• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Oyu çok tatlı olurlar ya maşallahh 🥰 çift mi tek yumurta ikiz mi ? cinsiyetler aynı olunca alışveriş de daha rahat oluyordur 😅 ben bi kız bi erkek için baktım ilk zamanlar. Sonra işin içinden çıkamadım ikisinin de giyebileceği yeşil tonlar vs aldım artık 😅
Çift yumurtalar kuzum , çok merak ediyorum tiplerini 🤭🥰
Evet en güzelini yapmışsın yeşil rengi candır 😅 biraz büyüsünler sonra kıyafet alışverişi bitmeyecek hiç😍😍

Çift yumurtalar kuzum , çok merak ediyorum tiplerini 🤭🥰
Evet en güzelini yapmışsın yeşil rengi candır 😅 biraz büyüsünler sonra kıyafet alışverişi bitmeyecek hiç😍😍
Benimkiler de çift yumurta acaba diyorum birbirlerine ne kadar benzerler çok merak ediyorum. Ultrason ile kız bebeği daha hiç göremedik tamamen doğumda süpriz olacak. Sadece erkek bebeği görebildik 😂

Doğumdan sonra bu çok zor olmadı mı ya. Telli olanları sezeryanlı bir şekilde kullanmak çok zor diyorlardı
Ben hiç zorlanmadım çok kilo almamıştım zaten gobegimi iyi toparladı .doktor bunu tavsiye etmişti

Benimkiler de çift yumurta acaba diyorum birbirlerine ne kadar benzerler çok merak ediyorum. Ultrason ile kız bebeği daha hiç göremedik tamamen doğumda süpriz olacak. Sadece erkek bebeği görebildik 😂
Bizde üsttekini görüyoruz poz veriyo ama diğeri hep kapatıyor suratını ya da sırtını dönüyo . Sadece detaylıda biraz gördük büyük süpriz olacak 😂

Back
X