ikizlerin haftalarına göre kiloları

Sağol canım inşallah :) zaman hızlıca geçsin kavuşalım istiyorum. Ondandır ki geçmiyor sanırım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım
Amin canım amin.
Acele etme tadını çıkar. İkiz gebelik gittikçe zorlaşıyormuş.

şu an ne durumdasın canım? geç gördüm yazını
Valla canim ne durumdayim bende bilmiyorum bir hafta once iyi sulari ayni durumda biri fazla ama cok degil biri az ama cok az degil dediler 40 gr fark vardı bu pazartesi yok mesane göremiyorum yok 100 gr fark var yine cerrahpaya gidin falan filan dediler ama baska doktor bakti baska bir goz yani.bu pazartesiyi bekliyorum hep ayni goz olmasi sulari ayni seviyede mi bilmesi açısından

Ben
Benimdw ikizlerim olcak 22 haftalikken biri 530 gram digeri 535 zayifmi acaba
ben de 21. Haftaya girdim doktor her gün 15 gr aldıklarını söyledi. Hesabına göre senin haftanda anca senin kilona geliyorlar. Aynı yani canım normal. Asıl bundan sonra hızla kilo alıyorlarmış vücutları yağlanıyomuş inşallah tabi:)

slm kızlar bizde 27+3 de yiz ve kızlarım 850 gr civarında sizce normal mi bide doktor plasentalardan birinde hafif kanama var erken doğum riski var dedi nasıl kilo aldırırım kızlarıma doktor 1 kg altında doğarlarsa çok zor diyor 28 de ciğer geliştirici iğne için hastaneye yatacağız sizler yaptırdınız mı bilgi verirseniz cok mutlu olurum

Canım günde bir tane muz bir haşlanmış yumurta iki bardak süt iç kilo aldiriyor bebeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…