İkiz-Üçüz Bebişlerimize Koyduğumuz,Koymayı Düşündüğümüz İsimler

muallim abla isimlerin anlamları nee açuklarmusun

benim kızım olursa elifnaz koyacam ama nalçakkk kocam istemiiiiiiiiii

ya çok ilginç.bende asya ve arda isimlerini düşünüyodum, eşim asya ya pek ısınmadı aynı şekilde..
irem&cem..ezgi&ozan..nil&aras düşündüğüm diğer isimler..
ben nil&arası beğendim acizane canımm yerimseniben
bizimkilerde erkek haluk olucak eşimin babasının ismi kızımda herhalde sude olucak
halk aklımda kalmış ama sude kararlaştırılmamıştı sanırım en son canım,
iki isim de çok hoş,çok güzel..
Biz de Hale nin yanında Sude yi düşünmüştük bir ara..
haklısın cok oldu böle...............tek tek ıyı olucak ınşşşşşşşşş yoksa öğretmenlerı yer kafayıııııııııııııııdelikafadulden
yani evde yada aile arasında çocuğa bir şekilde sesleniliyor,ama biz ne diyceemizi bilemiyorduk,iki çok güzel isim konuşuyor ama genelde biri geride kalıyor vs yerimseniben..

bizimkilerin adıda derin doruk olucak kızımıızn adı derin oğlumuzunki doruk eşim ve ben evlenmeden önce kızda olsa erkekde olsa derin olucak demiştik doruk da derin e uygun ve güzel bi isim olduğu için şeçtik allah hepimizin bebişlerini hayırlasıyla kucaklarımıza almaya nasip etsin

maşallah annesi,
ideal olanı tuttrumuşsun,bir kız bir erkek..
isimleriyle büyüsünler inşallahhh

ay bu sude isminden çektiğim ne benim yaaaa.. benimde cerenin yanına görümcemler sude koy diyolar. bende iki modern isim yan yana çok beğenmedim. tek başına güzel ama ikinci isim olarak düşünemeyeceğim bi isim. ve bu sıralar sürekli karşıma çıkıyordelikafadulden benim isimleri biliyonuz zaten Yaren nazlı- Cerenin yanına isim arıyorduk. onuda i,kna edebilirsem kocişi Nisa düşünüyorum Ceren Nisa siz ne dersiniz;?

bana güzel geldi uyumlu ceren nisa wavy im..

çok şanslısınız kızlar kız ismi çok ciciler var biz bi türlü karar kılamadık isimlerde.. birinci isimleri Ahmet ve Mehmet olucak inşallah.. ama ikinci isimler yok sanki saklanmışlar bulamıyoruz yardımlarınızı bekleriz :kedi:

pamuğum ,ikinci isimleri Ahmet - Mehmet olsa daha kolay olurdu. bu isimlere gerçekten ikinci isim bulmak zor:sinifsinif:

pamuğum ,ikinci isimleri Ahmet - Mehmet olsa daha kolay olurdu. bu isimlere gerçekten ikinci isim bulmak zor:sinifsinif:

evet wavy im ya ama ben bu isimlerin önüğnede arkasınada bi isim getiremiyorum kimisi çok ağır duruyor kimiside hafif kalıyor..

ben ikiz annesi değilim ama 10 aylık bir kızım var ,adı MELıS ECE oğlum da olursa MıRZA EGE olucak kısmetse ..sadece paylaşmak istedim fikir olur belki..a.s.

evet wavy im ya ama ben bu isimlerin önüğnede arkasınada bi isim getiremiyorum kimisi çok ağır duruyor kimiside hafif kalıyor..
pamuğum eğper bizimkilerden biri erkek olsaydı ikinci ismi mehmet olacaktı kayınpedrin ismini koymak istiyordum. Yağız mehmet olacaktı ismi. bakalım kocişi ikna eder bi bebiş daha yaparsak ve o da erkek olursa koyarız artıkınkaydirigubbakcemile3

ben ikiz annesi değilim ama 10 aylık bir kızım var ,adı MELİS ECE oğlum da olursa MİRZA EGE olucak kısmetse ..sadece paylaşmak istedim fikir olur belki..a.s.
canım isimleri ile sağlıklı büyüsünler..allah gönlüne göre versin canımopuyorumnanaktan

ben ikiz annesi değilim ama 10 aylık bir kızım var ,adı MELİS ECE oğlum da olursa MİRZA EGE olucak kısmetse ..sadece paylaşmak istedim fikir olur belki..a.s.
maşallah canım uyumlu olucak isimler desene zemuszemus

güzel uymuş canım hayırlısı inşallah hemen geliverir belki kısmet iknayada gerek kalmaz dimi :)

elif ceren nasıl canım,sanırım bunu daha önceden de teklif etmiştim ben:kedi:..

elif birinci isim oluyor ama bizim ilk isim ceren olacak yaren ve ceren hani uyumö açısından:))

cerenin sonuna elif gelmiyor mu delüükaydirigubbakcemile3?

tekliflerinize olmaz diyen babalar,kendileri bir isim bulsunlar o zaman,
bunu teklif edin,tamam o zman sen koy deyin,ne diyor o zaman bak bakalım pamuğum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…