Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben ameliyat olalı 8 ay oldu ve ameliyat sonrası hiç kimse bana doğum kontrol hapı vermedi... ben doktor konsusunda çok şansızlıklar yaşadım...buna ameliyatı yapan doktorumda dahil...onun için kimse bana doğum kontrol hapı vermedi...ben bunun verilmesi gerektiğini şimdiki doktorumdan öğrendim..şimdiki gittiğim tüp bebek merkezinde yani...doktor tamam tüp bebek yapacağız ama önce tekrarlanan kistleri küçültme yoluna gitmeliyiz çünkü yumurta toplarken yumrutaları daha net görmemiz lazım...işte daha 5 gün oldu kullanı kontorle gelene kadar kullanırsan ondan sonr akarar veririz ne kadar daha kullanacağına dedi... işte pzt konrole gideceğim... bakalım hayırlısı...
canım bende ameliyat olduktan sonra doğum kontrol hapı kullanmadım. çünkü ameliyattan sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş. o yüzden dr. bana da vermedi. hamile kalmaya çalış dedi.
amam canım benim normal yolla kalma şansım çok küçük bir ihtimaldi..hatta imkansızda denebilri...nitekimde öyle oldu... hala birşey yok...hatta ameliyat sonrası doktorun direk açıklamasını söylim...kistlerinizi temizledik yumurtalıklarınıza dokunmadık zarar vereden almaya çalıştık ama çok fazla yapışıklıklıkar oluşmuş ve çok fazla zedelenmler hasar var dedi...artık bu ameliyat sırasındamı oluştu yoksa kistler çok büyüktü ondan mı bilmiyorum...onun için direk tüp bebek öneriyorum vakit kaybetmeden dedi...sence bu esnada böyle düşünene biri doğum konrol hapı vermezmi en azından tüp bebek öncesi kistlerin tekrar yenilenmemesi ve büyümemesi için...:sm_confused:
evet canım haklısın bana doktorum normal yolla olur dedi ama olmadı:1no2: bizde tekrarlamasından korktuğumuz için 6 ay sonra tüp bebeğe başladık.
peki canım senin bu 6 ay süre içinde kistlerin tekraraladımı? birde sen açık ameliyatmı oldun???
yok canım tekrarlamadı ben mini laporotomi oldum 2cm.kadar kestiler oradan girdiler. benim yapışıklıklar daha önce old. apandist ameliyatında oluşmuş. kisti alırken o yapışıklıkları da açmış
anladım canım...hakkımızda hayırlısı olsun... inşallah 28 martta hamiş heberini alırsın canım...![]()
benimkide yeşbü gibi oldu.doktor normal yolla olmaz çok yapışıklık var dedi.bende mayısta tüp bebek tedavisine başlıycam.tüp bebeğin aşamaları çok zormu?ağrı acı falan oluyomu?türlü türlü sen atlatmışsın ne güzel.bide biz atlatsak hayırlısıyla da test için gün saysak.
inşallah.şimdi seninkini bekliyoruz.sonrada sen bizimkileri beklersin.hepimizde kavuşuruz inşallah bebişlerimize.ya bide ben ameliyat olalı 9 gün oldu.ama hala iyileşemedim.yürüyorum falan ama dikiş ağrılarım hiç geçmedi.özellikle dikişin iki ucu çok ağrıyo.sizinde öyle oldumu bendemi bi tuhaflık var.ağrı kesici içiyorum ama geçirmiyo.
allah allah yediğim bişeymi dokunuyo acaba.benimki baya ağrıyo çünkü hatta sızlıyo yanıyoda.ne kadar zamanda normale döndün sen?mesela kaç haftada işe gidebildin?