İLERi HAREKETLİLİK% 5 MORFOLOJİ %2 HAMİLEYİM

Merhaba canım benim eşimde verikosel var 24 milyon sperm ama ileri hızlı düşük %7 doktor proxeed plus verdi yeni başladı morfolojimiz iyi %40 bu ilacı ne kadar kullansak işe yarar mavikara eşiniz kaç ay kullandı.

Canım morfolojiniz who ya göre mi bakıldı ? Kurugerde değer bu kadar yüksek çıkmıyo bildiğim kadarıyla..

Allah verince hicbir sey engel olamiyor. Imkansizlar mumkun oluyor. Dogum yaptiniz sanirim. Cok cok sevindim sizin adiniza. Allah hayirli evlat etsin. Saglikli uzun omur versin.

Eşim hiç ilac kullanmadi. 96 milyon spermdi. İleri hızı yüzde 30 filandi. Sorun bendeydi. Pko hastasıydm

evet canım öncelikle inanmalısın olacağına ben birgün bile umudumu yitirmedim rabbim de ol dedi.oluverdi

Yaptıklarımi yazdım zaten morfoloji 2 kalitesi oluyormuş spermin proxed plus-kullandık 1 kutu ,cok iyi bak onu mutlaka al yazdigin şeyleri de kullan ,keçiboynuzu kurunu taze yap,
birde ben ecz,folik asit aldım içtim,ovulasyon gününü takip ettim adet bitimi hergun şansımızı denedik ,hemen kalkmadım yattım ,

VeCok şükür rabbime DogaMira doğdu bugün 40 i Cıktı ,
Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşallah

senne zamandır deniyorsun canım ?

Amin. Bizim daha bi kac ay oldu ama biz evlenmeden doktor eşime varikosel demişti olumsuz konuşmuştu randevu aldik tekrar gidicez.

mesajını yeni gördüm kusura bakmayın ne durumdasın canım,? Varokisel engel degil

Merhaba umut kaynağı
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. .
İnşallah bizlerinde olur canım. .
Duâ eder, duâ beklerim. .

inşallah tez zamnda kavuşursun yavruna canım

Ah gözün aydın darısı bana inşallah

amin teşekkür ederim ,inşallah güzel haberlerini yaz buraya

ameliyat olacakmı canım?

İlacı en az 3 ay kullanmalısın

Allah verince hicbir sey engel olamiyor. Imkansizlar mumkun oluyor. Dogum yaptiniz sanirim. Cok cok sevindim sizin adiniza. Allah hayirli evlat etsin. Saglikli uzun omur versin.

aynen öyle canım ol desin yeterki o dakika oluverir
,evet dun 40 ini çıkardık cok teşekküler amin,amin

Darısı senin başına sağ salim çocuğunu kucağına alıp bir omur mutlu olman dileğiyle tatlim

kızlar merhaba bu topik ölmez inşallah devam eder herkes tecrübesini yazsa keşke

benim eşimde sperm sayısı
ml de 43 milyon
toplamda 301 milyon
hareket a+b yüzde 33
yerinde hareketli yüzde 22
aglünitasyon pozitif
morfoloji normal

eşime zeytin yağında 24 saat bekletilmiş kuru incir yiyor
çoban çökerten çayı içiyor
arı sütü bal polen ve giseng li 4 lü bal yiyor
birde soğuk pres keçi boynuzu pekmezi içiyor

doktor sorun yok demiş ama bizimki hala içiyor yiyor maşallah :)

bu arada varkisel ameliyatında önce sperm sayısı 4.800.000 dü sayı hareket 0 dı ameliyattan sonra herşey düzeldi hareket düzelmedi sigarayı bıraktı hareket uçmuş ilk teste göre sigara başa bela resmen

sperm hızı için neler kullandınız arkadaşlar kür ilaç macun pekmez bu ürünleri kullanan veya sonuç alan varmı

Benimde eşimde sperm hızı düşüktü yüzde 12 morfoloji yüzde 2 ve yüzde 43 dna hasar vardı kürlere ve ilaçlara başladık ve 2. Ayda hamile kaldım 1.5 yıldır istiyorduk aşılama ve tüp bebek denedik hiç birinde olmamıştı bi de o ay ara vermiştik 2. Tüp bebek için hamile olduğumu ogrendim

1 yıl 3 aydır deniyoruz. Proxeed ı günde 1 mi kullandınız canım? Bide 1 kutu kullandınız ve hamile miydiniz ?? Ay nası bi duygu peki o 40 günlük meleğin sizinle oluşu her baktığınızda kalbiniz heycandan deliriyodur heralde. İsmi gibi güzel bi ömrü olur inşallah..

Toplam hızınız mıydı bu değer ? Ay maşşallah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah. bizde aralık 22 den bu yana kullanıyoruz bakalım vitaminler falan.

Toplam hızınız mıydı bu değer ? Ay maşşallah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah. bizde aralık 22 den bu yana kullanıyoruz bakalım vitaminler falan.
İleri hız yüzde 12 idi yavaş da yüzde 14 idi sayı 120 milyon la 150 milyon arasında değişiyor değerler 1.5 yıldır hep böyleydi emodeks klomen ve bi kur hazırladım eşime içinde baya bi karşı var onu sabah akşam kullandı kasım 10 da başladı en son aralık 6 da adet oldum. İnşallah faydalı olmuşumdur umudunuzu yitirmeyin bitkisel kurlerre de ağırlık verin ve yumurtlama gününü takip etmeden ilişkiye girin. Ben hiç beklemiyordum adetim e bir hafta kala ilişki oldu sadece onda da hemen temizlendim

Çok teşekkür ederim cevabınız için tabiki ışık oldu okuyunca bile... allah razı olsun.. o zaman yaptıklarıma devam edeyim ben. Hem kür hem vitaminlere. İnşallah yakın zamanda benim de bebeğim gelir..

Çok teşekkür ederim cevabınız için tabiki ışık oldu okuyunca bile... allah razı olsun.. o zaman yaptıklarıma devam edeyim ben. Hem kür hem vitaminlere. İnşallah yakın zamanda benim de bebeğim gelir..
Eşime proxeed yaramadı 6 ay kullanmasına rağmen Kaan hoca emodeks ı önerdi. İnşallah güzel haberlerini burdan görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…