Teşekkür ederim Kayracım olumunekankayizsmile 13+3 günlük olan göbüşüm opuyorumnanaktan Linkini aşağıya koyaladım olur inşallah.. İleriki haftalarda dahada heyecanlı olacak :dance:
http://www.yukleresim.com/images/zdwx9w596sn1mdindnc.jpg
Çok teşekkür ederim Kayra ve Canancım.. İnşallah o günleride görürüzhep beraber :) Göbüşünüze çatlamasını önlemek adına sürdüğünüz krem vs. varmı ? Sürsende sürmesende ne olacaksa oluyo diyolar doğrumu ?
geçmiş olsuuuuuunnnn olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3hehe çaktırma hayatım mormor çatlak dolu karnımmmm :gitme::gitme:
maşallah canııımm,daha miniciklerrrr,
evet aynen öyle canım,sürsen de sürmesen de dünya haritasına dönüyorsun muhahhahaah:lepi:Çok teşekkür ederim Kayra ve Canancım.. İnşallah o günleride görürüzhep beraber :) Göbüşünüze çatlamasını önlemek adına sürdüğünüz krem vs. varmı ? Sürsende sürmesende ne olacaksa oluyo diyolar doğrumu ?
koy canım koy da bi üçüz göbüş daha görelimboshayallersmileevet ya...tickerı yanlış yaptıgımı yaptıktan sonra anladım ama bir türlü zamanım olup düzeltemedim...üçüzlere hamileyim,göbüşümü cekip koyacam ama akşamları uykudan kafamı kaldıramıyorum....bu akşam uyumazsam koyacam....
yirimmm ben o göbişleriiii oyy maşallah hepinizee.. valla kıymetini bilin çok güzel duygular bunlar. göbişleri gördükçe o heyecanları tekrar tekrar yaşıyorum sayenizde..
hymarryyy ben özledim o günleri yaa bizim kısları tekrar oraya koyabilsek ne iyi olurdu yawww...
hahhayyyy delüüüüalsanaalsanasmile:kedi:bilmiyorumkismileben de çok özledim bee,ama şimdi bu çocukları aynı yere sokmak biraz sıkar wavymmbilmiyorumkismilelaelaelaelaelae
kızlar 29+3 göbüşüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?