Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Çok şükür iyiyim canım benede heyet aldım 1 eylüle kadar..

ay maşallah güzelim kilo konusundaki iradene... Allah bebişlerine de uzun ömür versin... bende bir dikkat ediyorum bir etmiyorum 24. haftamda 12 kilo aldım hatta bugün 13 bile olmuş olabilir hamile kalmadan önce diyet yapıyordum 23 kilo vermiştim aslında diyetimde devam ediyordu ama gebelik haberiyle açıldım eh yeni kilo verince yerleri hazırdı... ama biraz ahip olmak gerekiyor kendine... başlarda iyi açıldım şimdilerde ayda 2 kg ile gidiyorum başta da bu dirayetim olsaydı 5-6 kg fazladan aldım başlarda o olmayacaktı

Merhabalar arkadaşlar.
19 gün önce doğum yaptım ben de.
Kızım da oğlum da iyi çok şükür.
11 kg almıştım eski kiloma düştüm. Göbüş duruyor ama o da gidecek inşallah:)

Merhabalar arkadaşlar.
maşallah cnm, bebişlere maşallah .) anlatsana nasıl oldu doğumun tam kaç haftalıktın kiloları falan çok merak ediyorum :)

Merhaba
doguranlar gözünüz aydın Allahım sagsalim bebeklerinizi buyutmeyi nasip etsin inşallah
daha hamile olanlar inşallah sizin de güzel haberlerinizi duyarız

benim de 4 yasinda bi kizim var ve 4 ay öncede bi oğlum oldu
ama malesef 2 gün yaşadı
acimin tarifi yok
şimdi öyle çok ikiz evlat istiyorum ki anlatamam
ancak öyle bir nebze sogur içim
kızım çok yaramaz bi cocuk ve tek başına ikizlere bakmak ne kadar zor olucak onu da biliyorum
üstelik hamileligini çok kötü geçiren biri olarak ikiz hamileliginin zorlugunun da farkındayım
ama cok istiyorum
Allahım inşallah bana da nasip eder
eder dimi?Allah büyük bu sabrimi görüyor

Son düzenleme:
RABBİM GÖNLLÜNE GÖRE VERSİN CANIM İNŞALLAH YENİ EVLATLA SEVİNDİRSİN RABBİM SENİ ACININ TARİFİ YOK DİNDİRECEK Bİ SÖZDE YOK MELEĞİN CENNETTE SİZİ BEKLİYO ALACAK HERŞEY ALLAHTAN

Merhabalar arkadaşlar.

ayy hayırlı olsun canım gözünaydın darısı başımızaa

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BİZ İYİYİZ ALLAHA ŞÜKÜR SONUNDA EVİ BULDUK HAFTAYA TAŞINACAZ ALLAH İZİN VERİRİRSE

Merhaba canım hayırlı olsun yeni eviniz..
Biz iyiyiz çok şükür...
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İNŞALLAH HEP İYİ OLURSUNUZ BİZDE BİZDE BİZDE TABİKİ
YARIN AYRINTILIYA GİDECEZ TEKRAR İBŞALLAH HERŞEY GÜZEL GİDER İYİ HABERLER VERİRİM

oncelikli olarak çok zor bir surec Allah yardımcınız olsn
Benim ilk hamileliğim. Tüp bebek tedavisiyle ikiz bebek sahibi oldum. Benimde hersey yolundayken 9 haftada kanamam geldi. 3gun hastanede kaldım. Şu anda16. haftadayım ama surekli korku içindeyim.
Hastaneden eve çıktıktan sonra 2 hafta surekli yattım tuvalete dahi kalmamamı soyledi doktor. her gun eve hemşire gelip Progetan iğne yapıyor. sonraki 2 hafta sadece tuvalete kalktım onun haricinde hep yattım. son 1,5 haftadır iğne vurunmak için 4 kere hastaneye gittim ve ev içinde su almak vs gibi şeyler için kalkıyorum ama onun dışında yatıyorum.
Doktorum 14 haftadan sonra rahim ağzına koruyucu olması için dikiş atmamaız gerekebilir demişti. Bu arada ben de başka doktora gitmeye başladım. Ama bu doktor dikiş atılma konusunda bizi çok korkkuttu ve konuşmaları kendine çok da guvenmedigi hissini veriyordu. Eski doktorumdan randevu aldım. Artık o ne derse ona uyacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…