- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Kişinin eşi üzdüğüm kişi ve ahını aldım onun bedelini ödüyorum uzun zamandır diyorum.Belki bir Ömür ödeyeceğim,bi kalbin kırılmasına sebep oldum belki bi Ömür ödemem bile yetmez diyorumİyi de ben size gezdiğiniz evli adamla bu konunun alakası var mı diye soruyorum siz hala aynı şeyi yazıyorsunuz.
Üzdüğün kişi kim. Ne dedin de üzdün. Açıkça söyle ki ona göre yazalım.
Kaçıyor bazen özür dilerim.Bu hatayı birkaç kere daha yapmıştım. Ciddiye al uzun uzun yaz. E cevap? Yok. Çünkü konu sahibi arkadaşın daha mühim işleri var, tartışıp kendini aklamaya çalışmak gibi. Ben anlamıyorum bazen buraya konu açanların amacını. Sorunlarına çözüm bulmaya çalışmak değil midir konu açmaya sebep?
Ilişkimin olduğu kişi ve benimle konuştuğu süre içinde hayatına aldığını sonradan öğrendiğim, bana bir ton laf eden ve bir olup benimle alay ettiği 3. Bayan
Kişinin eşi üzdüğüm kişi ve ahını aldım onun bedelini ödüyorum uzun zamandır diyorum.Belki bir Ömür ödeyeceğim,bi kalbin kırılmasına sebep oldum belki bi Ömür ödemem bile yetmez diyorum
Kişinin eşi üzdüğüm kişi ve ahını aldım onun bedelini ödüyorum uzun zamandır diyorum.Belki bir Ömür ödeyeceğim,bi kalbin kırılmasına sebep oldum belki bi Ömür ödemem bile yetmez diyorum
Peki üzülmesini istediğiniz diğer kişiler kim ve olayla ne bağlantıları var bunların.
Haklısınız teşekkür ederimherkes hata yapabiliyor, sen cok buyuk bir hata yapmissin ve sonuclarinida cekiyorsun zaten. Kimseyi yadirgamiyorum biz kullarina degil Yuce Rabbime duser o
Su an sordugun sorguladigin neden onlarda aci cekmiyor
onlar dedigin birlikte oldugun evli adam ve yeni sevgilisi.. 1.bunu istemeye hakkin yok;;; 2. emin ol kat be kat beterini yasayacaklar
adamin esine cok uzuldum su an, adam resmen se.e.siz
Ben bu olayı Gündeme getirmek istemedim sadece.Üstü kapalı bahsetmek daha uygun olur diye düşünmüştüm ama patladı bi yerden.Evet silemedim malesef beni aldatan diyemesem bile verdiğin bütün sözlere,vaatlere bir başkası için ihanet etmiş ve benden aldığı her şeyle beraber hayatına Bambaşka birini almış bi adamı.Kendime de hayatıma da hiç saygım kalmamış onun uğrunda.İnşallah toparlayabilirim bu saatten sonra ve ödediğim bedeller umarım bir gün yüzümün gülmesine izin verir yinedeBoşuna beklemeyin, hiiiiç bir şey olmaz onlara ayaklarına taş bile değmez, başlarına bir şey gelirse de kendileri ederler kendiler bulurlar, çünkü hala onların sizi etkilemesine izin veren kişi sadece sizsiniz, gökyüzüne yükselmeye gerek yok bir adım geride durup baksanız, olayı çözersiniz zaten. Laf ediyormuş da, alay etmiş de geçin onları sizi aldatan birini o an terk edememişsiniz ve hayatınızdan silememişsiniz o kadar. Merak etmeyin ama sizin gibi bunları yapamayan çok insan var. Mutsuzluğunuz kendi hayatınıza gözünüzü çeviremediğiniz sürece kaderiniz olarak kalacak, bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok. Suç, suç ortağı bilmem ne diyince ben de bir olay var sandım.
Soru başlığında yazana dikkat etmediniz galibaSuç ortağı ne oluyor burada ? Evli adamla takıl sonra ilahi adalet işlemez mi de mis gibi işliyor işte
Hayır arkadaşım kaçamaz. Buraya konu açan herkes için geçerli, konuyu açan kişi hiçbir yorumu kaçırmamalı. Burada her mesaj karşındakine emek ve zaman harcaman demek o yüzden de konuyu açan kişi cin gibi olmalı ve en kısasından en uzununa hiçbir mesajı gözünden kaçırmamalı. Amacım tartışma çıkarmak asla değil sadece insan verdiği değeri karşısındakinden de görmek istiyor, anlatmaya çalıştığım şey bu.Kaçıyor bazen özür dilerim.
Soru başlığında yazana dikkat etmediniz galiba
Ben bu olayı Gündeme getirmek istemedim sadece.Üstü kapalı bahsetmek daha uygun olur diye düşünmüştüm ama patladı bi yerden.Evet silemedim malesef beni aldatan diyemesem bile verdiğin bütün sözlere,vaatlere bir başkası için ihanet etmiş ve benden aldığı her şeyle beraber hayatına Bambaşka birini almış bi adamı.Kendime de hayatıma da hiç saygım kalmamış onun uğrunda.İnşallah toparlayabilirim bu saatten sonra ve ödediğim bedeller umarım bir gün yüzümün gülmesine izin verir yinede
benim anladigim
evli olan eski sevgilisi, ve bu evli eski sevgiliyin yeni sevgilisi
adamin esini dusunebiliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?