selam kızlar! 10 yaşındaki oğlumdan sonra şimdi 11 haftalık ikizlere hamileyim.Daha olayın şokunu atlatamadımİkinci gebeliğim ama bu sefer bende çok duygusalım,ağlama krizlerim oluyor benimde.Allah tüm anneleri sağ salim bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.Olmayanlarada versin inşaallah
Arkadaşlar bende ikizlere 7 haftalık hamileyim. Mide bulantıları ve ağızda tatsızlık var. Sizin nasıl? Şikayetleriniz var mı?
Amink.bakmayın anne değilim henüz ama okurken yazmadan da duramadım ne tatlısnz öyle siz Rabbim hayırlısıyla bağışlasn evlatlarınızı,bende 10 gün sonra 2. aşılamamı olcam bnde sizin gibi bu konuları konuşurum inş bi gün Rabbim tüm isteyenlere versin bizim için de dua edin kızlar sizde bi avazda hiç anlamadn doğurursnz inş
Teşekkür ederimHayırlı ugurlu olsunn sag salim gelsin bebecikleriniz insallah
Bende 2. yi geç yapıcam diye üzülüyordum ama sende masalla h 10 yasından sonra iyi cesaret,bende allah izin verirse kızım ilkokul 1 i bitirsin ilk sene krizini atlatalım öyle hamişlik yaşayayayım istiyorum..Allah isteyenler herkeslere evlat duygusunu yasatsın hayırlısı ile insallah.
Teşekkür ederim
oğlum 5 yaşındayken hamile kaldım ama maalesef 2 aylıken kaybettim hemde kanamalı şekilde.ondan sonra (kürtajdan sanırım) hiç hamile kalmadım.tabii oğlum arkadaşlarına imrenerek bana baskı yapmaya başladı.Ben hep yalnızmı kalacam diye.kadın doğuma gittim arda arda tahlil yaptıktan sonra bende insulin direnci olduğunu ve Glifor adlı ilacı kullanmamı söyledi.Bu arada 3 ay içinde hamile kalacağımıda söyledi :) 4 ay geçince gerçekten hamileydim ama şok .. bebekler ikizdi.daha yeni bu duruma kendimi alıştırdım Allah hayırlısını versin
Hayırlısı olsun.. suan ne kadarliklar bebisler..ben 9 haftalik hamileyim.
Su an tam 12 haftalık iz
Masallah allahim nazarlardan saklasin.. nasil geçiyo hamileligin.. cift yumurta ikizimi
Amin hepimizi Rabbim korusun.hamilelik simdi normale don du şükür.cift yumurta ikizi ya sizde?
arkadaşlar slm, bende kasım ayında ilk tüp bebek denemesi sonucunda hamile kaldım. 2 hafta önce ikiz olduklarını öğrendim. iki kese varmış. Çift yumurta ikizi. dün kalp atışlarını duyduk ve ultrasonda bebeklerimin kalp atımlarını gördük. Yalnız birinin alt kısma birinin üst kısma tutunduğunu söyledi.Bu durumda olan var mı. Doktor ilerleyen dönemlerde sıkıntı olabileceğini söyledi.
benimkiler aşılama ile oldu , tek yumurta ikizleri.. çok nadir oluyormus o yuzden cok fazla konuscak arkadasım yokçift yumurta ıkızlerı pek cok onlarla konusup rahatlıyorum :)
slm.arkadaşlar slm, bende kasım ayında ilk tüp bebek denemesi sonucunda hamile kaldım. 2 hafta önce ikiz olduklarını öğrendim. iki kese varmış. Çift yumurta ikizi. dün kalp atışlarını duyduk ve ultrasonda bebeklerimin kalp atımlarını gördük. Yalnız birinin alt kısma birinin üst kısma tutunduğunu söyledi.Bu durumda olan var mı. Doktor ilerleyen dönemlerde sıkıntı olabileceğini söyledi.
maşaallah ne güzel aynen katılıyorum.Özellikle aynı durumu yaşayanlardan bişeyler öğreniyoruz veya kendimizle kıyaslayıp içimiz rahatlıyor.
Bugün doktor randevum vardı.2 li test konusunu danıştım,ben yaptırmamaya karar verdim.Bu kararımda birçok ikiz annelerinin kararları etkili oldu.Çünkü ikizlerde tahlillerin normalden fazla çıkma ihtimali çok yüksekmiş.Şu anda bu stresi yaşayamam.Zaten mudahale de edilemez bu saatten sonra.Ben Rabbime emanet ettim.O ne dilerse o olur.Eşim ultrasyon ekranından bebişlerin videosunu çekti.Maşallah baya büyümüşler.Duygulanmamak elde değil.:2::2:
ilk başta bende öyle düşünüyordum.ve doktoruma o yüzden danıştım.bence yaptırman daha saglıklı bir karar olur , ama sen bilirsin canım.
ilk başta bende öyle düşünüyordum.ve doktoruma o yüzden danıştım.
hani sağlıkları açısından faydası olsa yaptırmak basit.ama ya farklı sonuç çıksa doğuma kadar stres yapıp birde öylemi zarar vereceğim.
canım benım ama belkı farklı onlemler alınabılır , ne biliyim bana bu seklı daha saglıklı gibi geliyor..
AminKızlar merhaba ben daha dün öğrendim 2.hamileliğim ve doktorum ikiz oldugunu söyledi ve kalp atışlarını dinledik.Çok heyecanlandım ağladım ama rüyamdada görmüştüm :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?