Aynen ogluda anasida değişik hadi yapmiyon oğluna dede alsın biseyler bı çay koy ver çok mu zor anasida ogluda tuhaf++++++
Ben de bu sekilde dusunuyorum.
Yine de cok edepsizce ve saygisizca buldum KV adayinin hareketlerini. Evine misafir geliyor, kapiya cikip hosgeldin demek zor mu? Popkek ambalajindan cikarip koymak nedir ya cok saygisizca? Bir kek yapmak cok mu zor, haydi olmadi marketten hazir Dankek stili dilimlenebilen bir tur al mutfakta git kendin dilinle kahveyle servis yap getir. KV adayi cok saygisiz bir insan.
Gürbüz tam bir canavar gercektenGürbistan bir canavar
Benim çocuğumun daha 21 yaşındaki sevgilisi hem de ben çağırmadan ya da oğlumla beraber gelmeden öyle lak diye tanışmadan etmeden teleofnla arayip gelmek istese benim tavrim da bu olurdu.Ya soğuk mu desem bilmiyorum da sanki oğlunun kankasıymışım gibi ciddiye almıyor gibiydi
Genelde anlık durumlar üzerinden konu açılıyor çünkü? 2 ay geçmiş konu sahibinin demesine göre, e yeni üye de değil 1 yıllık üye, 2 ay sonra aniden dert edindiğini değil yeni yaşandığını düşünüyoruz olayın haklı olarak.Arkadaşlar neden hemen saldırıyoruz konu sahibine Allah peygamber aşkına ya...
Misafirliğe ne zaman gittiğini düzgün bir üslupla sorabiliriz . Yorumu ona göre yapabiliriz. Korona varken seni eve sokmazdim demenin kimseye bir faydasi yok. Sorup öğrenmenin faydasi var.
Kırmızı hali denmis. Kırmızı hali bekleyen yok zaten konuda.
Neden bunları olaylara gerçekçi yaklaşım sergilemiyoruz.
Evimize ilk defa gelene oturduğumuz yerden hoş geldin mi diyoruz.
Hayır. Ben. 30 yaşındayım. Her gittiğim evde ev sahibi kapıda karşıladı. Zaten kapılar acıl susam acil mantiģıyla çalışmıyor. Illaki ev halkindan biri kapiyo acıyor .
Digerleri de kapıya zahmet etmemiş olsa bile ayaga kalkıyor.
Çünkü normali budur.
Ha size göre normal olan oturduğunuz yerden misafir karsilamaksa o zaman toplumun geneli ne yapıyor ona bakarak cevap yazabiliriz. Yeter ki cevaplar gündelik hayata ters düşmesin.
Ya da insan yerine koyup en azından 2 cesit hazirlanabilir. O kadar da zor degil. Ben yaparim yani. Insanim çünkü.
Evet sevgili konu sahibi. Bozulmakta çok haklısın. Ben de olsam bozulurdum.
Merhabalar öncelikle herkese, direk konuya gireyim; sevgilinizin yada nişanlınızın evine annesinin yanına ilk kez gideceksiniz ve gitmeden iki gün önce de annesine haber verdiniz süslendiniz püslendiniz özendiniz gittiniz ve karşı tarafın sizin için asla özenmediğini hazırlık yapmadığını görseniz tepkiniz ne olurdu ? Bu soruyu sordum çünkü müstakbel kayınvalidemin evine ilk kez gittim ve gitmeden iki gün önce de haber verdim ama baktım ki benim için hiç özenilmemiş kapıda karşılama falan yok ev hali falan baştan savma ama en önemlisi bana ikram olarak çayın yanına hazır keki (popkek) paketten çıkardı koydu ve yanına da bir kaç bisküvi ¿ kendimi aşırı değersiz hissettim ve bu bana koydu biraz bakın maddi durumlarında bir sıkıntı yok iyiler ve yaşlı hasta da değil genç zinde bir kadın neden böyle yaptı anlamadım bana seni takmıyroum mu demeye çalıştı anlamıyorum belki size bu konu basit gelebilir ama benim bu duruma çok canım sıkıldı kendi süsümü püsümü görünce de utandım ... yorumlarınızı bekliyorum sevgiler ..
Korona varken niye geldi,viruslu mu acaba diye bozulmustur:)Merhabalar öncelikle herkese, direk konuya gireyim; sevgilinizin yada nişanlınızın evine annesinin yanına ilk kez gideceksiniz ve gitmeden iki gün önce de annesine haber verdiniz süslendiniz püslendiniz özendiniz gittiniz ve karşı tarafın sizin için asla özenmediğini hazırlık yapmadığını görseniz tepkiniz ne olurdu ? Bu soruyu sordum çünkü müstakbel kayınvalidemin evine ilk kez gittim ve gitmeden iki gün önce de haber verdim ama baktım ki benim için hiç özenilmemiş kapıda karşılama falan yok ev hali falan baştan savma ama en önemlisi bana ikram olarak çayın yanına hazır keki (popkek) paketten çıkardı koydu ve yanına da bir kaç bisküvi ¿ kendimi aşırı değersiz hissettim ve bu bana koydu biraz bakın maddi durumlarında bir sıkıntı yok iyiler ve yaşlı hasta da değil genç zinde bir kadın neden böyle yaptı anlamadım bana seni takmıyroum mu demeye çalıştı anlamıyorum belki size bu konu basit gelebilir ama benim bu duruma çok canım sıkıldı kendi süsümü püsümü görünce de utandım ... yorumlarınızı bekliyorum sevgiler ..
Peki bunu murat övünç sesi ile okumam ?"Korono var koronoo gelme" mesajı vermiş kvniz.
Siz 21 yaşındasınız sanırım. Sevgiliniz kaç yaşında?
Yaşınız küçük olduğu için ilişkinizi ciddiye almamış bence. Hatta büyük ihtimalle oğlu ısrar etmiştir tanışın tanışın diye.
Kendisi davet etmiş olsa böyle davranmazdı sanırım.
siz önyargılarınızı bir kenara bırakıp yüz yüze görüşmek istemez miydiniz ?Konu sahibinin eski konulari
Şimdi her şey daha net değil mi???Eki Görüntüle 2621794
Sen daha gitmeden bilenmissin kadına.
Oğlu da sana ısrarla demiş annemle samimi olma, annemle muhatap olma diye. Yine de kadını arayıp evine gitmissin
Pes
Misafirlere karşı genel durumu o olabilir yok size ozenmediyse sizde sıra geldiğinde ona eşdeğer bı ikramda bulunursunuz. Ben böyle düşünür yapardım
Eski konularına bakın. SevgiliSadece ilk mesaji okuyup yok karantinada geldi yok habersiz geldi yok bando mu çalsaydı diye tuhaf tuhaf yorumlar yapiyorsunuz. Olay şubatta olmus. 2 gun önceden haver verilmis. Kapiyi bile acmamis kadin. Sonradan gelmis oturmus. Pastane kurabiyesi tatlisi alabilirdi aldırabilirdi yapmamis. Yapamadigi icin kizim kusura bakma dememis. Özenmemiş yani ozetle. Bunun kucuk olmasiyla, ciddi gormemesiyle ne ilgisi var? Siradan bir arkadas bjle olsa benim oğlumun kizimin misafiri o. En iyi sekilde agirlamak boynumun borcudur.
26 yaşındaSiz 21 yaşındasınız sanırım. Sevgiliniz kaç yaşında?
Yaşınız küçük olduğu için ilişkinizi ciddiye almamış bence. Hatta büyük ihtimalle oğlu ısrar etmiştir tanışın tanışın diye.
Kendisi davet etmiş olsa böyle davranmazdı sanırım.
Bacim o da popkek mi açıp koysunbi düşündüm de baya komik olurdu. Popkek seviyosunuz diye düşündüm diyerek..
Sevgilim de vardıBenim çocuğumun daha 21 yaşındaki sevgilisi hem de ben çağırmadan ya da oğlumla beraber gelmeden öyle lak diye tanışmadan etmeden teleofnla arayip gelmek istese benim tavrim da bu olurdu.
Ciddiye almazadım, çocuğumun arkadaşı gelmis gibi davranırdim. Bu yaşlar için çok gereksiz hareketler.
Tez vakitte evlenmeyi düşünüyor musunuz?
Eğer 21 yasinda pembik gelin olma hayali kuran bir ev kiziysaniz bu girişiniz yersiz olmuş çünkü bu zihniyete göre hafif bir davranışta bulunmussunuz. Aileniz olmadan o eve girmissiniz,hevesli gibi olmuşsunuz.
Tez vakitte evlenmeyi düşünmüyorsaniz da ne demeye adamın ailesinin evine,hem de davet edilmeden gidiyorsunuz? Herşeyin usulü var erkanı var. İlle de tanışmak istiyorsan sevgiline söylerdin, o ailesini bir yemeğe cikartirdi,sen de gelirdin masada tanisirdiniz.
Tanımadan etmeden,davet edilmeden , hem de yanınızda sevgiliniz olmadan süslenip puslenip gitmissiniz. Komik geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?