Doğuma Hazırlık ikiz kızım ikiz erkek oldu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yaprk

Allah'ım sana emanetiz
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
1.149
576
123
Diğer
slm kızlar sizinde başınıza geldimi bilmem ben 12 haftalıkken doktora gittim bana ikizlerin kız dedi 15 haftalıkken yine yüzde 90 kız dedi bugün gittiğimde bana yüzde 99.9 erkek dedi hatta pipilerini gösterdi hangi dediğine inanayım şaşırdım aslında 2 kızım var bunlarda erkek olsa çok iyi olur

Eşyaları yeşil alsan iyi olur Şaka bir yana başka bir doktora da gidin o zaman gerçek cinsiyeti söylesin ya da biraz daha bekleyin iyice netleşsin Allah analı babalı büyütsün :)

Eşyaları yeşil alsan iyi olur Şaka bir yana başka bir doktora da gidin o zaman gerçek cinsiyeti söylesin ya da biraz daha bekleyin iyice netleşsin Allah analı babalı büyütsün :)

çok saol canım doktora daha önce 2 defa kız dediğini söyledim ikiz oldukları için biraz ufaklardı tam anlayamamışım ama bu sefer kesin erkekler dedi bende hafta içi gitmeyi düşünüyorum başka doktora bakalım o ne diyecek

son söyleenin doğruluk payı daha yüksek.

12 haftalıkken yanılabiliyorlar.

biz 12 haftalıkken pipişi gördük ama dr.umuz cinsiyetini bir daha ki aya söylerim dedi. 16. haftadan önce yanılmış olmamak için söylemiyor bir çok dr.

sizinki acele etmiş.

Allah kalbinize göre versin. sağlıklı güzel kaderli evlatlarınız olsun inşallah.

ben hala öğrenemedim mesela.. bu doktorları anlayamıorum..

umarım yanılmazlar..2 kız 2 erkek ne guzel..allah kalbıne gore versın.:)

çok sağol ama erkek olsalar benim içinde çok iyi olacak eşimde belli etmemeye çalışıyor ama dünden beri yerinde duramıyor ikizlerin kız oldugunu söyleyince bir kaç arkadaşı dalga geçmiş onunla eşimin maddi durumu çok iyi ona oğullarımızı kızlarına verelim bize başlık parası verirsin falan demişler ha birde bu kadar kıza nasıl koca bulacaksın diye dalga geçmişler eşim eğer bunlar erkekse doğuma kadar söylemeyecem onlara diyor doğum yaptığın zaman büyük şok yaşasınlar diyor bana yazık 4 kız çok diyorlar yemin ederim bu insanlar bizi yediler son 1 aydır görümcelerim evime gelmiyorlar artık insanlarımız öyle ne yazık ki allah herkesin gönlüne göre verir inşallah

görümceler niye gelmiyo anlamadım.boşver laf söyleyenleri hayırlısınıiste.ama bir de şu var eşin 5 kızla nasıl başedecek bilmem.

görümceler niye gelmiyo anlamadım.boşver laf söyleyenleri hayırlısınıiste.ama bir de şu var eşin 5 kızla nasıl başedecek bilmem.

görümcelerim çok cahil kalmışlar canım kız olduğunu söyleyince yok niye kızlar bebeklerin cinsiyetinden kadınlar sorumluymuş sanırım eşimi evlendirmek istiyorlar bizde tartıştık eşim onlara 10 kızımda olsa evlenmem ben dedi buralar öyle ne yazık ki erkek icin evlenen çok insan gördüm

benımde 2 kızım var canım..3.yu duşunuyoruz allah benımde kalbıme gore versede bor ogluşta bızım olsa ınşallh...ıkız olmasada olur bı tane olsun yeter

inşallah canım seni çok iyi anlıyorum bende dua ediyordum yeterki 1 tane olsun diyordum allah 2 tane verdi allah olmanyanların hepsine versin

Anladığım kadarıyla senin açından erkek olması daha iyi olacak,inşallah sağlıkla kucağına alırsın oğullarını

Anladığım kadarıyla senin açından erkek olması daha iyi olacak,inşallah sağlıkla kucağına alırsın oğullarını

tşk ederim erkek olsalar daha iyi olur en azından o konuşanların çenesi biraz kapanmış olur allah herkese her iki meyveden de tattırsın ama inan kız olsalardı da benim için o kadar önemli değildi o cahillerin ne dediği beni o kadar ilgilendirmiyordu eşim arkadaş ortamında biraz alay konusu oluyordu

millet adamı aslında maddi durumundan dolayı çekemiyor işi kızlara bağlıyor. Rabbim hayırlısını versin. inşallah sağlıklı sıhatli oğullarınız olur da laf söyleyenler utanır.
dr.un ilkten kızz demesi de iyi omuş aslında çevrenizde ki cahilleri görmüşsünüz.

karnımızdakiler kapalı kutu ne cinsiyeti ne sağlığı bizim seçiçimizde değil ki..
illa ki üzecekler. Allah sağlık sıhhat versin canım. oğluşlarınız kesinleşince buraya da yazın. ama doğuma kadar kimselere söylemeyin. doğumda yaşasınlar hepsi şoku:)

biz biliyorduk size süpriz olsun istedik diyin:)

çok sağol canım zaten kimseye söylemeyi düşünmüyorum bakalım doğuma kadar daha ne yapacaklar doğumdan sonra kiminle görüşüp görüşemeyeceğime karar verecem ama görümceleri kesin sildim sizde bana dua edin allah bilir benim durumumda kaç insan var allah onların yardımcısı olsun

halbuki kiz cocugu berekettir..

bizim insanimiz Allah in bu nimetlerine karsi ne kadar nankörler..

saglikli olsun ne olursa olsun..Allah bagislasin canim üzülme hayirlisi olur insaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…