Kızlar merhaba ben daha dün öğrendim 2.hamileliğim ve doktorum ikiz oldugunu söyledi ve kalp atışlarını dinledik.Çok heyecanlandım ağladım ama rüyamdada görmüştüm :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı...
Merhaba kızlar,
ben de ikiz bebeklere gebeyim.Yarın itibariyle tam 9 haftalık olacaklar.İki hafta önce çift yumurta ikizi olduğunu öğrendik.Normal yolla hamile kaldığım için ikiz bebek beklemiyordum, çok üzüldüm ilk duyduğumda, depresyona girdim neredeyse ama şimdi alıştım artık bu fikre, hatta ikiz anneleri olarak çok ayrıcalıklı olduğumuzu düşünüyorum.Zaten iki çocuk istiyorduk eşimle Allah bize tek seferde nasip etti.Bulantılarım çok feci akşamları kusuyorum da genellikle, midemde hazımsızlık hat safhada, tüm yemeklerden tiksiniyorum ve ilk günden beri hafif kanamalarım var ama doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi.Hatta bebeklerin kalp atış hızına göre düşük riskin de % 5' e düştü dedi.Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu bizimkileri de tamamına erdirsin inşallah.
Merhaba kızlar,
ben de ikiz bebeklere gebeyim.Yarın itibariyle tam 9 haftalık olacaklar.İki hafta önce çift yumurta ikizi olduğunu öğrendik.Normal yolla hamile kaldığım için ikiz bebek beklemiyordum, çok üzüldüm ilk duyduğumda, depresyona girdim neredeyse ama şimdi alıştım artık bu fikre, hatta ikiz anneleri olarak çok ayrıcalıklı olduğumuzu düşünüyorum.Zaten iki çocuk istiyorduk eşimle Allah bize tek seferde nasip etti.Bulantılarım çok feci akşamları kusuyorum da genellikle, midemde hazımsızlık hat safhada, tüm yemeklerden tiksiniyorum ve ilk günden beri hafif kanamalarım var ama doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi.Hatta bebeklerin kalp atış hızına göre düşük riskin de % 5' e düştü dedi.Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu bizimkileri de tamamına erdirsin inşallah.
Arkadaşlar sizler kaç haftalık hamilesiniz ikizlere? Ben 7 haftalık hamileyim.
Güzel Rabbimin mucizesi işte.Demekki yaşayacağı varmış.İnş sağlıcakla kucağına alırsın onlarıBende 6 haftada ögrendim fakat birinin kalbi atmıyordu 8. Haftadayim ve dr gittik ikiside saglıklıymış :)
Merhaba kızlar,
Merhaba arkadaşlar.
Ben de 10+3 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim.
2. aşılamamda hamile kaldım.Çok şükür kanamam olmadı şimdiye kadar.
Bulantılarım oluyorsa da çok değil. Genelde akşamları yemeklerden sonra
mide ekşimelerim çok oluyor o yüzden çıkarıyorum yediklerimi.
Özellikle yemem gerekirken balıktan ve çok sevdiğim çaydan tiksindim adını bile yazarken midem alt üst oluyor.
Yemek kokuları rahatsız ediyor.
bedubedu bir tek senin mi tek yumurta ikizi bekliyorsun aramızda?:)
Allah'ım tüm anne adayı arkadaşlarıma ben de dahil evlatlarımıza hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kavuşmamızı nasip etsin..
Merhaba kızlar,
hayırlı ve ugurlu olsunlar ınsallah canım :) evet canım benımkıler tek yumurta.. saglıklı olsunlarda tek cıft farketmez :)senınle aynı gıdıyoruz neredeyse , zamanlarımız cok yakın.. nereden katılıyosun ? ben ıstanbuldayım..
Elbette farketmez canım. Başka yakınlarımdan da aşılamayla hep çift kaldıklarını duymuştum. O yüzdn sordum:)
Ben 5 senedir Sivas'tayım iş nedeniyle.
Çocukluğumdan beri kendimi bildim bileli hep derdim ki "Allah'ım inşallah bir kızım bir oğlum olur."
Şimdi önce herşeyin hayırlısı ve sağlıklı sıhhatli olsunlar diye dua ediyorum.
Ve bizim gibi zor yoldan hamile kalanlar için ikizlerimizin gerçekten bir mucize, Allah'ın bir hikmeti olduğunu düşünüyorum.
Öğrendiğim ilk andan itibaren çok mutlu oldum. Allah'ıma güveniyorum dua ediyorum. Dağına göre karını verir çünkü. :)
Arkadaşlar doktorunuzla doğum tarihi hakkında görüştünüz mü hiç?
aminn... benım ılk hamıle oldugumu tespıt ettiğinde 13 agustos demişti ama ikiz olunca bu farklı olabılıyormus.. cuma kontrolum var o zaman sorucam bakalım ne dıcek :)
Sanırım 1 ay erken olabiliyormuş. 36 nın içinde veya anne-bebek durumu iyiyse 37. haftada alabiliyorlarmış.
Ben soracaktım doktora sonra çekindim "daha dur bu ne merak bu ne acele" diyecek gibi geldi
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)yok canım aklında ne varsa sor , sakın oyle dusunme.. kendı kendıne kafa yorcagına sor gıtsınben kısmetse gıdeyım neler sorcam neler
İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin.Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.:)Bende dün öğrendim ikizim olacağını hala soktayim hatta hiç beklemiyodum ama cok mutlu oldum,ins bı kız bı erkek olur we sağlıklı olur ..
Bende dün öğrendim ikizim olacağını hala soktayim hatta hiç beklemiyodum ama cok mutlu oldum,ins bı kız bı erkek olur we sağlıklı olur ..[/
saglıklı olsunlar ınsallahhh.
ne kadarlıklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?