İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

yaa kayraa ,o ne öyle yavrum yaa ,nasıl taşıyorsun ,acil tarafından güncel göbüşünü bekliyorum ,şuanda nasıl cidden çok merak ettim ,ben tek gebelikle doğuma minicik bir göbekle gittim ,gören gazım var sanıyodu :)))

15+2 de cinsiyetlerini ögrendik bugün arkadaşlar. ikisinede erkek dedi biri %100 , onun pipisini ben bile farkettim:) digeri göstermedi sonra %90 erkek dedi.. Hayırlısıyla saglıkla dünyaya gelirler inşallah.. Keşke biri kız olsaymış dediklerinde azıcıkda olsa içim acıyo içten içe kız istiyormuşum demekki.. Halbuki hiç kendimi şartlamamıştım.. Sonuçta kızımızda yok oğluşumuzda.. Hayırlısı bakalım 10 şubat gibi digeride kesinleşir inşallah..

Vil canım maşallah negüzell tek bebiş gibi aynı göbüşün ne güzell .. Benimki buhafta baya çıktı karnımı hep çok gergin hissediyorum.. Kesin kocaman olacak son haftalarda

Hayırlı olsun canım sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil. Benim de iki tane fındık kızım olacak İnşallah.

ayyy Allah hepinize yardım etsin hayırlısıyla sağlıkla bi şeklde doğar inşallah ikizlerniz.benimde ikizim var o erkek çift yumurta ikizleriyiz.öyle bi topici görnce yazmak istedim :) bence ikizleriniz çok şanslı çnkü bi ikizinin olması gerçekten güzel bişey brlkte büyüyosun herşeyden önce.ay ben niye bunları yazdığımı anlamadım ama bi yazıyim dedim işte:) herkese tekrar sevgiler

33. hafta resmin üzerine tıklarsanız orijinal boyutu çıkıyor...

harikaaa muhteşemmm:lepi:fevkaledeee:lepi:
hayatım valla seni gördükceee doğurmak geliyo içimdenn

bu arada annem diyoki sende doğuma gittiğinde böyleydi karnın çok acayip bişey değil benim için diyo
sen kuşbakışı baktığından anlamıyordun dedi

doğur kız dırım.......bizde senin heyecanını yaşayaalıııım.ama accık seneye doğur da...... bizde rahat takip edelim seni.........

33. hafta resmin üzerine tıklarsanız orijinal boyutu çıkıyor...

Valla ablam ben öööle azım açık kalmışım eşim uyandırdı.Ne gördüm gene dedide kendime gelim.Allahım sana kolaylık versin diyorumYavruların sağlıkla gelsin kucağına .Başkada hiç bir şey demiyorum.

kayra cnm maşallahh kırkbinkere maşallahhh

evet 2-3 sene sonra inş... madde n rahat olursak yapayım yaa
belki bir kzım olur mevlam banada nasip eder

maşallaaahhhhhh..
Allah bağışlasın..inşallah vakitlice ve sağlıkla kucağına alırsın güzel kızlarını..

dırım doğur valla..Allah gönlüne göre versin inşallah..inşallah çok sağlıklı miniş miniş prenseslerin olur...bol bol süslersin onları..beraber süslenirsiniz hattaç..ali,ömer ve eşin de kıskançlık yapar..ayy pek eğlenceli..doğur doğur..

Kayracım maşallahh inşallah bizlerde o haftalara saglıklı sıhhatli bi şekilde erişirizz...

Dırımcım bende sen gibi iki oğluş annesi olucam opuyorumnanaktan birine %100erkek digeride %90 erkek dedi.. Degişmezde heralde bu saatten sonra cinsiyetleride.. 15+3deyiz bugün :asigim:

valla cnm sen zayıf biri isen ve bakılan ultrason iyi bişeyse değişmez
neden dersen
benim gibi göbüşü boll bi hatunsan bebekler yağdan gözükmezmişşşşş

sonraaaaaaaaaaaa ultrason basitsee yine görünmezzz

ama hisslerime göre sen çıtırrr bi anne gibisinn ve değişmezzzzzzzz cinsiyetii:lepi:
hayırlı olsunnnnnnnnnnnn

ayyyyyyyyyyyyyyy dimiiii yaaaa süslerim süslerimmmmmmm

pembee mor yeşilll ayyyyyyyyyyyyyyyyy kanıma görmeyin üleynnnolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…