker" yaz canım
Ben genelde doktoruma soruyorum her şey yolunda diyor. Sonrasında da ayrıntılı olarak hiç araştırmadımgebelik kesesi çapım haftam ile uyumlu mu acaba olması gereken değerlere nereden bakıyorsunuz internetten baktığımda farklı şeyler görüyorum ikiz gebelik için çok karışık. Siz hiç kese boyutunuzu sorguladınız mı iyi midir diye?
Kaçıncı haftadasınız ?gebelik kesesi çapım haftam ile uyumlu mu acaba olması gereken değerlere nereden bakıyorsunuz internetten baktığımda farklı şeyler görüyorum ikiz gebelik için çok karışık. Siz hiç kese boyutunuzu sorguladınız mı iyi midir diye?
şuan 5+6 oldum. Son muayenem 5+1'de olmuştu. İki kesem de 4,1'di. Doktora sormayı unuttum iyi mi geri mi ileri mi... Bir sorun olsa söylerdi sanırım ama yine de merak ettim burada başka birileri konuşurken gördüm farklı başlıkta da.Kaçıncı haftadasınız ?
Bi sorun olsa söylerdi bence stres yapma. Ultrason görüntülerimi bulursam bakarım ben de birazdan yazarımşuan 5+6 oldum. Son muayenem 5+1'de olmuştu. İki kesem de 4,1'di. Doktora sormayı unuttum iyi mi geri mi ileri mi... Bir sorun olsa söylerdi sanırım ama yine de merak ettim burada başka birileri konuşurken gördüm farklı başlıkta da.
Benim 6+2 de olan randevum da kese boyutumun biri 5,4 diğeri de 6,3 müşşuan 5+6 oldum. Son muayenem 5+1'de olmuştu. İki kesem de 4,1'di. Doktora sormayı unuttum iyi mi geri mi ileri mi... Bir sorun olsa söylerdi sanırım ama yine de merak ettim burada başka birileri konuşurken gördüm farklı başlıkta da.
Hıc bısey önermediler haftalık kontrol dedi 37 yi görmeyi umuyoruz 2 kiloyu gecmışler elhamdülillahAyy harika bi haber biraz daha kalsın bebişkolar maşallahönerdikleri özel bişey oldu mu günlük hayat devam mı
Oh çok şükür maşallah kuzucuklaraHıc bısey önermediler haftalık kontrol dedi 37 yi görmeyi umuyoruz 2 kiloyu gecmışler elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?