- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi PatikliPenguen
-
Allahım benim gibilerde varmış:)))aynı problem bende de var canım hap yutamıyorum şurup içemiyorum suda eritilen toz ilaçları kullanamıyorum midem bulanıyor çok uğraşıyorum içmek için ama hem ilaç boşa gidiyor hem midem aşırı bulanıyor kendime gelemiyorum oyüzden hasta olduğumda direk iğne isterim doktor hep şaşırır herkes iğneden korkar sen haptan diye evet iğneye razı oluyorum yeter ki hap iç demesin acaba bi psikiyatriyle mi görüşsek bir tedavisi var mıdır?
Allahım benim gibilerde varmış:)))
bende hep iğne isterim..en son bi doktor bana her iğne bir enfeksiyon riskidir demişti..neden bu riski alalım....kokuya duyarlıysan benim gibi koku almamak için nefesini tutarak hap iç..öncesinde de kokulu şeyler ye..ben öyle yapıyorum..:))
evet kokuya karşı çok hassasım hatta hapın rengi bile midemi bulandırmaya yetiyor sarı olan hapları özellikle hiç sevmem ağlanacak halimize gülmek gibi olacak ama benim gibilerin olmasına cok sevindim nefesimi tutuyorum ama ağzımın içine yayılan koku çok kötü oluyor işin en kötüsü de çocuk için tedavi görüyorum her ay hap kullanıyorum çok şükür haplar küçük konu evlat hasreti olunca o sevmediğim hapları günü gününe öyle dikkatli kullanıyorum ki saatini bile geçirmiyorum
aynı süreçlerden geçmişiz..bende tedavi gördüm..koku olayı çok hassas..öncesinden hoş kokulu bişeyler yemeyi dene derim..
Kızlar merhaba ya nasıl psikolojik bi rahatsızlıktır bu ya aşamıyorum bir türlü tedavim için hap kullanmam lazım sabahtan beri deniyorum yogurtla meyve suyudur vs bircok sey denedim ama agzıma aldıgım su vs gidiyor ilaç kalıyor böyle bir durum yaşayan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz
Kızlar merhaba ya nasıl psikolojik bi rahatsızlıktır bu ya aşamıyorum bir türlü tedavim için hap kullanmam lazım sabahtan beri deniyorum yogurtla meyve suyudur vs bircok sey denedim ama agzıma aldıgım su vs gidiyor ilaç kalıyor böyle bir durum yaşayan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz
Off off bu konuda çok dertliyim.. Baş ağrısı, regl ağrısı hepsini çektim de bi ilaç içemedim.. Yutamıyorum.. Ezip yemeye kalkıyorum en fazla 2 dk snra mide bulantısı istifra..Taktım kafaya yaa.. Hiçbirşey işe yaramıyor İnşallah bebişim olmasını istiyorum ama bu ilaç konusunu ne yapacağım..?
Arkadaşlar yazmışlar hamileyken vitamin ilacı vs.. Bunların iğnesi yok mu?
Psikolojik seninki. Ayrica su dışında hap baska seyle icilmez. etkisini azaltiyorsun.Kızlar merhaba ya nasıl psikolojik bi rahatsızlıktır bu ya aşamıyorum bir türlü tedavim için hap kullanmam lazım sabahtan beri deniyorum yogurtla meyve suyudur vs bircok sey denedim ama agzıma aldıgım su vs gidiyor ilaç kalıyor böyle bir durum yaşayan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?