• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Oyu çok tatlı olurlar ya maşallahh 🥰 çift mi tek yumurta ikiz mi ? cinsiyetler aynı olunca alışveriş de daha rahat oluyordur 😅 ben bi kız bi erkek için baktım ilk zamanlar. Sonra işin içinden çıkamadım ikisinin de giyebileceği yeşil tonlar vs aldım artık 😅
Çift yumurtalar kuzum , çok merak ediyorum tiplerini 🤭🥰
Evet en güzelini yapmışsın yeşil rengi candır 😅 biraz büyüsünler sonra kıyafet alışverişi bitmeyecek hiç😍😍

Çift yumurtalar kuzum , çok merak ediyorum tiplerini 🤭🥰
Evet en güzelini yapmışsın yeşil rengi candır 😅 biraz büyüsünler sonra kıyafet alışverişi bitmeyecek hiç😍😍
Benimkiler de çift yumurta acaba diyorum birbirlerine ne kadar benzerler çok merak ediyorum. Ultrason ile kız bebeği daha hiç göremedik tamamen doğumda süpriz olacak. Sadece erkek bebeği görebildik 😂

Benimkiler de çift yumurta acaba diyorum birbirlerine ne kadar benzerler çok merak ediyorum. Ultrason ile kız bebeği daha hiç göremedik tamamen doğumda süpriz olacak. Sadece erkek bebeği görebildik 😂
Bizde üsttekini görüyoruz poz veriyo ama diğeri hep kapatıyor suratını ya da sırtını dönüyo . Sadece detaylıda biraz gördük büyük süpriz olacak 😂

Back
X