slm kızlar çok yararlı bi topik açmışsınız ben 5 aylık hamileyimm 22. haftaya giriyoruzz iki kzım olacak daha kıyafet almadımm varsa küçükleriniz benimde ihtiyacımı görür şimdien teşekkürler :92::81:
evet en iyisi yeni doğum yapan arkadaşlar bekleyeyim ben..yeni doğanacak bebeklere uyar almina cnm bende hamşler topiğine taşıyayımmm linki doğumu yaklaşmışş uygunmudur sence?şuan bizlerden kşmseye uymuyorda
slm kızlar çok yararlı bi topik açmışsınız ben 5 aylık hamileyimm 22. haftaya giriyoruzz iki kzım olacak daha kıyafet almadımm varsa küçükleriniz benimde ihtiyacımı görür şimdien teşekkürler :92::81:
evet en iyisi yeni doğum yapan arkadaşlar bekleyeyim ben..
canım dırımın dediği gibi seni kırmak üzmek istemeyiz, ama doğum gerçekleştikten sonra sana seve seve yollarım..ikiz hamilelik çok riskli.her an herşey olabilir çünkü...Allah korusun hamileyken ters bir şey olursa çok üzülürsün..Allahtan sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim..
cnm benim hoşgeldinnnnn hayırlı olsun kızların cnm
şimdi yolun yarısındasın cnm seni kırmak üzmek hiçç istemem seve sevede arkadaşlarım verir eminim ben ama ikiz gebelik yolu çok riskliii ....doğuma 1 hafta kala yada yeni doğum yapınca bana özelden adresini yolla cnm sana bişiler yollayalım cnm olurmu??
saol çok teşekkür edrim canım haklısınızz sizler benden daha çok şey bilirsiniz tecrübelerinize güveniyorummm tekarar saolunnn asla kırılmam bunu bilinn
6 aya kadar kız ve erkek bebek kıyafetlerim var..İlgilenen arkadaşlar özel mesajla ulaşabilirlerse sevinirim..
bende prematüre kıyafetlerini ve 0-3 ay giysilerinin çoğunu göz muayenesine gittiğimde oradaki prematüre ve fakir bebeklerin annelerine verdim bir kısmınıda hamile erkek bebek bekleyen komşum var ona verdim
yardımlaşmak paylaşımda bulunmak ne güzel kızlar iyiki varsınız
aklıma iyi getirdin Birsen bende bir duyuru yapayım...
özellikle Amasya'da yaşayan ikiz anneleri ve hamileler elimde ikiz bebek beşiği ve pusetler falan var..kanguru da var..başka illere de yollarım ama kargo vs..çok pahalı olur..ihtiyacı olan varsa hediye etmek istiyorum..Amasya ya da yakın iller olabailir..birde süt sağma makinemi hadiye etmek istiyorum..bana ulaşın lütfen...
TopukluAyakkabı,ben yollayabilirim süt pompası ihtiyacını görürse..Ameda lactaline çift sağımlı pompa...
canım ben makineyi iki ayı geçti başka bir ikiz annesine yolladım..aslında bu mesajı senin topiğinede yazmıştım ama o zaman dikkat etmedin demekki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?