Ikna edemiyorum

Ya oldugunda eminim benden daha cok ilgilenecek ama bakmak konusunda kendine mi guvenemiyor anlamiyorum
Guvenemiyordur hakli gercekten zor bir is. Sıkılma luksunuz yok kedi gibi degil ayol
Esiniz tamamen kendinden emin olmadan sakin yapmayin cocuk. Sonra tek basiniza bakmak zorunda kalirsiniz aman diyeyim

Guvenemiyordur hakli gercekten zor bir is. Sıkılma luksunuz yok kedi gibi degil ayol
Esiniz tamamen kendinden emin olmadan sakin yapmayin cocuk. Sonra tek basiniza bakmak zorunda kalirsiniz aman diyeyim
Isimden dolayi yogunbakimda kalan 15 20 cocuga ayni anda bakmisligim var zorlanacagimi sanmıyorum
Ama onunda istemesini istiyorum tabi

Kediyle çocuk bir mi canım ben hak verdim kocana istemeyen insanı ikna etmek zordur misal ben bir yolu olduğunu sanmıyorum

Kediyle çocuk bir mi canım ben hak verdim kocana istemeyen insanı ikna etmek zordur misal ben bir yolu olduğunu sanmıyorum
Bana bir zaman da vermiyor ama yani evlenmeden böyle birsey soylememisti birde esimin tarafi da ben istemiyorum da olmuyor saniyorlar onlar da beni ikna etmeye calisiyor

Çok büyük sorumluluk. Hem de daha bir yıl olmuş evleneli. İkinizin de hazır olmasını bekleseniz daha doğru olur gibi geldi. Bir yıl daha gezin tozun.

Çok büyük sorumluluk. Hem de daha bir yıl olmuş evleneli. İkinizin de hazır olmasını bekleseniz daha doğru olur gibi geldi. Bir yıl daha gezin tozun.
Zaten hemen istemiyorum ki 2019 nisan mayis dogsun diyorum bu agustos eylulde hamile kalsam bana gelisi 9 ay zaten

Kendisini tanıyor eşiniz. İlgilenecek rahat edemeyecek. O yüzden o sorumluluğu istemiyor. Bazı erkekler 6 çocuk yapıyor ama neredeyse isimlerini bilmiyor.

Bana bir zaman da vermiyor ama yani evlenmeden böyle birsey soylememisti birde esimin tarafi da ben istemiyorum da olmuyor saniyorlar onlar da beni ikna etmeye calisiyor
şimdi bu konuda hakkın var eşlerin birbirine evlenmeden bunu söylemesi lazım mesela ben çocuk sevmem ama bu gün hamile olduğumu öğrensem ısınırım bu fikre ama eşi hamile olduktan sonra psikolojisi bozulan çok erkek gördük kk da soğuyan dahil e kime istemediği bir şeyi dayatırsan dayat bunalır eşinin ağzından net bir laf al olsa benimser mi yoksa hiç istemiyor da seni mi geçiştiriyor ,çocukla ilgili sorular haddini aşarsa da ben olsam eşim istemiyor der geçerim o uğraşsın

I
Kendisini tanıyor eşiniz. İlgilenecek rahat edemeyecek. O yüzden o sorumluluğu istemiyor. Bazı erkekler 6 çocuk yapıyor ama neredeyse isimlerini bilmiyor.
Istememesi aslinda iyi bir sey mi diyorsun :)

ağlarmış her yere onu da goturmemiz gerekirmis usenirmis

Siz emin misiniz bu adamı baba yapmak istediğinize?
Bence 15 defa daha falan düşünün.
Ya ne olacaktı? Tabi ki her yere götürecek.. Ailenizin bir ferdi sizin bir parçanız..

Bence eşiniz bu sorumluluğa hazır değil. Ve kendini ifade edemiyor. Acele etmeyin

Bebek konusu açılınca nasıl direkt istemiyorum gerek yok der dan dun diye ya çok garip.
Daha erken hayatım hazır gibi hissetmiyorum demek varken öyle sanki güneş gözlüğü alalım mı diye sormuşsunuz gibi "gerek yok" diye cevap veriyor hayret birşey.

Bu biraz da kendi aramizdaci mizah anlayisindan geliyor gulerek soylenmis birsey

Cok sacma dusunuyor esiniz. Millet kucucuk bebegi ile dunyayi dolasiyor. O sizin aileniz olacak hatta bu dunyada en sevdiginiz varlik olacak ayak bagi degil. Diger yorumlari okumadim ama madem istemiyordu bunu evlenmeden size soylemek zorundaydi. Size haksizlik yapiyor , Allah isteyen her kadina anne olmayi nasip etsin.
Birde ne kadar modern, okumus , anlayislida olsa bebege ilk 1 yil sadece anne bakiyor neredeyse. Yani onun sorumlulugu cok az olacak. Umarim ikna olur. Cunku bebek te ha deyince hemen olan bisey degil. Saglikli bir kadinin bile tam yumurtlama gunu hamile kalma olasiligi % 25 her ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…