ilerde evlenirsem düğün istemiyorum diyip...

dugun dusunmeyebılırsın anlarım fakat bende suan zaten senı tam tanımadıgım ıcın evlılık dusunmuyorum fakat gelecegı olan bır ılıskı yasamak emek harcamak ısterım desene.sen bu sozlerın ıle bak ole takılırız bıter demek ıstıyorsan zaten benım flort edecegım bırı dahı degılsın dıyede ekle.
bıraz dık durr guclu dur.aglama yanı neden aglıyorsun kı degmez

Bir insan kendi degerini kendi belirler eger sen ona vazgecilmez hissini verdiysen ki vermissin seni hep cepte görür bu yüzden senin onu birakamayacagini bilir.Kaybetme korkusu bir iliskiyi canli tutar ve yoklugunu hisseden insan senin gercek degerini anlayabilir

Senden ayrıldıktan sonra 3 ay içinde başkasıyla evlenecek olan erkektir
Evlenilecek birini bulduğunda seni terk eder

yok canım henüz ayrıldık demedik ama sence görünen o değil mi?
Yapman gereken o canım... ha konusursun o ayrı. Ben boşa vakit harcamak için konusmuyorum seninle. Bizm sonumuz ne olacak? Ona göre yolumu çizeceğim dersin...

Ayrılırsanızda dunyanın en acı olayı başına gelmiş gibi davranmana gerek yok unutursun zamanla. Canın sağolsun senin. Yenisini bulursun :))

O aramadan arama
Her aradiginda açma
Egosunu şişirme arada arkadaşlarinla falan takil ondan başka bi hayatin oldugunu anlasin
Önce kendini sev onu degil
Kendine guven
Dunyada kalan tek erkek degil bunu unutma unutturma
zaten dünden hazır gibi aramamaya ya da ben üstüne çok düştüm bilmiyorum

burada Çoğu kişi tecrübeli ve tecrübelerine dayanarak konuşuyor keske Adama bu kadar ona muhtaç olduğunu söylemeseydin çünkü erkekler karşılarında aciz kadın görmekten hoşlanmıyor lar aksine güçlü Kendine güvenen özgüveni yüksek ve sen olmadan da yapabilirim Hayat Devam Eder düşüncesi Taşıyan kadınları daha cazip buluyorlar yaşın kaç bilmiyorum ama bu konularda az tecrübeli olduğunu düşünüyorum Daha doğrusu erkekleri çok fazla tanımamışsın ben de senin gibiydim ama kazık yiye yiye Gerçek yüzlerini gördüm şu anda 30 yaşındayım ve giden hiçbir erkeğin arkasından aglamıyorum çünkü buna hiçbirinin değmeyeceğini biliyorum adam şu an bile seni terk etse sen yerle bir olacak gibisin Bence biraz daha dirayetli olmaya çalış ve onsuzda hayat devam eder bunu bil kimse aşktan ölmemiş ne demek beni terketmezsin değil mi? Terkederse terkeder bunu niye dile getirdin ki? :) benim yaşadıklarımk yaşasan sende taşlaşırdın ama allah yaşatmasın kimseye

inşallah canım ama bilmiyorum zor gibi.
Inan bana seni istemeyenin pesinden kosmaktansa bi basina kalmak daha iyi egosunu yükseltince erkekler kendini bisi saniyor
Bana neler dedigini bilsen ah ah.. ama donmuş bi ifadeyle biraktim.gittim onu hic beklemiyodu neymis evlenmek istemiyomus ... otursun bi basina

inşallah bulursun kafana göre birini diyorum yok zannetmiyorum bulacağımı diyor demiyor ki seni buldum işte sen varsın demiyor. ne acı

Bak sana söylüyorum benzer ilişkiyi yaşadım. Üzerimdeki psikolojik etkiyi tarif dahi edemem.
En son evlenmek istediğini söyledi ama ona rağmen ayrıldık ve bir daha barışmadık.
Gerçekten evlenmek isteyen adam tutardı elimden götürürdü nikah masasına.
Sonu yok bunun.
Olmuyor,olmayacakta.

Sen evlilik dusunuyorsan o dusunmuyorsa ayril gitsin vakit keybetme. Sakin ben onun fikrini degistiririm gibi hulyalara kapilma.
Ha belki degisir de degismemesi yuksek ihtimal

Biri sana senin dediklerini söylese onunla evlenir misin? Kendini değersiz hisseden kendini sevmeyen bir erkek nasıl senin kocan olabilir ki?
Sevgiliniz haklı galiba.
Önce kendini sevilmeye layık gör .
Şu an bu negatif düşüncelerini değiştirme zamanı.

nasıl yapabilirm nasıl değişebilirim değişmem işe yarar mı?

sevmiyor mu sizce?
Anacım seviyor mu sevmiyor mu onu buradan bilemeyiz. Ama sen evlilik düğün istiyorsun o istemiyor. Ha ben onun istediği ilişki şekline uyarım diyorsan devam et. Yok evlenmek düğün yapmak istiyorum diyorsan bu adamla olmayacağı açık. Gelecek planların mı daha önemli yoksa bu adama duyduğun aşk mı ona göre karar vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…