Ikna edemiyorum

İçinde çocuk sevgisi yoksa biraz zor . Yas kaç bu arada ? Evlenmeden önce hiç konuşmadınız mı bu konuyu ?

Çocukla kedinin ne alakası var?
10 tane kuş var evde, bir kaç ay önce veterinere götürdük ikisini 1000 TL ödedik, hastalansalar başında bekliyoruz, sbaah ben kahvaltı yapmadan çıkıyorum ama onların mamaları, sebzeleri muhakkak veriliyor. Sorumluluğunuzda bir cana bakılmalı elbette.
Ancak çocuk gibi sürekli tepemizde gezdirmiyoruz, film dizi izleyebiliyoruz bölünmeden, gece uykumuzdan uuanmıyoruz, yaka iğnesi gibi sürekli yanımızda gezdirmek zorunda değiliz, tatile gidince birine emanet edebiliyoruz, eğitimiydi artan sorunlarıydı düşünmek zorunda değiliz vb. Çocuk başka evcil bakmak başka.
Ayrıca daha 1 yıl olacak bir durun bakalım zaten hayatınızı adayacaksınız biraz bekleyip iki tarafın da istemesi daha iyi olur.

Çocuk yapacaksanız eşinizden bağımsız olarak da istiyor olmanız lazım. Erkeklere güven olmuyor, bakarsın 1 ay sonra eşin hakkında bir şey öğrenirsin veya sizi artık sevmiyordur, gider başkasına aşık olur veya şiddetli bir kavga olur ilişkiniz bitiverir. Çocuk ise hayat boyu sizinle. Peki siz neden bu kadar istiyorsunuz? Tek başına bir kaç aylık bebeğiyle ortada kalan bir sürü kadın var. Neden bu kadar güveniyorsunuz eşinize? İnsanların on kusur yıllık aşkları bile onları yarı yolda bırakabiliyor. Ayrıca çocuktan sonra hiç bir ilişki eski tadında olmuyor. Ne birbirinize zamanınız kalacak, ne de artık birbirinizin en sevdiği olacaksınız. İlgi sadece çocukta olacak. Ben eşinize hak veriyorum, çocuk o kadar da gerekli bir şey değil. Her kadın doğuracak diye bir yükümlülük de yok, yoksa çocuk doğuramayan hiç kadın olmazdı dünyada.

Ben o konuda kendimden daha cok guvenirim ona

Bence cocuk engel degil ki. Tamam bebekken gitmek zor olur ama biraz büyüyünce güzel olur
Arkadaşım altı yaşında oğluyla gitti bu sene, bir hafta ve aynı ülke, sadece iki şehir. Çocuk hiç bir şey anlamıyor, açım, yorgunum dedi durdu diyor. Maddi durumu çok iyi insanlar içşn çocukla zevkli olur ama biz bir gittiğimiz yere bi daha gidemeyeceğimiz için her yeri gezmek istiyoruz,biletleri önceden alınıyor müze, konser, tiyatro. Çocuk olunca bunlara zaten gidilmez, çok olgun olması lazım çocuğun. Ama otel tatili çok daha güzel olur sanırım, etkinlikleri çocuklar seviyor.

Bence o cocuga verilen terbiyeyle alakali yetistirmeyle alakali

Kendini hazır hissedene kadar beklemenizi tavsiye ederim. İşın sonunda ben sana şuan istemediğimi söylemiştim diyip sorumluluklarla sizi tek başına bırakma riskini göze bile almayın.
Çocuk sahibi olmak çok güzel Allah dileyen herkese nasip etsin fakat öyle toz pembe yatır uyusun; yedir uyusun diye bir şey yok. Yaklaşik 4 saat sonra işe gitmek için uyanacağız ama şu an iki zombi bir cadının uykusunu getiremiyoruz

Kendi besigine yatirip uyumasini beklemeyi denediniz mi yani mesela hastanede ayni anda 20 30 bebege bakiyoruz hic birini sallamiyoruz ya da uyusun diye ugrasmiyoruz kendileri uyuyorlar

Kendi besigine yatirip uyumasini beklemeyi denediniz mi yani mesela hastanede ayni anda 20 30 bebege bakiyoruz hic birini sallamiyoruz ya da uyusun diye ugrasmiyoruz kendileri uyuyorlar
Neler denemedik, okumadığım kitap, denemediğim teori kalmadı. Doktor en son bu kadar uyumak istiyor demek ki dedi pes ettik. Sağlıklı olsun da uyumasın bakalım

Neler denemedik, okumadığım kitap, denemediğim teori kalmadı. Doktor en son bu kadar uyumak istiyor demek ki dedi pes ettik. Sağlıklı olsun da uyumasın bakalım
Ben bu konularda biraz otoriter olurum galiba

bilinçli bir baba adayı
yaşınız uygunsa eşiniz istemeden baskı yapmayın.
gerçekten çok bunalip esinizden destek beklediğiniz çok zaman olacak .
o zaman " ben demiştim " demesi olağan.
biraz buyuyunce her yere yanımızda gidebilir konusunda verilen terbiyeyle alakalı demissiniz ya yazmadan geçemeyeceğim.
iki oğlum var.5 ve 8 yaşında.
küçüğüm bütün gün yanimda yuruse ne yoruldum der , ne susadim der.büyük insan gibi gezebiliriz el ele.
büyük oğlumla dışarı çıkmaya kalkınca daha kapidayken susar, tuvalete gider.
azcik yürüsün yorulur, ayağı ağrır ,açıkir , susar .ya önden yürür beklemez ya arkada kalır bekletir
yani terbiye aynı terbiye ama karakterler farklı.bir yerde tikaniyorsunuz çoğu zaman.
çocuk konusunda bildiginiz herşeyi unuttuyorlar büyük konuşmamak lazım
umarım sizin için en doğru hayırlı zamanda bebeginiz olur
bu arada uyku konusunda çok otoriterim bebeklikten beri akşam 9:30 herkes yatağında olacak

Bence buyugun oyle yapmasinin sebebi kucugu kiskaniyor olmasi olabilir ilgiyi ustune cekmek istiyor olabilir

Bu sadece bir tarafın alabileceği bir karar değil .. sonuçları üzücü olabilir. .

Burdan sonra yazacaklarimi eşine okut :)
Yapmayin beyefendi , çocuk mocuk yapmayın :) gürültüsü ziriltisi bitmiyor :) daha az evvel benim iki canavar birbirine girdi ,kitap okuyordum ,o hengamede sayfası buruştu (hiç sevmem) , neyse ayırdık yattılar ,Bu sefer de biri uyur öbürü uyumaz . Paylasamadiklari da fasulye kadar oyuncak .başka zaman olsa yüzüne bakmazlar .

Uyudu sandığım uyandı , anne çişim var , uyumayan fırsattan istifade yataktan fırladı, susadım :) azıcık film keyfi yapacaktık oysa ki ..

Küçük zilli siriyle konusmazsa uyumazmis. Verdik eline telefonu .siriye bi posta bizi şikayet etti .istediği gibi cevaplar alamayınca da patlatıyor telefona bi tane :) annesiyle babası çok bencilmis, uykusu olmayan çocuğu zorla uyutmaya çalışıyormuş, hayat çok zormuş ,keşke yarın buyuseymis de istediği saatte yatabilseymis. . Özel mözel kalmadı yemin ediyorum .bu aralar çok bi ergen takılıyorlar ki bide bunun gerçek ergenliği var ..

Tabiki çocuklarımız başımızın tacı .. Çok bilmiş olmasalar daha iyi :)

Bes karis suratimi gulumsettin
Ne komik sebepler oyle
"heryere goturmek lazim " meselesi öldürdü beni
Adam hakli ama cok istiyorsan oda zamanla alisir
Ben anne babaliga hazir olanlara cok sasiriyorum 3 cocugum var hicbirinde hazir degildim

Sizinkiler afacanmis :) hayiri ogretin bence mesela ikinizde o oyuncakla oynayamazsiniz cunku uyuyacaksiniz yataktan cikamazsiniz siriyle konusamazsin cunku saat gec oldu uyuman gerekiyor falan cocuklar birseyi yaptirabildigini gorduklerinde ayni yontemi diger isteklerinde de kullanirlar :)

Bes karis suratimi gulumsettin
Ne komik sebepler oyle
"heryere goturmek lazim " meselesi öldürdü beni
Adam hakli ama cok istiyorsan oda zamanla alisir
Ben anne babaliga hazir olanlara cok sasiriyorum 3 cocugum var hicbirinde hazir degildim
:) guldurduysek ne guzel :)

Kediye bakmakla çocuğa bakmak bir mi. Eşiniz kendini hazır hissetmiyorsa saygı duyacaksınız, bekleyeceksiniz. Daha yeni de evliymişsiniz, acele etmeyin. Nasibinizde varsa bir gün olur inşallah.

Bugün nedense hiç "HAYIR"im yok :) normalde belli kurallar dahilinde yaşıyoruz ve ayak uydurmakta zorlanmiyorlar. Bide iki çocuğuma da ne olduysa birkaç gündür bir başkası gibi davranıyorlar :) huylari mi değişiyor, erken ergenlik mi bilemedim :) yatış saatleri en geç 22:00 .. yada bi günah işledim allah beni cezalandırıyor :) neyse ki cezamı eşime devrettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…