vil cnm ne güsel göbüşşş öle yaaaa valla maşallahhh
kayra cnm o kaç haftalık 27 haftaık olanmı cnm 27 haftalık öle ise 32 hafta ne maşallahhhhhhhhhh
15+2 de cinsiyetlerini ögrendik bugün arkadaşlar. ikisinede erkek dedi biri %100 , onun pipisini ben bile farkettim:) digeri göstermedi sonra %90 erkek dedi.. Hayırlısıyla saglıkla dünyaya gelirler inşallah.. Keşke biri kız olsaymış dediklerinde azıcıkda olsa içim acıyoiçten içe kız istiyormuşum demekki.. Halbuki hiç kendimi şartlamamıştım.. Sonuçta kızımızda yok oğluşumuzda.. Hayırlısı bakalım 10 şubat gibi digeride kesinleşir inşallah..
Vil canım maşallah negüzell tek bebiş gibi aynı göbüşün ne güzell .. Benimki buhafta baya çıktı karnımı hep çok gergin hissediyorum.. Kesin kocaman olacak son haftalarda
maşallah deyin kıııııııııııııııııııııııııııııı he he
Kayracım maşallahh inşallah bizlerde o haftalara saglıklı sıhhatli bi şekilde erişirizz...
Dırımcım bende sen gibi iki oğluş annesi olucam opuyorumnanaktan birine %100erkek digeride %90 erkek dedi..Degişmezde heralde bu saatten sonra cinsiyetleride.. 15+3deyiz bugün :asigim:
maşallaaahhhhhh..
Allah bağışlasın..inşallah vakitlice ve sağlıkla kucağına alırsın güzel kızlarını..
dırım doğur valla..Allah gönlüne göre versin inşallah..inşallah çok sağlıklı miniş miniş prenseslerin olur...bol bol süslersin onları..beraber süslenirsiniz hattaç..ali,ömer ve eşin de kıskançlık yapar..ayy pek eğlenceli..doğur doğur..
ayyyyyyyyyyyyyyy dimiiii yaaaa süslerim süslerimmmmmmm
pembee mor yeşilll ayyyyyyyyyyyyyyyyy kanıma görmeyin üleynnnolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?