- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
Şimdiki çocuklar üç terbiye alıyor, amne, bakıcı/anneanne, kreş... Ki ben kendime de güvenemiyorum çok iyi yetiştiririm tarzı. Bu çocuk da uslu aslında ama aktif tatil zehir olmuş, otel tatili en uygunu çocukla ama ben nefret ederim otel tatilinden, gece trene atlayıp Paris'ten Amsterdam'a geçme özgürlüğü mü çocuk havuzu başında beklemek mi, bu benim için geçerli tabi ki, anaç olmakla da ilgili bir durum galiba.Bence o cocuga verilen terbiyeyle alakali yetistirmeyle alakali
Sanki bebek ağlayınca kendi mi bakacakmışNeden istemedigini sorduğumda ağlarmış her yere onu da goturmemiz gerekirmis usenirmis 
Sakın ortak kararınız olmadan hamile kalma ve adamı da zorlama. Hazır olmadan emrivaki yaparsan sonradan yine sen çekersin.Merhaba hanımlar yaklasik bir sene olacak evleneli ve ben cocuk istiyorum yani istiyorum derken mesela 2019 nisan mayisinda dogsun :) bu konularda takintili oldugum icin onceden planlamak istiyorum 3 ay onceden folik asite baslamak falan gibi
Ama eşim bir tamam diyor bir istemiyorum diyor. Neden istemedigini sorduğumda ağlarmış her yere onu da goturmemiz gerekirmis usenirmisbunu soyleyen adam her gun ise gitmeden kedinin mamasini verir suyunu degistirir isten gelir gelmez onunla oynar. Yani kediye bakmak yuk degil cocuga bakmak mi yuk oluyor. Sevimli bebek videolari falan izletiyorum benimsesin hosuna gitsin diye ama kesin olarak tamam demis degil. Nasil ikna edebilirim cocuklari nasil sevdirebilirim sizce.
hayir iste oyle degil.Bence buyugun oyle yapmasinin sebebi kucugu kiskaniyor olmasi olabilir ilgiyi ustune cekmek istiyor olabilir
Simdi o istiyor ama ben korkmaya basladim bu seferde ona da söyleyemiyorum cunku hep ben istiyordumcocuk yapma karari her iki tarafa ait olmali. maddi manevi en uygun zamanda esinizle bu konuyu yeniden konusursunuz. bence surekli gundeme getirmemelisiniz.
Birşeyin üstüne çok gidersen, sonu iyi gelmez canım. Ayını, gününü doğal akışına bırak. Eşin istemiyorsa vardır bundada bir hayır.Merhaba hanımlar yaklasik bir sene olacak evleneli ve ben cocuk istiyorum yani istiyorum derken mesela 2019 nisan mayisinda dogsun :) bu konularda takintili oldugum icin onceden planlamak istiyorum 3 ay onceden folik asite baslamak falan gibi
Ama eşim bir tamam diyor bir istemiyorum diyor. Neden istemedigini sorduğumda ağlarmış her yere onu da goturmemiz gerekirmis usenirmisbunu soyleyen adam her gun ise gitmeden kedinin mamasini verir suyunu degistirir isten gelir gelmez onunla oynar. Yani kediye bakmak yuk degil cocuga bakmak mi yuk oluyor. Sevimli bebek videolari falan izletiyorum benimsesin hosuna gitsin diye ama kesin olarak tamam demis degil. Nasil ikna edebilirim cocuklari nasil sevdirebilirim sizce.
Suanda o istiyor guncelleme yapmistim ama ben korkuyorum bu sefer deBirşeyin üstüne çok gidersen, sonu iyi gelmez canım. Ayını, gününü doğal akışına bırak. Eşin istemiyorsa vardır bundada bir hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?