halbuki kiz cocugu berekettir..
bizim insanimiz Allah in bu nimetlerine karsi ne kadar nankörler..
saglikli olsun ne olursa olsun..Allah bagislasin canim üzülme hayirlisi olur insaAllah..
çok sağol canım zaten kimseye söylemeyi düşünmüyorum bakalım doğuma kadar daha ne yapacaklar doğumdan sonra kiminle görüşüp görüşemeyeceğime karar verecem ama görümceleri kesin sildim sizde bana dua edin allah bilir benim durumumda kaç insan var allah onların yardımcısı olsun
amin canım. Rabbim tüm inanan kullarının üzüntüsününü sevince dönüştürsün. her konuda inşallahhh....
bu senini yaşadığın toplumun hala öteki yüzü.. malesef bir çok ailede bu hala var.
çok sağol canım zaten kimseye söylemeyi düşünmüyorum bakalım doğuma kadar daha ne yapacaklar doğumdan sonra kiminle görüşüp görüşemeyeceğime karar verecem ama görümceleri kesin sildim sizde bana dua edin allah bilir benim durumumda kaç insan var allah onların yardımcısı olsun
var ne yazık ki burda biri daha var 4. kızını doğurdu kocası gelecek ay onu kıbrısa götürecek tüp bebek yöntemiyle oğulları olsun diye ben olsam kadının yerinde kabul etmezdim ama eli mahkum ne yapsın zavallı
kıbrıs yine iyi ya kuma getirseydi.... kız çocuğu çocuktan saymıyorlar sonra yine kız çocuğuna kalıyorlar. sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter ki ne farkeder ki...
Allah vicdan versin.:26:
amin yarın başka doktora gidecem bakalım o ne diyecek eğer erkeklerse uyguladığım taktik doğru çıkacak benim bir arkadaşım vardı 2 oğlu vardı o bana söyledi onun dediğini yaptım bende
Canim insallah gonlune gore olur uyguladigin taktik neydi yazabilirmisin benimde 3 tane kizim var bizde dusunuyoruzya bakalim hayirlisi
ne güzel gönlüne göre vermiş Allah..hayırlı evlat olsunlar inşallah..
amin çok sağol bugün saat 11 de doktora gidecem kesinleşince burda yazarım bana dua edin
slm arkadaşlar az önce doktordan geldim şehzadelerimi gördüm çok mutluyum bu doktorda bana üstüne basa basa erkekler dedi 2 kızdan sonra 2 erkek çok güzel bir duygu ben daha evlenmeden önce 2 kızım 2 oğlum olsun istiyordum allah gönlüme göre verdi allah bu duyguyu tatmak isteyen herkese tattırsın allaha binlerce kez şükürler olsun
diyorlar yemin ederim bu insanlar bizi yediler son 1 aydır görümcelerim evime gelmiyorlar artık insanlarımız öyle ne yazık ki allah herkesin gönlüne göre verir inşallah
çok tşk ederim evet ne yazık ki insanlarımız günahkar halbuki bu kız çocuklarına muhtaç olan ne kadar insan var benimle dalga geçen görümcelerimden birinin çocuğu olmuyor allahım günah yazma o kadar sinirlendim ki o sinirle 10 kızım olsun hiç cocuğum olmamasindan daha iyi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?