28+4 te 1300 gr ikiside. Ben 70 ile başladım şuan 30. haftadayım ve 2 haftadır 81,4 kiloda kaldım. Çok yiyorum ama sanırım hayatımda yemediğim kadar sağlıklı beslendim. Her sabah işyerinde 1 yumurta ve koca dilim peynir, maydonoz ve tahinpekmez ile başlıyorum 8de. 10 gidi 1muz yiyorum. 12-13 arası ne varsa işyerinde yemek, 14te yine meyve, 15.30da yulaflı laktozsuz süt, 19 akşam yemeği (ilk gündeen beri dönüp dolaşıp aynı yemekleri mutlaka yedim: tavukgöğüs, yağı alınmış antrikot, kurufasülye veya nohot, balık, köfte gibi protein içeren yemek), 20 de 2 küçük dilim bitter veya meyve.
Tabi bu beslenme döngüsü içinde şunu belirtmeliyim ki 2 bebek gerçekten göğüse çok fazla baskı yapıyor ve midemde ekmek yesem yemek yiyecek yer kalmadığı için ekmek çok az yedim mecburen. Tabiki sağlıksız birçok kaçamağım da oldu ama sağolsun reflü kaynaklı faranjitim olduğu için hep bi bukadar yeeter demek zorunda kaldım. Mesela patates kızartsam yesem en az 2gün mide ve boğaz pert.
20.haftadan itibaren kullandığım ilaç ve takviyeler: Levotiron 125(önceedeende kullanıyordum, Osteowell (kalsiyum), Regenesis (Omega), D Vitamini, Magnezyum ve Demir(Ferrum)