Bende ikiz anne adayıyım, nasip olursa Mayıs ayında kucağıma alacağım ikizlerimi :) çok farklı bi duygu ve de biraz zor :) Allah yardımcımız olsun
siz böyle tatlı tatlı bebişlerinizden bahsederken insanın cocuk yapası gelıyorrrr hayırrrrrrrrrrr :) bir arkadasım vardı hamile yapmak için plan yaptı yaptı erteledi durdu , çok gülerdim ona ama şimdi ben gülenecek hale düşüyorum...planlarım da seneye bu zamanlarda inşşallah allahın izniyle 2.ye hamile kalmak varr ... Ahh bu planlarr ... Allahım isteyen herkese nasip eder hamileleride bir avazda dogurturur insallah
Bende 6 haftalık hamileyim. Bu hafta doktora gittiğimde doktor 2 tane kese gördü. Benimle aynı durumda olan var mı?
Merhaba ,
Tek yumurta ya da çift yumurta ikizlerine hamile olan bayanlar , gelin deneyimlerimizi paylaşalım!!!
Benim ilk hamileliğim ve aşılama ile hamile kaldım ,doktorum geçen hafta kontrolumde tek yumurta ikizi gebelik oldugunu söyledi..bugun tam 8 haftalık hamileyim..
Çok farklı bir duygu , bende sürekli aglama krizleri oluyor..Bazen sanki zaman durmus gib hissediyorum .. Bazende korku oluyor içimde.. Bu duyguları yasayan var mı acaba???
selam kızlar! 10 yaşındaki oğlumdan sonra şimdi 11 haftalık ikizlere hamileyim.Daha olayın şokunu atlatamadımİkinci gebeliğim ama bu sefer bende çok duygusalım,ağlama krizlerim oluyor benimde.Allah tüm anneleri sağ salim bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.Olmayanlarada versin inşaallah
Merhaba , benim aglama durumum herhangi film izlerken falan değil bir anda geliyor , önce bunal sıkılma gibi oluyor arkasından aglamaya baslıyorum.. artık hergun olmaya basladı..cok zor bır durum.. senın nasıl oluyor?
aynen benimki de belirli birşeye bağlı değil ama özellikle haberlerde çocuk konulu şeylere başlıyorum ağlamaya.Veya bebişlerimi hayal etsem bile bir bakıyorum hüngür hüngür ağlıyorum.İlk hamileliğimde öyle değildim.12 haftaya girecez ama şimdiden karnım belli olmaya başladı.Acaba birkaç ay sonra nasıl olacak,biraz endişe ediyorum
Merhaba bende 9 haftalik ikizlere hamileyim Rabbim insallah sagsalim kucagimiza almayi nasip eder
Valla zor durum yaa.. karnimiz bayagi buyuyecek demekki .. su aendromu atlatsam ne guzel olacak... zor geciyor suan gunler.. 3 ayi atlatinca gecer dediler.. bakalim insallahhh geçecek bunlarda.
k.bakmayın anne değilim henüz ama okurken yazmadan da duramadım ne tatlısnz öyle siz Rabbim hayırlısıyla bağışlasn evlatlarınızı,bende 10 gün sonra 2. aşılamamı olcam bnde sizin gibi bu konuları konuşurum inş bi gün Rabbim tüm isteyenlere versin bizim için de dua edin kızlar sizde bi avazda hiç anlamadn doğurursnz inş
Masallahh ayni zamandayiz.. bu iyi oldu benim icin.. benim surekli aglama krizlerim var.. bir anda geliyor... bunaliyorum sonrada aglamaya başlıyorum. . Bazen isyerinde oluyor daha cok aksamlari oluyor... cok farkli bir durum yaa.. senin nasil geçiyor. Benim ilk hamileliğim tuhaf bir duyguymus. Korkuyla mutluluk arasi birsey.
Canim benimde ilk hamileligim tup bebekle hamile kaldim. Ben bisey hissetmiyorum. Bulantim falanda yok sukur mu desem :) ama benim gecen hafta kansmsm olfu birkac kere. 20 gundur raporluydum. Yarin ise baslayacam. Kanama bolgem varmis pazartesi kontrole gidecem. Umarim geçmiştir. Tek dilegim saglikla kucagima alabilmek
k.bakmayın anne değilim henüz ama okurken yazmadan da duramadım ne tatlısnz öyle siz Rabbim hayırlısıyla bağışlasn evlatlarınızı,bende 10 gün sonra 2. aşılamamı olcam bnde sizin gibi bu konuları konuşurum inş bi gün Rabbim tüm isteyenlere versin bizim için de dua edin kızlar sizde bi avazda hiç anlamadn doğurursnz inş
Gecmis olsun canim.. bir donem kanama oluyormus.. umarim tez zamanda atlatirsinn.. zor isler bunlar ama rabbimizin izniyle ustesinden gelicez inşallah. . Calismak lazim malumm olmadan olmaz.. insallah rahat gecer bu surecimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?