Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

HAYIRLI UGURLU OLSUN CANIM :) HOSGELDIN ARAMIZA :) SUNA TAM NE KADARLIK OLDULAR? SENDE HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK OLUYORMU BU ARALAR

Merhaba kızlar,
ben de ikiz bebeklere gebeyim.Yarın itibariyle tam 9 haftalık olacaklar.İki hafta önce çift yumurta ikizi olduğunu öğrendik.Normal yolla hamile kaldığım için ikiz bebek beklemiyordum, çok üzüldüm ilk duyduğumda, depresyona girdim neredeyse ama şimdi alıştım artık bu fikre, hatta ikiz anneleri olarak çok ayrıcalıklı olduğumuzu düşünüyorum.Zaten iki çocuk istiyorduk eşimle Allah bize tek seferde nasip etti.Bulantılarım çok feci akşamları kusuyorum da genellikle, midemde hazımsızlık hat safhada, tüm yemeklerden tiksiniyorum ve ilk günden beri hafif kanamalarım var ama doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi.Hatta bebeklerin kalp atış hızına göre düşük riskin de % 5' e düştü dedi.Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu bizimkileri de tamamına erdirsin inşallah.

Hoşgeldin aramıza! öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Allah sağ salim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.bende normal yolla ikizlere hamileyim ama benimkiler 13 haftalıklar.
İnş kanamaların çabuk geçer.Çok dinlenmelisin.Allah yardımcın olsun

hosgeldın canım :)) benım 10 haftalık hamıleyım.. benımkıler asılama yolu ıle oldular.. bende ılk bas çok korktum , agladım , uykularım kactı.. ama şukur bu hafta daha ıyıyım..

sanırım artık alısıyorum.. mıde hazımsızlıgı bende de var , mıdenı cok doldurma öğünlerde , gaz yapan yıyeceklerde de uzak dur.. burada herseyı paylaşıyoruz sukur :) sende aklındakılerı yazabılırsın her zaman

Bende 6 haftada ögrendim fakat birinin kalbi atmıyordu 8. Haftadayim ve dr gittik ikiside saglıklıymış :)

hayırlı olsun ınallah.. hosgeldın aramıza.. evet kendımızı sanslı hıssetmemız psıkolojımız ıcınde ıyı gelıyor :)
doktor kontrollerını ıhmal etme .. mıde bulantısı ıcın kraker ıyı dıyorlar.. bende de hazımsızlık cok var gunde 1 tane soda ıcıyorum lımon dılımlı.. renny kullanabılırsın. mıden ıcın. ayrıca gaz yapacak yıyeceklerı belırle onlardan uzak dur canım..

Merhaba arkadaşlar.

Ben de 10+3 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim.

2. aşılamamda hamile kaldım.Çok şükür kanamam olmadı şimdiye kadar.
Bulantılarım oluyorsa da çok değil. Genelde akşamları yemeklerden sonra
mide ekşimelerim çok oluyor o yüzden çıkarıyorum yediklerimi.
Özellikle yemem gerekirken balıktan ve çok sevdiğim çaydan tiksindim adını bile yazarken midem alt üst oluyor.
Yemek kokuları rahatsız ediyor.

bedubedu bir tek senin mi tek yumurta ikizi bekliyorsun aramızda?:)

Allah'ım tüm anne adayı arkadaşlarıma ben de dahil evlatlarımıza hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kavuşmamızı nasip etsin..

hayırlı ve ugurlu olsunlar ınsallah canım :) evet canım benımkıler tek yumurta.. saglıklı olsunlarda tek cıft farketmez :) senınle aynı gıdıyoruz neredeyse , zamanlarımız cok yakın.. nereden katılıyosun ? ben ıstanbuldayım..

evett :) bız ayrıcalıklıyızzz.. bende ılk bas çok korktum. agladım.. uyuyamadım.. napcaz netcez nasıl bakıcaz dıye... ama aslında Allahın cok guzel hikmeti bu durum :) artık tadını cıkarmam gerektiğini biliyorum.. hersey yolunda saglıklı gıtsın hepımız için ınsallahhhh

Elbette farketmez canım. Başka yakınlarımdan da aşılamayla hep çift kaldıklarını duymuştum. O yüzdn sordum:)
Ben 5 senedir Sivas'tayım iş nedeniyle.

Çocukluğumdan beri kendimi bildim bileli hep derdim ki "Allah'ım inşallah bir kızım bir oğlum olur."
Şimdi önce herşeyin hayırlısı ve sağlıklı sıhhatli olsunlar diye dua ediyorum.

Ve bizim gibi zor yoldan hamile kalanlar için ikizlerimizin gerçekten bir mucize, Allah'ın bir hikmeti olduğunu düşünüyorum.
Öğrendiğim ilk andan itibaren çok mutlu oldum. Allah'ıma güveniyorum dua ediyorum. Dağına göre karını verir çünkü. :)

Arkadaşlar doktorunuzla doğum tarihi hakkında görüştünüz mü hiç?

Son düzenleme:

aminn... benım ılk hamıle oldugumu tespıt ettiğinde 13 agustos demişti ama ikiz olunca bu farklı olabılıyormus.. cuma kontrolum var o zaman sorucam bakalım ne dıcek :)

aminn... benım ılk hamıle oldugumu tespıt ettiğinde 13 agustos demişti ama ikiz olunca bu farklı olabılıyormus.. cuma kontrolum var o zaman sorucam bakalım ne dıcek :)

Sanırım 1 ay erken olabiliyormuş. 36 nın içinde veya anne-bebek durumu iyiyse 37. haftada alabiliyorlarmış.
Ben soracaktım doktora sonra çekindim "daha dur bu ne merak bu ne acele" diyecek gibi geldi

Sanırım 1 ay erken olabiliyormuş. 36 nın içinde veya anne-bebek durumu iyiyse 37. haftada alabiliyorlarmış.
Ben soracaktım doktora sonra çekindim "daha dur bu ne merak bu ne acele" diyecek gibi geldi

yok canım aklında ne varsa sor , sakın oyle dusunme.. kendı kendıne kafa yorcagına sor gıtsın ben kısmetse gıdeyım neler sorcam neler

Bende dün öğrendim ikizim olacağını hala soktayim hatta hiç beklemiyodum ama cok mutlu oldum,ins bı kız bı erkek olur we sağlıklı olur ..

yok canım aklında ne varsa sor , sakın oyle dusunme.. kendı kendıne kafa yorcagına sor gıtsın ben kısmetse gıdeyım neler sorcam neler
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)
Bende dün öğrendim ikizim olacağını hala soktayim hatta hiç beklemiyodum ama cok mutlu oldum,ins bı kız bı erkek olur we sağlıklı olur ..
İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin.Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…