Doğuma Hazırlık İkiz Prenseslerime İsim Bulamıyorum Yardım Edin (28 . haftadayız)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sonnbahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
150
0
46
İstanbul
Arkadaşlar Fikirlerinizi Öğrenmek İstedim.
Bi Türlü Karar Veremiyorum
Doğum Yaklaştıkça İsim Stresi Bastı
Hadi Bana Yardım Edin

Sevgiler

:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

oncelıkle hayırlısı olsun cnım..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..ıkız prenseslerın ıcın bır kac ısım sıralayayım :44:

melike-melisa (favorım)
helin-selin
sena-esma
eda-ela
esra-erva (favorım)

maşallah barekeallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikizlerini bende çok istiyorum ikiz kızım olsun inş:))
sena elif
miray sinem
zeynep ceren

zeynep
pelin
asya
esen illa uyumlu olması şart değil bence benim de ikizlerim var hiç uyumlu değil deniz ve gökay

Teşekkürler hepinize ama inanın yazdığınız isimlerin hepsi kesin aklımdan daha önce geçmiş isimler
evet illa uyumlu olsunlar diye ısrarım yok ama çook alakasızda olmasın
birine MERİÇ diye düşünüyorum ama bu sefer öbürüne bişi bulamıyorum

Meriçle bu isimler uyumlu olabilir: Meltem, Merve, Melek, Melda, Meryem, Melike

Daha degisik önerilerimde var
Esin - Esra
Ayça - Çagla
Aylin - Sezin
Zuhal - Hilal

bence ikileme gibi isim olmasın... sen beğendiğin güzel iki isim seç farklı da olabilir bence:) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm. :nazar: :nazar: :nazar:

kübra-büşra

selin-pelin

tuğçe-tuğba

yağmur-ilknur
Azra-Sahra
Selen-Ceren

Serra-Sima
canan candan
duygu&burcu
ırmak - nehir
derin-nehir
ede-seda
gülce-günce
hayat_ yazmış:
birbirine çok benzeyecek iki bebeğiniz olacak madem bari isimleri aynı olmasın derim pek hoş olmuyor tek insanmış gibi düşünmek onları. ikisini de ayrı kişilikler olarak kabullenip isim koyardım ben olsam (alıntı)
Ece (kraliçe) & Banu (prenses)
Begüm (hanım) & Nisa (kadın)
Filiz (uzun kız) & Ceyda (uzun boyunlu kadın)

ikinciye ne koyarsın bilmiyorum ama birine ela koy derim:)çok beğeniyorum benimde bir kızım olucak ve yakınımızda bu isim olduğu için koyamıyorum:(ne kötü dimi:(hayırlı doğumlar diliyorum...

okuyunca yazmadan geçemedim. bende ikizlerim olsun çok isterim. ikiz olmasada tek isim koymak istemem hep iki isim olmalı.:61:

lina ve aden isimleri bu aralar favorim. anlamlarıda çok güzel. :21:
ahu, ada , zümra , eva diğer önerilerim....
şimdiden hayırlı olsun bebşlerin.

lale hale

gül gülce

ilknur ilkay

elif ecrin

yonca gonca

eda esra

helin pelin

şeyma esma

suda asude

asu su

cansu canan

deniz dilek

dünya güneş

şuan aklıma gelenler...işin kolay aslında çok güzel iki kıza çok güzel isimler var yavv:64:

Back
X