Oyle olacagini bilsem birakicam ama yok :) ne zaman istemeyi dusunuyorsun diyorum gerek yok suan diyorÜzerine gitme bence. O isteyene kadar sen de o konuyu dahi açma. Sonra kendi ister elbet o zaman seni zar zor ikna etmiş gibi olsun :)
Oyle olacagini bilsem birakicam ama yok :) ne zaman istemeyi dusunuyorsun diyorum gerek yok suan diyor
Gerek yok suan miOyle olacagini bilsem birakicam ama yok :) ne zaman istemeyi dusunuyorsun diyorum gerek yok suan diyor
Bence cocuk engel degil ki. Tamam bebekken gitmek zor olur ama biraz büyüyünce güzel olurAy aynı durum,benim eşim debköpeğe çok iyi bakıyor ama çocuk istemiyor. Gerçi ben de istemiyorum çoğu zaman, bu yaz yurtdışına gideceğiz köpek sorun oluyor, geçen yıl rahat rahat gitmiştik, çocuk olsa hepten imkansız olurdu.
Kedimiz kizginlik donemine girdiginde basini bekleyen adama cocuga bakmak neden zor geliyor onu anlamıyorumO sorumluluğu almak istemiyor demek ki. Kendini hazır hissetmiyor da olabilir.. Biraz daha zamana bıraksanız?
Yasadigimiz yerde 3 arkadasimiz var 3ude bekarGerek yok suan misesli güldüm
Hakkinizda hayirlisi canim. Yeni bebegi olan arkadaslariniz yok mu? Ziyarete gitseniz belki kucagina aldimi özenir
Bence de simdiden bebek arabasi kanguru falan bakiyorum ama benim is baska baharlara kalacak galibaBence cocuk engel degil ki. Tamam bebekken gitmek zor olur ama biraz büyüyünce güzel olur
Yasadigimiz yerde 3 arkadasimiz var 3ude bekarkuzeninin cocugu oldu yeni ona sordu nasil bir duygu diye o da hödük cikti ayni kucagima alip birakiyorum bi degisiklik yok diyor
Bence de simdiden bebek arabasi kanguru falan bakiyorum ama benim is baska baharlara kalacak galiba
Ya oldugunda eminim benden daha cok ilgilenecek ama bakmak konusunda kendine mi guvenemiyor anlamiyorumBiraz zamana birakin esiniz hakli valla
Keske kediye bakmakla ayni olsa
Hiç oturup bu konu hakkında ciddi olarak konuştunuz mu? Demek istediğim kendince bir sebebi vardır belkide. Sonuçta diğer türlü düşününce gece uykularından mahrum kalacağı sürekli maddi manevi bir sorumluluğu olmuş olacak. Ne biliyim kediyle köpekle aynı sorumluluk değil ya ondan soruyorumKedimiz kizginlik donemine girdiginde basini bekleyen adama cocuga bakmak neden zor geliyor onu anlamıyorum
Konustuk soyledigi seyler bunlar aglar gidip bakmaya usenirim her yere yanimizda goturmemiz lazimHiç oturup bu konu hakkında ciddi olarak konuştunuz mu? Demek istediğim kendince bir sebebi vardır belkide. Sonuçta diğer türlü düşününce gece uykularından mahrum kalacağı sürekli maddi manevi bir sorumluluğu olmuş olacak. Ne biliyim kediyle köpekle aynı sorumluluk değil ya ondan soruyorum
Güzel cevapmışKonustuk soyledigi seyler bunlar aglar gidip bakmaya usenirim her yere yanimizda goturmemiz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?