İkram şokuuu

Aynen ogluda anasida değişik hadi yapmiyon oğluna dede alsın biseyler bı çay koy ver çok mu zor anasida ogluda tuhaf

Bundan sonra gezmeli konulara tek yorum yapacağım.
Korona var korona. Evinizde oturun gezmeyin

Ya soğuk mu desem bilmiyorum da sanki oğlunun kankasıymışım gibi ciddiye almıyor gibiydi
Benim çocuğumun daha 21 yaşındaki sevgilisi hem de ben çağırmadan ya da oğlumla beraber gelmeden öyle lak diye tanışmadan etmeden teleofnla arayip gelmek istese benim tavrim da bu olurdu.
Ciddiye almazadım, çocuğumun arkadaşı gelmis gibi davranırdim. Bu yaşlar için çok gereksiz hareketler.
Tez vakitte evlenmeyi düşünüyor musunuz?
Eğer 21 yasinda pembik gelin olma hayali kuran bir ev kiziysaniz bu girişiniz yersiz olmuş çünkü bu zihniyete göre hafif bir davranışta bulunmussunuz. Aileniz olmadan o eve girmissiniz,hevesli gibi olmuşsunuz.
Tez vakitte evlenmeyi düşünmüyorsaniz da ne demeye adamın ailesinin evine,hem de davet edilmeden gidiyorsunuz? Herşeyin usulü var erkanı var. İlle de tanışmak istiyorsan sevgiline söylerdin, o ailesini bir yemeğe cikartirdi,sen de gelirdin masada tanisirdiniz.
Tanımadan etmeden,davet edilmeden , hem de yanınızda sevgiliniz olmadan süslenip puslenip gitmissiniz. Komik geldi bana

Genelde anlık durumlar üzerinden konu açılıyor çünkü? 2 ay geçmiş konu sahibinin demesine göre, e yeni üye de değil 1 yıllık üye, 2 ay sonra aniden dert edindiğini değil yeni yaşandığını düşünüyoruz olayın haklı olarak.

Bi de burada olaylara tek pencereden bakıyoruz. Eğer davranış anlamında ters bi durum olmadıysa ikram konusu bu kadar gelin kayınvalide çekişmesine dönecek bi durum değil. Ortada bu tarz bi ciddiyette yok zaten kadın oğlunun kız arkadaşıyla bi çay içecek diye bakmış olaya alt tarafı

O sizi görmeye sizin evinize gelse kıymetli olurdunuz , siz gidince değeri olmuyor malesef bu işler böyle

Bu durumunuza affınıza sığınarak baya bir güldüm çünkü aynısı demiyim beteri başıma gelmişti benimki çayı da ben gidince bana koydurmuştu , o bile yoktu
Benimki yaşlı ama , ben kendim isteyerek gitmemiştim eğer kayinvalidem benim varlığıma inanmasaydı müstakbel eşime durmadan kız buldurtuyordu tanismasi icin zorluyordu
Eşim de seni görürse beni artık bunaltmaz demişti o yüzden gitmiştim
Şimdiki aklım olsa o yüzden de gitmezdim , sen gidince kıymeti olmuyor , cahillik işte...
Akıl verenim de vardı ama herkes kendi aklını beğenir ya benimki de o misal

Korona varken niye geldi,viruslu mu acaba diye bozulmustur:)
E haksiz da sayilmaz:)

Sadece ilk mesaji okuyup yok karantinada geldi yok habersiz geldi yok bando mu çalsaydı diye tuhaf tuhaf yorumlar yapiyorsunuz. Olay şubatta olmus. 2 gun önceden haver verilmis. Kapiyi bile acmamis kadin. Sonradan gelmis oturmus. Pastane kurabiyesi tatlisi alabilirdi aldırabilirdi yapmamis. Yapamadigi icin kizim kusura bakma dememis. Özenmemiş yani ozetle. Bunun kucuk olmasiyla, ciddi gormemesiyle ne ilgisi var? Siradan bir arkadas bjle olsa benim oğlumun kizimin misafiri o. En iyi sekilde agirlamak boynumun borcudur.

siz önyargılarınızı bir kenara bırakıp yüz yüze görüşmek istemez miydiniz ?

Misafirlere karşı genel durumu o olabilir yok size ozenmediyse sizde sıra geldiğinde ona eşdeğer bı ikramda bulunursunuz. Ben böyle düşünür yapardım

Bacim o da popkek mi açıp koysun bi düşündüm de baya komik olurdu. Popkek seviyosunuz diye düşündüm diyerek..

Eski konularına bakın. Sevgili yenGEnC aydınlattı hepimizi. Kadın konu sahibine istemiyormuş, sevgilisi de annemle muhatap olma demiş.

26 yaşında

Sevgilim de vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…