Doğuma Hazırlık ikiz kızım ikiz erkek oldu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
halbuki kiz cocugu berekettir..

bizim insanimiz Allah in bu nimetlerine karsi ne kadar nankörler..

saglikli olsun ne olursa olsun..Allah bagislasin canim üzülme hayirlisi olur insaAllah..

çok tşk ederim evet ne yazık ki insanlarımız günahkar halbuki bu kız çocuklarına muhtaç olan ne kadar insan var benimle dalga geçen görümcelerimden birinin çocuğu olmuyor allahım günah yazma o kadar sinirlendim ki o sinirle 10 kızım olsun hiç cocuğum olmamasindan daha iyi dedim

amin canım. Rabbim tüm inanan kullarının üzüntüsününü sevince dönüştürsün. her konuda inşallahhh....

bu senini yaşadığın toplumun hala öteki yüzü.. malesef bir çok ailede bu hala var.

var ne yazık ki burda biri daha var 4. kızını doğurdu kocası gelecek ay onu kıbrısa götürecek tüp bebek yöntemiyle oğulları olsun diye ben olsam kadının yerinde kabul etmezdim ama eli mahkum ne yapsın zavallı

kıbrıs yine iyi ya kuma getirseydi.... kız çocuğu çocuktan saymıyorlar sonra yine kız çocuğuna kalıyorlar. sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter ki ne farkeder ki...
Allah vicdan versin.:26:

kıbrıs yine iyi ya kuma getirseydi.... kız çocuğu çocuktan saymıyorlar sonra yine kız çocuğuna kalıyorlar. sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter ki ne farkeder ki...
Allah vicdan versin.:26:

amin yarın başka doktora gidecem bakalım o ne diyecek eğer erkeklerse uyguladığım taktik doğru çıkacak benim bir arkadaşım vardı 2 oğlu vardı o bana söyledi onun dediğini yaptım bende

amin yarın başka doktora gidecem bakalım o ne diyecek eğer erkeklerse uyguladığım taktik doğru çıkacak benim bir arkadaşım vardı 2 oğlu vardı o bana söyledi onun dediğini yaptım bende

Canim insallah gonlune gore olur uyguladigin taktik neydi yazabilirmisin benimde 3 tane kizim var bizde dusunuyoruzya bakalim hayirlisi

Canim insallah gonlune gore olur uyguladigin taktik neydi yazabilirmisin benimde 3 tane kizim var bizde dusunuyoruzya bakalim hayirlisi

amin çok sağol bugün saat 11 de doktora gidecem kesinleşince burda yazarım bana dua edin

slm arkadaşlar az önce doktordan geldim şehzadelerimi gördüm çok mutluyum bu doktorda bana üstüne basa basa erkekler dedi 2 kızdan sonra 2 erkek çok güzel bir duygu ben daha evlenmeden önce 2 kızım 2 oğlum olsun istiyordum allah gönlüme göre verdi allah bu duyguyu tatmak isteyen herkese tattırsın allaha binlerce kez şükürler olsun

Allah kızlarını ve oğullarını sana bağışlasın..çok sevindim senin adına inşallah hamileliğin sağlıklı bir şekilde tamalar prenslerini sağlıcakla kucağına alırsın.

amiiin canım:)

çook amaa çoook sevindim. Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder.
doğumda yada öğrendiklerinde görümcelerinin yüzünü merak ediyorum

rabbim gönlündekini versin inşallah...
iki kızınız varmış ikide oğlunuz olsun büyüdüklerinde çocuklarının amcaları dayıları teyzeleri halaları olsun ..
o görümcelerin cahalet ötesi yaklaşımlarınıda hiçe sayın ...

diyorlar yemin ederim bu insanlar bizi yediler son 1 aydır görümcelerim evime gelmiyorlar artık insanlarımız öyle ne yazık ki allah herkesin gönlüne göre verir inşallah

O son bir aydir evine gelmeyen gorumcelerine keske bizden selam soyleyebilsen. Bu demek ki kendilerinin ve annelerinin cinsiyetinden utaniyorlar. Yaziklar olsu ne diim. Erkek dogursan onlara ne faydasi olacakmis. Cocuk cinsiyet mevzusunda bu tarz konusup tepki verenlere, boyle salakca espri yapanlara ne yapilsa az. Millet bebek icin ugrasiyor olmuyor, insanlar cinsiyet derdinde. Bebegin cinsiyetimi olur. sen takma kafana hic. Saglikli olsunlar insallah. Oyle insanlar gelmesin zaten evine.

hepinize ayrı ayrı tşk ederim o yakın bildiklerimden daha yakın davrandınız bana allah sizden razı olsun tüm dilekleriniz gerçek olsun kusura bakmayın bugün sizinle ilgilenemedim akşam yemeğe misafirim var ama yarın hepinize teker teker cvp verecem o taktiğide yazacam ben mutlu oldum inşanlah sizde olursunuz

Allah'ım sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin inş kızlarınada sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Evladın kızı erkeği yoktur yeterki sağlıklı olsunlar ne güzel gönlüne göre olmuş senin adına çok sevindim

ya ne kadar cahilce konusuyosunuz anlamıyorum sızı...,
ne demek ya sabır dersın gecer
yok efendim iki kızımn var iki erkek olsaydı iyidi..
kocaml adalga gectiler falam
hiç olmayacagına 10 kzım olsunmuşş
şükürr yaran şükürrr
en azından cocuğum yok olmuyor ama şükür etmesini biliyorum
mevlam şükürler olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…