• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikiz tup bebek istegi

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12.419
28.809
798
Kizlar benim ilk tup bebek denemem olacak
Bugun opu oldum
Embriyolarin gelisimine gore ikiz koydurmayi isteyenleriniz var mi aranizda. Yasim 30 ve ilk tup bebek denemem oldugu icin dr.umun razi gelecegini sanmiyorum ama yinede bilmiyorum

Benim ilk denemem yaş 32 bir çocuğum var 4,5 yaşında o normal oldu bu sebepsiz 2 yıl olmayınca beklemek istemedim

sen istedikten sonra tabi yeterli sayıda embriyon olursa iki tane koyarlar.doktorunla konuş detaylıca.Allah gönüne göre versin...

Biz ilk görüşmeye gittiğimizde söylemiştik benim 7 embriyom oldu en kaliteli 2 tanesi koyuldu

Benım oğlumda tedavı olurken 3 tane koyuldu ikiz tuttu bırı 7 haftalıkken kalbı durdu oğlum şuan 7 yaşında bende ikiz kız çok istıyorum rabbım hakkımızda hayırlısını versın ıns

Şimdiden söylemen lazım cnm doktoruna

Biz ilk görüşmeye gittiğimizde söylemiştik benim 7 embriyom oldu en kaliteli 2 tanesi koyuldu

Benım oğlumda tedavı olurken 3 tane koyuldu ikiz tuttu bırı 7 haftalıkken kalbı durdu oğlum şuan 7 yaşında bende ikiz kız çok istıyorum rabbım hakkımızda hayırlısını versın ıns
kizlar gittim bugun gorustum hemsire iki tane koyuyoruz dedi kismet bakalim iki tane kalacak mi? Birde ben 1 yada 2 sadece saglikli olsun istiyorum insallah

Back
X