İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

Çok teşekkür ederim Kayra ve Canancım.. İnşallah o günleride görürüzhep beraber :) Göbüşünüze çatlamasını önlemek adına sürdüğünüz krem vs. varmı ? Sürsende sürmesende ne olacaksa oluyo diyolar doğrumu ?

canım ben lıerac kullandım birde bebek yağı ama yinede çatladım birde son zamanlarda bi krem tavsiye ettiler şimdi onu sürmeyede başladım excipial lipo diye bi krem var onu şimdiden kullanmaya başlayabilirsin benşm tavsiyem bu

ne yaparsan yap çatlarsın mevzusuna gelince bünyeye bağlı birazda bizim topicte çatlamayan arkadaşlarda var yarılanlarda var az çatlayanlarda var ne kadar erken önlem alırsan o adar iyi cildi yağlandırmış esnemesine yardımcı olmuş olursun
az çatlaklı bi hamilelik diliyorummm

evet ya...tickerı yanlış yaptıgımı yaptıktan sonra anladım ama bir türlü zamanım olup düzeltemedim...üçüzlere hamileyim,göbüşümü cekip koyacam ama akşamları uykudan kafamı kaldıramıyorum....bu akşam uyumazsam koyacam....

hehe çaktırma hayatım mormor çatlak dolu karnımmmm :gitme::gitme:
geçmiş olsuuuuuunnnn olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
maşallah canııımm,daha miniciklerrrr,
koca koca olucan daha da genişliycen osmanlı gibidelikafadulden:jeyyar:
evet aynen öyle canım,sürsen de sürmesen de dünya haritasına dönüyorsun muhahhahaah:lepi:
bugün de espürülü günümdeyimm naniknanik
koy canım koy da bi üçüz göbüş daha görelimboshayallersmile

yirimmm ben o göbişleriiii oyy maşallah hepinizee.. valla kıymetini bilin çok güzel duygular bunlar. göbişleri gördükçe o heyecanları tekrar tekrar yaşıyorum sayenizde..
hymarryyy ben özledim o günleri yaa bizim kısları tekrar oraya koyabilsek ne iyi olurdu yawww...

ben de çok özledim bee,ama şimdi bu çocukları aynı yere sokmak biraz sıkar wavymmbilmiyorumkismilelaelaelaelaelae

kızlar göbüşler bir harika :):):) maşallahhh .... benimde son zamanlar gerilmişti iyice çok kaşınıyordu ne sürsem fayda etmedi en son sebametin kremleri işe yaradı doğum sonrasıda faydası oldu çatlağım yok denecek kadar az işte bizde sarkma dan şikayetçiyiz .

Kayracım sen nasılsın nasıl durum ağırlık veriyorlarmı ?!! hani bizim son zamanlarımızda yanımızdaydın zırzır ederdik zor günlerdi ya Allah yardımcınız olsun bu sıkntılarınızı bir nebze hafifletsin inşş ..

kızlar 29+3 göbüşüm ...

Son düzenleme:
kızlar nasıl eklicem sanırım beceremedim

Son düzenleme:
Kızlar maşallah göbüşlere..Hepsine baktım..Ama gözüm korkmadı değil...eyvahedigeldismile

oyy maşallah hepinizeee kızlarr.. vil cim süper görünüyosun tatlım.

ay bende özleyenlerdenim yaa ne güzeldi kıpır kıpııır oyyyy ama şimdide süper yanımızdalarya.. şimdi düşündükçe zor geliyor taşımak nasıl sığmışlarsa tosunlarım delikafadulden

sağolun kızlar iltifat ediyosunuz utandım bilmiyorumkismile doktor bundan sonra alırsın dedi ama bakalım

vil cnm ne güsel göbüşşş öle yaaaa valla maşallahhh

kayra cnm o kaç haftalık 27 haftaık olanmı cnm 27 haftalık öle ise 32 hafta ne maşallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…