Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Esir 27 doğum yaptın mı bebekler kıvezde kaldı mı kaç kilo doğdular planlı mı oldu acil mi gittin doktra?
evet yaptım 14 kasımda 39+4 günlükken planlı sezaryen oldu. spinal anestezi ile doğdular. ikizlerimden biri maşallah 3.750kg diğeri maşallah 3.050kg doğdu. Büyük olan küçüğü ezmiş 5 saat küvexde kaldılar. sizde maşallah deyin.

merhaba,
37. haftada doğum yaptım,ekim ayında,yarın 3. ayımızı dolduruyoruz,kilolarımız 4400/5115 gr. ama hala feci gaz sancısı,ıkınma yaşıyoruz. anne sütü ve mama veriyorum,üçüncü aydan çok umutluydum otsa,benim gibi sorun yaşayan var mı? bütün damlaları denedim,masaj,rezene kimyon,bana mısın demiyor,uykudan ıkınarak ve ağlayarak uyanıyorlar,var mı aynı sorunu yaşayan,yaşamış geçirmiş olan?

Gecmis olsun canim ya, Allah kolaylik versin, bebislerin de gazi normale donsun. Senin yediklerinden de gaz olusabiliyor ama varsa cocukta gaz ne yaparsan yap oluyor. Az kalmis ins. Genelde bu aydan sonra normale doner ya. Insallah sizinkilerde en kisa zamanda normale girecektir. Allah yardimcin olsun

Merhaba kızlar, tecrübelerinizden faydalansam ne güzel olur. 19. hafta bitti ikizlere hamileyim. Geçen gün alt tarafta şişkinlik fark ettim. böyle vajinanın üst alın kısmı diyeyim tombik tombik olmuş. Üşüttüm de ondan mı acaba diyorum. Gece uyurken ayaklarım üşüyor, çorap giyiyorum artık.
Neden oluyor acaba? Yardımcı olursanız sevinirim...

Maşallah ne güzel kiloları :) Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin . Darısı başımıza :)

maşallah kiloları çok iyi bir şekilde doğmuşlar. sağlıkla büyüsünler inşallah

vallahi tebrik ederim iradenizi çok iyi bakmışsınız hem kendinize hem bebişlere.

İkiz anneleri, hayat nasıl gidiyor? Kızlarım 5,5 aylık oldu. Hayat tabi ki çok yoğun geçiyor. Sabah bir başlıyoruz, yedir içir uyut alt depiştir üst değiştir banyo derken sekizde yatıyorlaa ama o saate kadar bitiyorum resmen. Ufak ufak sebZe meyve yoğurt tattırmaya başladım. Hala meme+mama gidiyoruz. Çok hareketliler, sürekli kucakta gezmek istiyorlar. Henüz dönemiyorlar ama. Diş sıkıntımız var ama dişler yok henüz. Gündüz uykuları çok düzensiz bazen bir saat bazen de yirmi dakika uyuyorlar, bölük pörçük olunca ben de hiç bir şey yapamıyorum.
Sizinkiler nasıllar?

hahaha aynen benim durumumu yazmışsın ama ekstra olarak ben birde çalışmaya başladım

hahaha aynen benim durumumu yazmışsın ama ekstra olarak ben birde çalışmaya başladım
BENDE AYNI DURUMDA SAYILIRIM BENDE DE EKSTRA 5 yaşında ablaları var ayrıca tek başıma bakıyorum yalnız annem 3 haftada 1 hafta kafayı yemeyim diye geliyo bende bizimkilerin uyku sorunları konusunda düşünüyordum acaba ben mi uyutamıyorum ya da doymuyorlar mı diye uykuya çözüm bulursanız yazın herkese kolay gelsin

Bende ayniyim annisler durmak yok yola devam bende dort taneler abla abi bide ikizler kosturmaca hic bitmiyo olsun tatli kosturmalar bunlar ilerde hersey daha guzel olacak insallah

ayyy Allah yardımcın olsun..
uyku problemi bizde de var malesef esniyolar gözler şiş kıpkırmızı yüzlerini ovuşturuyolar ama uyumuyolar..
doğru uyutma şeklini mi bulamıyorum nedir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…