ikizlerin haftalarına göre kiloları

30. Haftada 1200 gr civarında kızlarım var. Bebişlere kilo aldıracak yöntemler var mı?
ben günde iki yumurta yiyorum, ceviz fındık badem günde ufa bir kase, 400 ml kadar süt, et her gün yiyemiyorum ama iki üç günde bir yiyorum. ama yiyebiliyorsan her gün ye haftada bir de balık ye. bakliyat yemeye çalış. bunlar benimkilerin kilosunu çok etkiledi.

Canım çok teşekkürler. Bende söylediklerini her gün yiyorum ara öğünlerde bir kase yoğurt yarım yeşil ekşi elma yiyorum. Veya portakallı olarak.

Canım çok teşekkürler. Bende söylediklerini her gün yiyorum ara öğünlerde bir kase yoğurt yarım yeşil ekşi elma yiyorum. Veya portakallı olarak.
canım bak şu yazıyı oku bence mutlaka günlük program sunuyor. ancak ben ne yazık ki bu kadar çok yiyemiyorum. oradan en önemlileri seçip yemeye çalışıyorum elimden geldiğinde...

gunde iki yumurtami ...ben haftada 2-3 anca yiyorum cok tiksindim baslarda yaa kokusu acayip midemi bulandiriyor

gunde iki yumurtami ...ben haftada 2-3 anca yiyorum cok tiksindim baslarda yaa kokusu acayip midemi bulandiriyor
evet canım o çok etkiliyor. diyetisyenle de konuştum günde 3 tane de yiyebilirsin ama o zaman 3. nün sarısını yeme dedi. sarısı tamamen kolesterol ve yağ. önemli olan beyaz kısmı...
üzerine karabiber dök maydanoz domates salatalıkla birlikte pek koku falan almıyorsun ya da yiyebildiğin bir ekmekle birlikte ye tr de olsan lavaşla ye diyeceğim ama orada bulamazsın. ben çok koku almıyorum bunları yapınca rahatsız etmiyor yani.
yani yapabiliyorsan yap bebeklerin gelişimini birebir etkilediğini düşünüyorum kilo olarak da...

22+2'deyken biri 365 gr, biri 550gr idi. Aralarındaki farkı kapatabilsem keşke

22+2'deyken biri 365 gr, biri 550gr idi. Aralarındaki farkı kapatabilsem keşke
Hayırlı olsun canım senin çift yumurta ikizi mi tek yumurta ikizleri mi benimde arada fark var tek yumurta ikizleri ne hamileyim şimdi 22.haftadayim bakalım 2 hafta sonra nasıl olacak gramlari fark alacakmisiniz bilmiyorum dua ediyorum sende et rabbim hayırlısı ni versin

Tek yumurta benimkiler de. Arada zar var ama tek plasentadan besleniyorlar. Amin ben de hep dua ediyorum. İnşallah kuvöze bile gerek kalmadan sağ salim kucağımıza alırız kuzularımızı... Siz en son hangi haftada gittiniz? Kaç gr vardı aralarında?

Seninle aynıyiz benimde aralarında zar var bide en son 20 haftalik ken gittim 24 haftalik olunca bidaha gidecem fark 24 haftadan sonra risk ortadan kalkiyo muş bana ttts yaptir dediler ama yaptırmadim sanada dedilermi

Seninle aynıyiz benimde aralarında zar var bide en son 20 haftalik ken gittim 24 haftalik olunca bidaha gidecem fark 24 haftadan sonra risk ortadan kalkiyo muş bana ttts yaptir dediler ama yaptırmadim sanada dedilermi
Ayyy inşallah risk kalmaz dediğin gibi. TTTS dediğin transfüzyon sendromu ise evet bakıldı perinatolog tarafından, öyle bir şey yokmuş ama küçük olanda kordon direnci varmış. 10 güne bir kontrole gidiyorum bu yüzden.

sizle ayni durumdayız benimte tek yumurtai ikizi doktor birjmin suyu faxla gibi dedi ayrinrilida anlasilir dedi telaslanmalimiyim

Kızlar merhaba çok güzel bir başlık olmuş maşallah hepimize. Paylaşımlarınz için tesekkürler. Biz de 17. Haftadayız. Çift yumurta ikizleri. Ayrıntılıyı ne zaman yapar doktor sizce? 10 gün sonraya randevum var inşallah 18. Haftanın ortalarında olucaz o zaman. Göbek hala pek belirgin değil üzülüyorum. 165 boyundayım 67 kg oldum 2 kg almışım. Ama öyle bariz bir belirginlik yok. Zaten önce de göbeğim vardı zayıf değildim pek. Bununla mı ilgili acaba

Göbeğin yeni yeni çıkar canım. 20.haftadan sonra ayrıntılı ultrason yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…