- 30 Ocak 2014
- 4.852
- 10.128
- 408
Ben de annemden gördüğümü yapıyorum,ama kayınvalidemden çok da bişey beklemiyorum.Dogru diyorsun aslinda. Kendi acimdan benim beklentilerim bu yasa kadar annemden gorduklerimdir. Ve bazen husrana ugradigim dogru.
Ne beklersiniz mesela tanisan genc kiz olarak?Dogru diyorsun aslinda. Kendi acimdan benim beklentilerim bu yasa kadar annemden gorduklerimdir. Ve bazen husrana ugradigim dogru.
Yok Bulgaristan göçmeniyim. Ama aklın yolu bir diye düşünüyorum bu konuda, Türkiye şartlarında hele ilişkileri süzgeçten geçirerek dikkatli yaşamak gerekiyor. Ki sonrasında üzülmeyelim.Abhazmisiniz?Boyle dusunenler onlar oluyor genelde.
Ben bu anlayisi olgun ve agirbasli buluyorum,baskasi gereksiz bulabilir ama bence dogru olan bu.
Babannem abhazlarla icli disli buyumus,onunda bize nasihatleri hep bu minvaldeydi...
Güleryüz çok onemli. Direkt kendiyle ilgili sorular sormak onu onemser sekilde sorulae ve konular konusmak. Yani sorgular yargilar gibi degil de onemser sekilde. Mesela kardesinizin onun hakkinda soyledigi bir seyi dile getirin mesela atiyorum sen ispanakli borek severmişsin ali oyle demisti unutmadim senin icin yaprim diye. Ben boyle bir sey dugsam havalara ucardim boyle bir muamelede kek olsa bIle goze batmaz benim icin. Sonuna kadar sevgi dolu ve bunu yansitici olursaniz eminim sizi cok sevecektir. Ev bark temiz olsun yuzunuz gülsün. Ikramliklari da icinizden bol.yapmak gelir zaten kesenize gore yaparsiniz patates salatasi kısır borek falan. Tavir guleryuz en onemlisi.Ne beklersiniz mesela tanisan genc kiz olarak?
Kardesim bizi ne sekilde tanistiracak bilmiyorum,heyecanliyizda dogal olarak,insallah bizi oldugumuz gibi tanir,az da olsa sever,bizim kollarimiz acik:))
Hayır evlilikti için acelem yok ama bi gidip görüşmek istedim yani sadece bir çay sohbeti ederiz diye düşündüm evlerimiz de çok yakın üstelik iki yıldan fazla oldu sevgililiğimiz hiç gitmemiştim bir defa olsun gideyim dedim o kadar
Böyle saçma bir yoruma bu kadar kaliteli cevap. Bazıları saçmalıyor. Sonuna kadar haklısın insan özen ister evine ilk kez gelen bir misafirin var. Ben olsamda senin gibi hissederdim.Ben genelde böyle gördüm eve gelen misafir kapıda karşılanır hışgeldin denilen buyur edilir öyle gördüm öyle yapıyorum bunu da kimseye çok görmeyin lütfen
Bence sadece yaşınızdan dolayı bu tavrı. Evlilik beklentisine girmeyin diye.Hayır evlilikti için acelem yok ama bi gidip görüşmek istedim yani sadece bir çay sohbeti ederiz diye düşündüm evlerimiz de çok yakın üstelik iki yıldan fazla oldu sevgililiğimiz hiç gitmemiştim bir defa olsun gideyim dedim o kadar
Kv evın hıc gıtmemıstım.evlendık .ılk gıttıgımız aksam yemegı dünden kalma pırasaymıydı neydi yemek kucumsedıgımden degıl..o zaman notunu vermıstım.kişilik bakımından da sorunlu ve hala aynı .hiç sevmem kendısını.
Anneme gıttık kuş sütü eksıktı.
Merhaba; salgın zamanı gitmemişsiniz zaten. Kesinlikle bir-iki çeşit yapmalıydıÖzellikle yazacaktım unuttum bu misafirlik şubatın ortalarında oldu hassasiyetiniz için teşekkür ederim
Kolaymis,bildiklerimizden fazla birsey yok demekki:)Güleryüz çok onemli. Direkt kendiyle ilgili sorular sormak onu onemser sekilde sorulae ve konular konusmak. Yani sorgular yargilar gibi degil de onemser sekilde. Mesela kardesinizin onun hakkinda soyledigi bir seyi dile getirin mesela atiyorum sen ispanakli borek severmişsin ali oyle demisti unutmadim senin icin yaprim diye. Ben boyle bir sey dugsam havalara ucardim boyle bir muamelede kek olsa bIle goze batmaz benim icin. Sonuna kadar sevgi dolu ve bunu yansitici olursaniz eminim sizi cok sevecektir. Ev bark temiz olsun yuzunuz gülsün. Ikramliklari da icinizden bol.yapmak gelir zaten kesenize gore yaparsiniz patates salatasi kısır borek falan. Tavir guleryuz en onemlisi.
:))Aglayacaginiza hazirlikli gitseniz ya:)Yoldan birseyler,marketten hazir borek vs.ben kayinvalideye kalmaya gittigim her seferinde bir kere acliktan aglarim. o kadar hazirliksiz olur ki yemek hazirlarken sekerim duser sinirim bozulur, aglarim. benim annemlere kalmaya gottigimizde ise esimin en sevdigi yemek olur hep menude. ama tabi benim annemin yaptigi kaynanamin yaptigi kadar guzel olmuyor. o yuzden kaynanama soyledik, biz senin su yemegini seviyoruz, bizim geldigimiz aksam onu hazirla diye. 3 seferdir onu yapmiyor. zaten yilda bir gidiyoruz. bir umut 7 saatlik.yol gidiyoruz, oraya varınca bir de yemek pişsin diye bekliyoruz. hayir bi de cok iyi niyetli, bizi cok seven kadin. hic anlam veremiyorum. hadi bana yapmiyor desem ee oglu ve torunu icin canını verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?