ilaçla adet görenler ve prolaktin yüksekliği olanlar lütfen yardımlaşalım

merhaba öncelikle geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.
bekarken 15-20 günde bir adet oluyudum cehaletten yana sanırım hep aman deyip geçiştirdim.
bende 1yıldır evliyim.mayısta doğum kontrol hapını bıraktım ne yazıkki 4 aydır gebelik adına bisonuç çıkmadı.buarada hap kullanırken regli dönemlerim düzeldi.hapı bıraktım 30- 35 günde bir olmaya başladım 4 ay boyunca hep bu ay oldu gebeyim dedim hüsrana uğradım.doktorum şüphelendi ve hormon testi yapıldı reglimin 3.gününde sonuç prolaktin 43.küsür.2 aylık ilaç tedavisi önerdi dostinex ve doğum kontrol hapı.şuanda depresif bi şekilde evin içinde odlar arası geziniyorum,sürekli uyku hali ve vücut şişliği mevcut.
sen nasılsın?
ve umarım tedavi sonucunda herşey yoluna girer.

merhaba öncelikle geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.
bekarken 15-20 günde bir adet oluyudum cehaletten yana sanırım hep aman deyip geçiştirdim.
bende 1yıldır evliyim.mayısta doğum kontrol hapını bıraktım ne yazıkki 4 aydır gebelik adına bisonuç çıkmadı.buarada hap kullanırken regli dönemlerim düzeldi.hapı bıraktım 30- 35 günde bir olmaya başladım 4 ay boyunca hep bu ay oldu gebeyim dedim hüsrana uğradım.doktorum şüphelendi ve hormon testi yapıldı reglimin 3.gününde sonuç prolaktin 43.küsür.2 aylık ilaç tedavisi önerdi dostinex ve doğum kontrol hapı.şuanda depresif bi şekilde evin içinde odlar arası geziniyorum,sürekli uyku hali ve vücut şişliği mevcut.
sen nasılsın?
ve umarım tedavi sonucunda herşey yoluna girer.

teşekkür ederim tuba ilgin için :) benim problemim sanki senden daha büyük:( .çünkü kendimi bildiğim bileli hep ilaç kullanıyorum adet için. sanırım sen önceleri normal bi şeklde olabiliyormuşsun. çok iyi. ilacı bırakıyorum düşük olan prolaktn yükseliyo ve adet falan gelmiyo. aslında buna da şükür ilaçla da olsa düşüyo. ama istiyorum ki normal kadınlar gibi olabileyim. 4 ,5dr değiştrdim bugune kadar şimdi bir doktora daha gideceğim iyi biriymiş diye araştırdım prof muş. inşallah işe yarar.bence sen rahat ol arkadaşım çünkü durumun ena değil zamanla düzelebilecek birşey gibi duruyor. bide bu prolaktin stresten çok etkileniyormuş, ne kadar doğru bilmiyorum ama. ama seninki düzelebilecek bi problem emin olabilirsin :34:

Back
X