• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

......... Ile evlenilir mi??

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrcl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
115
2
26
İstanbul
Kızlar kuzenimin aracılığı ile biriyle tanıştım..çocuk uzman çavuş..çevremdeki kimse tasvip etmiyor..arkadaş ortamında gördüm iyi birine benziyor..sizce nasıl olur??? Sen öğretmensin napcan onu diyolar..bana fikir verirseniz sevinirim..eşi uzman çavuş olanlar var mı yada herkes ne biliyorsa yazarsa sevinirim..

Çevrendekilerin, uzman çavuş ile evlenmeni tasvip etmemelerinin sebebi neymiş acaba?
Sordun mu?

Sanırım asker olması sorun yarın öbürgün başına bir şey gelirse düşüncesi vardır bir de sanırım ruhsal açıdan sorunlu olabilir düşüncesi olabilir.

Gönlünüz ile düşünmeyin mantığınız da olsun ve çevreden ziyade sizin ne dediğiniz önemli tanımaya çalışmak lazım.

neden karşılar bu evliliğe arkadaşaların anlayamadım dogrusu:26:

bende anlayamadım canım..kuzenimin doğum günü partisinde tanıştık..gayet kibar hoş biri..ama çok sinirli oluyorlarmış dedi biri..öyle mi aceba gerçekten..olduğu gibi görünmüyor mu aceba??

Genelleme yapmak istemem ama benim gördüğüm şey çok fazla stres altında çalışıyorlar ve bu da özel hayatlarına yansıyor ve sert oluyorlar.

bende anlayamadım canım..kuzenimin doğum günü partisinde tanıştık..gayet kibar hoş biri..ama çok sinirli oluyorlarmış dedi biri..öyle mi aceba gerçekten..olduğu gibi görünmüyor mu aceba??

Annem yıllardır askeriyede çocuk bakıcılığı yaptı ki hala yapıyor. Sinirli olabiliyorlar çoğu öyle keza sert yapıları var karacıların ama havacılar öyle değil çok daha ılımlılar sanırım işlerinde ki baskının yansımasından dolayı.

ya haçıkcası hergun askerlerin içinde hat hut falan fistan Derken sinir yapıları yıparanıyor.. ama birde seni seven arkadaşalrın bu adamlar her an kelle koltuktalar her ne olursa olsun... sonra dan allah göstermesin bir acı yaşamanı işstemiyor olabilirler.

kişiliğini ancak zaman geçirerek tanıyarak öğrenebilirsin. önyargılı olma. bir de askerlerin sürekli tayinleri çıkıyor, belki çevren bu yüzden de istememiş olabilir.

Asker sevgilim olmustu.
Denizciydi ama o. Surekli seyirde yollardaydi. Karakter olarak kibirli, ama uysal bi insandi.

simdiiii bununla butun askerlere bi genelleme yapilir mi? tabii ki de yapilamaz cok sacma!
Adam uzman cavus oldu diye yalniz mi kalsin? kimse evlenmesin mi onunla? ne sacma. Dengin olarak goruyorsan tanimaya calisirsin, ama cok begenmediysen bosver. oyle meslegi sende soru isareti yaratiyorsa, ne yaptigini ve isinin onun hayatini nasil etkiledigini iyi ogren derim ben

Asker sevgilim olmustu.
Denizciydi ama o. Surekli seyirde yollardaydi. Karakter olarak kibirli, ama uysal bi insandi.

simdiiii bununla butun askerlere bi genelleme yapilir mi? tabii ki de yapilamaz cok sacma!
Adam uzman cavus oldu diye yalniz mi kalsin? kimse evlenmesin mi onunla? ne sacma. Dengin olarak goruyorsan tanimaya calisirsin, ama cok begenmediysen bosver. oyle meslegi sende soru isareti yaratiyorsa, ne yaptigini ve isinin onun hayatini nasil etkiledigini iyi ogren derim ben

canım tip olarak beğendim ama meslek olarak dengim değilmiş..sen daha iyilerine layıksın diyo herkes..ya bu meslek o kadar aşağılık bi meslek mi??adamlar ülkemizi savunuyo niye böyle ki???

canım tip olarak beğendim ama meslek olarak dengim değilmiş..sen daha iyilerine layıksın diyo herkes..ya bu meslek o kadar aşağılık bi meslek mi??adamlar ülkemizi savunuyo niye böyle ki???

Aşağılık değil asla....
Tabiri caizse 3 kuruş paraya ne doğru düzgün düzenleri, ne iş mesai saati ne de kendilerine ayırabildikleri zamanları olur.
Tayin meselesine hiç girmiyorum bile...
Anlayacağınız göçebe hayatı hep.
Dolayısıyla her şey yarım kalır hayatlarında, sevgileri, mutlulukları, aile düzeni, tatilleri vs vs..
Sanırım çevernizin söylemek istedikleri bunlar.

Son düzenleme:
Aşağılık değil asla....
Tabiri caizse 3 kuruş paraya ne doğru düzgün düzenleri, ne iş mesai saati ne de kendilerine ayırabildikleri zamanları olur.
Tayin meselesine hiç girmiyorum bile...
Anlayacağınız göçebe hayatı hep.
Dolayısıyla her şey yarım kalır hayatlarında, sevgileri, mutlulukları, aile düzeni, tatilleri vs vs..
Sanırım çevernizin söylemek istedikleri bunlar.

hımmm..saol canım..senin var mı böyle tanıdığın kişiler??

Eski arkadaşım uzman jandarmaydı egosumu desem ukalalık mı desem tavan yapan bırıydı
Konuşma tarzı sertti,emir kipli cumleleri cok fazla kurardı ( alıskanlık galıba )
4-5 gün aramadıgı olurdu ..
Herseye mantığıyla yaklasan, dediğim dedik biriydi..
AMA : bu saydıklarım her askerde olacak dıye bır kaide yok..
Bu tamamen kişilik meselesi bence..

Bu kadar şerefli bir mesleği olan insanla evlenmek heleki kısılıgı sağlam bırıyse bence bir şans..
Hayat görüşünüz uyuyorsa , hoşlanıyorsanız mesleği sorun edılecek bır meslek değil..

hımmm..saol canım..senin var mı böyle tanıdığın kişiler??

Benim babam subaydı...
Oradan yakınen bilirim askeri hayatı, onların psikolojilerini.
Şahsen ben asla ama asla asker biriyle bir şey düşünmezdim, bu kötü oldukları için değil.
Aksine kutsal bir görev edinip, hayatlarındaki diğer her şeyi 2.plana attıkları için.

Eski arkadaşım uzman jandarmaydı egosumu desem ukalalık mı desem tavan yapan bırıydı
Konuşma tarzı sertti,emir kipli cumleleri cok fazla kurardı ( alıskanlık galıba )
4-5 gün aramadıgı olurdu ..
Herseye mantığıyla yaklasan, dediğim dedik biriydi..
AMA : bu saydıklarım her askerde olacak dıye bır kaide yok..
Bu tamamen kişilik meselesi bence..

Bu kadar şerefli bir mesleği olan insanla evlenmek heleki kısılıgı sağlam bırıyse bence bir şans..
Hayat görüşünüz uyuyorsa , hoşlanıyorsanız mesleği sorun edılecek bır meslek değil..

Tepki almamak için söylemedim ama benimde eski erkek arkadaşım denizciydi ve ukalalığı yüzünden ayrıldım. Aşırı kendini beğenmişti.

Back
X