Siteye yeni üye oldum çok trajedik şeyler yaşadım.. Anlatsam sayfa sayfa sürer sıkmak istemem.Kısaca annemi kaybettim hemen ardından herkes bir bir gitti kimsem kalmadı. Eli sıcak sudan soğuk suya değmeyen bi kizken kardeşlerine bakan bütün evin sorumlulugu üstünde olan bi kıza döndüm. Annemin vefatına bir ay olmadan aldatildim 2 senelik bi ilişkim vardı ama bi insan bu kadar değişmezdi yada biri bana anlatsa inanmazdim.Suan iki sene geçti üstünden o an o acidan kim gitmiş kim kalmış kim ne demiş umrunuzda olmuyo..Şuan da değil aslında sadece zoruma giden iki senedir barışmak için uğraşan insan aslında başına gelen olaylar yüzünden benden hellalik almaya calisiyomus dusununsene bi insanın pismanliği bile kendi çıkarına bağlı. .En sonunda dayanamadım helal ettim anneler günüydü bana yazdığında ne biliyim en zayıf olduğum andı ilk annesiz anneler günü ve kimsem yok çevremde.Ona sarıldım hakkımı falan helal ettim.Hemen nası yaptın aldatilmisin demeyin çaresizlik arkadaşlar çaresizlik ne demek bilemezsiniz..acizlik değil bu ben kimseden bişey istemedim sadece aglicak bi omuz bence insan olana çok değildi.. her neyse anneler gününden bi hafta sonra annemin olum yıldönümü sonrasında benim doğum günüm annemin olum yıl donumunde bana neler neler dedi o kız masummus ben onun psikolojisini bozmusum annem yüzünden ölümden korkuyomus.Ya duruma bakar misiniz? Ben istermiyim anneme bişey olsun ben kalmışım garip aralarda per perişan senin psikolojin kimin umrunda ulan bide sen hangi hakla bunu diyosun bir ay olmadan beni terk etmisin hangi acımda yanimdaydin? Her neyse hiç bişey demedim arkadaşlar karşınızda adam olmayan biri olunca kelimeler kifayetsiz çünki zaten derdi oda değilmiş vijdani rahatlattı ya beni aldattığı kızla nişanlandi doğum günümdeen bi kaç gün önce..Kızda beni bildiği için mutluluklarıni gözüme gözüme sokuyolar suan.Bu sadece en son yaptıkları bana diğerlerini anlatsam insan olana bu yapılmaz dersiniz.Eminim çoğumuzun dusmanina bile yapmicagi şeyler. .Ben düştüm arkadaşlar ve herkes vurdu bana arkadaşlarım akrabalarım sevdiklerimm..Ölüm zorda olum kalana daha zor.Şimdi iç güveysi gibi zengin kızla nişanlandi kızda aldatildigi için ödül verecek nerdeyse çok mutlular ne kde kacsamda gözüme gözüme sokuyolar..Benim de nefsim var ve aciyo ben bu kdr şeyin altında ezilirken çaresiz ordan oraya cirpinirken bana bunları yapanların mutlu olması canımı yakıyo ya ve kurban olduğum Allahım herseyin iyisini bilir ama onu ödullendiriyo sanki hayatı o kdr güzel.. sizce bu dünyada adâlet var mı ? Oda bulur mu ettiklerini bulsa bile bana yaptıklarını nası odicek ya.. ? Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama daha bunlar en ufak yaşadıklarm.. Bana biri desinki oda belasini bulacak bi gün rahat uyku uyuyum..