- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.879
- 133
Canım morfolojiniz who ya göre mi bakıldı ? Kurugerde değer bu kadar yüksek çıkmıyo bildiğim kadarıyla..Merhaba canım benim eşimde verikosel var 24 milyon sperm ama ileri hızlı düşük %7 doktor proxeed plus verdi yeni başladı morfolojimiz iyi %40 bu ilacı ne kadar kullansak işe yararmavikara eşiniz kaç ay kullandı.
Çok iyi o zaman canım maşşallahh. Bence hız için l-carnitin koenzimq10 ve krill oil kullanın eşinize.. Araştırıyorum bende baya bunlara denk geldim en hızla ilgili..Kuruger canım normal morfoloji 40 yaziyo
Saol canım Allah razı olsun ben bi bakıyım bunlaraÇok iyi o zaman canım maşşallahh. Bence hız için l-carnitin koenzimq10 ve krill oil kullanın eşinize.. Araştırıyorum bende baya bunlara denk geldim en hızla ilgili..
Merhaba canım benim eşimde verikosel var 24 milyon sperm ama ileri hızlı düşük %7 doktor proxeed plus verdi yeni başladı morfolojimiz iyi %40 bu ilacı ne kadar kullansak işe yararmavikara eşiniz kaç ay kullandı.
Canım yazdığını okuyunca çok mutlu oldum umut doğdu diyebilirim. Nası bi süreç yaşadınız ? Bizim sayı 66 mil. Toplam hız 55 morfoloji 2. Doktor bize mikroenjeksiyonla bile şansınız zor gibi dedi. O günden bu yana kk da okumadığım konu kalmadısizin hikayeniz benimkine çok benziyo. Yazcaklarnıza çok iktiyacım var. Şuan l- arginin, evicap, giseng, zinco,proviron,ace selenyum havuçsuyu ve hergün incir yiyo zeytinyağında bekletilmiş. Rabbim ol desin yeterki bunlar aracı tabiki..
Amin. Bizim daha bi kac ay oldu ama biz evlenmeden doktor eşime varikosel demişti olumsuz konuşmuştu randevu aldik tekrar gidicez.
Merhaba umut kaynağı
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. .
İnşallah bizlerinde olur canım. .
Duâ eder, duâ beklerim. .
Ah gözün aydın darısı bana inşallah
Merhaba canım benim eşimde verikosel var 24 milyon sperm ama ileri hızlı düşük %7 doktor proxeed plus verdi yeni başladı morfolojimiz iyi %40 bu ilacı ne kadar kullansak işe yararmavikara eşiniz kaç ay kullandı.
Allah verince hicbir sey engel olamiyor. Imkansizlar mumkun oluyor. Dogum yaptiniz sanirim. Cok cok sevindim sizin adiniza. Allah hayirli evlat etsin. Saglikli uzun omur versin.
1 yıl 3 aydır deniyoruz. Proxeed ı günde 1 mi kullandınız canım? Bide 1 kutu kullandınız ve hamile miydiniz ?? Ay nası bi duygu peki o 40 günlük meleğin sizinle oluşu her baktığınızda kalbiniz heycandan deliriyodur heralde. İsmi gibi güzel bi ömrü olur inşallah..evet canım öncelikle inanmalısın olacağına ben birgün bile umudumu yitirmedim rabbim de ol dedi.oluverdi
Yaptıklarımi yazdım zaten morfoloji 2 kalitesi oluyormuş spermin proxed plus-kullandık 1 kutu ,cok iyi bak onu mutlaka al yazdigin şeyleri de kullan ,keçiboynuzu kurunu taze yap,
birde ben ecz,folik asit aldım içtim,ovulasyon gününü takip ettim adet bitimi hergun şansımızı denedik ,hemen kalkmadım yattım ,
VeCok şükür rabbime DogaMira doğdu bugün 40 i Cıktı ,
Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşallah
senne zamandır deniyorsun canım ?
Toplam hızınız mıydı bu değer ? Ay maşşallah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah. bizde aralık 22 den bu yana kullanıyoruz bakalım vitaminler falan.Benimde eşimde sperm hızı düşüktü yüzde 12 morfoloji yüzde 2 ve yüzde 43 dna hasar vardı kürlere ve ilaçlara başladık ve 2. Ayda hamile kaldım 1.5 yıldır istiyorduk aşılama ve tüp bebek denedik hiç birinde olmamıştı bi de o ay ara vermiştik 2. Tüp bebek için hamile olduğumu ogrendim
İleri hız yüzde 12 idi yavaş da yüzde 14 idi sayı 120 milyon la 150 milyon arasında değişiyor değerler 1.5 yıldır hep böyleydi emodeks klomen ve bi kur hazırladım eşime içinde baya bi karşı var onu sabah akşam kullandı kasım 10 da başladı en son aralık 6 da adet oldum. İnşallah faydalı olmuşumdur umudunuzu yitirmeyin bitkisel kurlerre de ağırlık verin ve yumurtlama gününü takip etmeden ilişkiye girin. Ben hiç beklemiyordum adetim e bir hafta kala ilişki oldu sadece onda da hemen temizlendimToplam hızınız mıydı bu değer ? Ay maşşallah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah. bizde aralık 22 den bu yana kullanıyoruz bakalım vitaminler falan.
Çok teşekkür ederim cevabınız için tabiki ışık oldu okuyunca bile... allah razı olsun.. o zaman yaptıklarıma devam edeyim ben. Hem kür hem vitaminlere. İnşallah yakın zamanda benim de bebeğim gelir..İleri hız yüzde 12 idi yavaş da yüzde 14 idi sayı 120 milyon la 150 milyon arasında değişiyor değerler 1.5 yıldır hep böyleydi emodeks klomen ve bi kur hazırladım eşime içinde baya bi karşı var onu sabah akşam kullandı kasım 10 da başladı en son aralık 6 da adet oldum. İnşallah faydalı olmuşumdur umudunuzu yitirmeyin bitkisel kurlerre de ağırlık verin ve yumurtlama gününü takip etmeden ilişkiye girin. Ben hiç beklemiyordum adetim e bir hafta kala ilişki oldu sadece onda da hemen temizlendim
Eşime proxeed yaramadı 6 ay kullanmasına rağmen Kaan hoca emodeks ı önerdi. İnşallah güzel haberlerini burdan görürüzÇok teşekkür ederim cevabınız için tabiki ışık oldu okuyunca bile... allah razı olsun.. o zaman yaptıklarıma devam edeyim ben. Hem kür hem vitaminlere. İnşallah yakın zamanda benim de bebeğim gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?